FEVZİ DURU TURNUVASI DEVAM EDİYOR

31 Mayıs 2013

Gazeteci Fevzi Duru adına düzenlenen futbol turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan maçlar ile devam etti. İki karşılaşma berabere sonuçlanırken, bir karşılaşmada...

Gazeteci Fevzi Duru adına düzenlenen futbol turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan maçlar ile devam etti. İki karşılaşma berabere sonuçlanırken, bir karşılaşmada 6-0 galibiyet ile tamamlandı.

ÖZ YAPI İLE KÇ İNŞAAT PUANLARI PAYLAŞTI

Turnuvada gecenin heyecanlı maçlarından biri Öz Yapı ile KÇ İnşaat arasında oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ama pozisyon yönünden zengin bir karşılaşma oldu. Her iki takımda galibiyet için bastırırken, maçta da heyecan son dakikalara kadar sürdü.

KÇ takımı bir penaltıdan yaralanamazken, top direkten oyun alanına geri döndü. Bir çok gol pozisyonundan sonuç alamayan Öz Yapı, maçın son bölümlerinde ise galibiyet için rakip kaleye adeta abluka altına aldı. Öz Yapı atağında Mustafa yerde kalınca hakem devam kararı verdi. Hakemin penaltı vermemesine yoğun şekilde itiraz eden Öz Yapı sonucu değiştiremeyince her iki takımda bir puana razı oldular.(0-0)
CENGİZ AY İNŞAAT KAZANMASINI BİLDİ

Fevzi Duru Veteranlar turnuvasında oynanan maçlarda 22 gol atıldı. Günün ilk maçı BESK ve Cengiz Ay arasında oynandı. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşma karşılıklı goller ile başladı. Attıkları ve yedikleri gollere her iki takımda mücadeleci bir oyun ortaya çıktı.

Geçtiğimiz turnuvalardaki oyununun gerisinde görünen BESK maçın sonlarında tempoyu düşürünce, kalesinde arka arkaya goller gördü. Son bölümlerde direnci artan Cengiz Ay takımı oyunda üstün olunca arka arkaya goller bulurken karşılaşmayı da 4-2 kazandı.
 
BOLU SİGORTA İLE GEREDE YENİŞEMEDİ

Bolu Sigorta ile Gerede kıran kırana mücadele ettiler. Denk kuvvetlerde olan her iki takımda bir birine karşı üstünlük kuramadı. Turnuvanın iki zevk veren takımı Bolu Sigorta ile Gerede karşı karşıya geldiler. Maçın hemen başlarında Bolu Sigorta Ali Beykoz ile maça ağırlığını koyup ilk dakikalarda oyunun üstünlüğünü alarak golleri de bulan taraf oldu. Kalesinde goller görmesine rağmen maçı bırakmayan Gerede takımı ilerleyen dakikalarda goller bularak maça ortak oldu. Karşılıklı ataklar ile geçilen maçın sonucunda 2-2 skoru bozamayan iki takım bir puanla ayrıldılar.

 
EML FARKA KOŞTU

EML Turnuva da farka koşarak Maliye takımını 6-0 yenerek geceyi 3 puanla tamamladı.

Maliye-EML arasında oynanan maçta gol şov vardı. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan EML karşılaşmanın başlarında bulduğu golle rahat bir futbol oynamaya başladı. Maliye takımı ise topu ayakta tutarak rakip kaleye gitmeye çalışsa da buldukları pozisyonları değerlendiremediler. EML takımı maç boyunca hemen hemen tüm pozisyonları gol yapınca rakibini 6-0 yenmeyi başardı.

 

DALYAN PETROL İLE MUDURNU PUANLARI PAYLAŞTI

Dalyan Petrol ile Mudurnu karşılaştı. Denk kuvvetler arasında oynan karşılaşmada 4 gol oldu. İki gol Daylan iki gol ise Mudurnu bulurken, heyecan içinde geçen maçtan her iki takımda 1 puan alarak geceyi sonlandırdılar


1585 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26829290390015