Final Grubu Basın Toplantısı Yapıldı

14 Mayıs 2013

Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi Final Grubu basın toplantısı, Kuşadası'nda bulunan İbramaki Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi.  Toplantıya Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat...

Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi Final Grubu basın toplantısı, Kuşadası'nda bulunan İbramaki Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Ligleri Koordinatörü Murat Tümer, TBF Yetkilisi İsmail Sagay, Kuşadası Emniyet Müdür Yardımcısı Aykurt Bozkurt, Kaymakamlık Kuşadası Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Canan Temiztürk, 6 takımın yetkilileri ile oyuncular ve basın mensupları katıldı.

Final Grubu'nda mücadele edecek 6 takıma da başarı dileklerini sunan Murat Tümer, toplantının açılış konuşmasını yaparken daha sonra sözü Kuşadası Emniyet Müdür Yardımcısı Aykurt Bozkurt aldı. Bozkurt, 'Kuşadası'nda böyle bir organizasyonun olması ayrı bir mutluluk... Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmadan centilmence maçlar olur. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Bir sıkıntı yaşanacağını düşünmesek de gerekli güvenlik önlemlerini alacağız' diye konuştu.

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ise 'Basketbolun bu finalinde sizlere ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Kuşadası'nda uzun süredir sportif organizasyon olmuyordu. Bununla beraber döngüyü kıracağız. Herkese başarılar diliyorum' şeklinde konuştu

Daha sözü takım yetkilileri ve oyuncular aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Antrenörü Cihan Seven Yeşildağ, '26-27 maçlık uzun bir maratondan sonra 6 takımın en iyi mücadeleyi verip 2. Lig'e katılma arzuları ortada… Son altıya kalan bütün takımlar oldukça kuvvetli.. Umarım hak eden 3 takım yükselme şansı yakalar' dedi.

İTÜ'nün veteran oyuncusu Tolga Tekinalp ise 'Altı takımın hepsi de 2. Lig'e yükselmeyi hak eden ekipler… Benim gördüğüm kadarıyla özellikle TB3L'deki maçlar son zamanların en mücadeleci karşılaşmaları oldu. Burada da dişe dişe mücadeleler olacak' ifadelerini kullandı.

İstanbul DSİ Antrenörü Şemsettin Baş, 'Altı takımın hepsi İkinci Lig'e yükselmeyi hak ediyor. Herkese başarılar diliyorum' şeklinde temenilerini iletirken Genel Sekreter Hacı Altunbaş da 'En iyi olan kazansın' dedi.

Ankara DSİ adına ise sözü alan Ankara DSİ ERA Genel Koordinatörü Doğan Hakyemez, 'Ben ilk kez bir Bölgesel Lig takımında görev aldım. TB2L'yi biliyorum. Bu sene Bölgesel Lig müthiş mücadelelere sahne oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu'nu böyle bir ligi düzenlediği için tebrik ediyorum. Şu anda lig İkinci Lig'in seviyesine çıktı. Üçüncü Lig'in bir an önce kurulması lazım ki TBF de bu konuda adım atıyor. Buraya gelen veya gelemeyen bütün takımlarla müthiş bir lig yaşadık. Herkes yükselmeyi hak ediyor. Sonuçta hak eden 3 takımın TB2L'ye çıkmasını diliyorum. Kuşadası'nda olmaktan da mutluyum' şeklinde konuştu.



Düzce Belediye Antrenörü Hakan Kocakurt, '7 aylık süre sonunda herkesin hedeflediği final grubuna katılacağız. Elimizden geleni yapmak için buradayız. Herkese başarılar diliyorum' ifadelerini kullanırken Menajer Murat Çimen, 'Turnuvanın keyifli geçmesini diliyorum. Biz bu organizasyondan sonuna kadar keyif alacağız' dedi. Düzce Belediyeli oyuncu Alper Ünal ise 'Uzun bir maratondan sonra final grubuna geldik. Öncelikle yarınki rakibimiz İstanbul DSİ'ye ve diğer takımlara başarılar diliyorum' dileklerinde bulundu.

Boluspor Genel Menajeri Sacit Kilitçi, 'Geçen sene başladığımız basketbolda daha da ilerleyerek en zor gruptan birinci olarak çıktık. Buraya en zor rakiplerden biri olan Anadaspor'u eleyerek geldik. Hedef elbette İkinci Lig… Bir bütün olarak biz TB2L'ye hazırız' diye konuştu. Antrenör Atalay Gemen ise 'Bütün takımları buraya geldiği için tebrik ediyorum. 3 takımın yükselecek olması mücadelenin son güne kadar süreceği demek oluyor. Mücadele dolu 5 gün geçireceğiz. Başarılar diliyorum' dedi. Oyuncu Çağdaş Çalış da '6 takım gösterdiği mücadele ile final grubuna kalmayı hak etti. 3 takımın çıkacak olması avantaj. Bütün takımlara başarılar diliyorum' diye konuştu.



Büyükçekmece Antrenörü Kartal Önen, 'Basketbol okulu şeklinde başlayarak güzel bir takım yakaladık. Hedefimiz elbette 2. Lig'e yükselmek ama buradaki ortamın İkinci Lig'den farkı yok. Oldukça iyi reyting alan bir ligimiz var. Türkiye Basketbol Federasyonu'nu bu organizasyon için tebrik ediyorum. Umarım sahada sonuna kadar ayakta kalanlar lige çıkacaktır' ifadelerini kullandı.


 


1849 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058123111724854