Galibiyete ERİŞ'emedik 1-1

26 Ekim 2013

Boluspor ligin 10'uncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0...

Boluspor ligin 10'uncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adanaspor ile karşı karşıya geldi.
Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatırken ikinci yarıda bulduğu golle durumu eşitledi.

Boluspor teknik direktörü ali Beykoz Adanaspor karşılaşmasında Atacan, Abdulkadir, Zlatkov, Fatih Şen, Cemil, Çağrı , İskender , Hakan , Emre , Alp ve Fatih Gül onbiri ile çıktı. Beykoz 18 kişilik kadroya ise Fırat , İlyas , Dixon , Dimitrov , Emrah , Alican ve Orhun'u dahil etti.

Soğuk havada oynanan karşılaşmada taraftarlar ilgi göstermezken her zaman ki gibi taraftar grupları 90 dakika desteğini sürdürdü.

İlk yarıda Boluspor karşılaşmaya hızlı başlarken ilk dakikalarda ceza sahası içerisinde Emre Kılınç ve Çağrı ile mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Dakikalar 8'i gösterdiğinde ani gelişen Adanaspor atağında sol açıktan gelen pozisyonun devamında ceza sahası içerisinde bekleyen Talha'nın sert şutu ile rakip takım 0-1 öne geçti.  Golden sonra toparlanan Boluspor Fatih Şen ile geliştirdiği pozisyonda Emre Kılınç ile golü bulamadı. Boluspor bu atakla mutlak bir golden oldu. Boluspor 30'uncu dakikada sağ açıktan Emre Kılınç ile pozisyon bulurken içeriye yaptığı sert şuta kimse dokunamayınca mutlak bir golden oldu. Bu pozisyonda İskender Alın yerde kalırken penaltı beklentisine karşılaşmanın hakemi Erkan Engin devam kararı verdi.  Boluspor Adanaspor kalesine yüklendiği ataklarda mutlak gollerden olurken kaçan goller taraftarlara saç baş yoldurdu.  Sol açıktan sık sık gelişen ataklara Ali Beykoz Fatih'i öne alırken Alp'i Sağ beke çekti.  37'in dakikada Boluspor ilk oyuncu değişikliğini yaparken Fatih Gül'ün yerine Dimitrov aldı.  İlk yarının sonlarına doğru Boluspor sık sık Adanaspor kalesine yüklense de girdiği pozisyonları sonuçlandıramadı. 40'ıncı dakikada Emre Kılınç'ın pozisyonu ile Boluspor korner kazanırken kullanılan korner atışında arka direkte bekleyen Zlatkov boş kaleye topu atamadı.  Boluspor yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı soyunma odasına 1-0 mağlüp gitti.

İkinci yarıya Boluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Çağrı'nın yerine Orhun Öztürk girerken, Orhun geliştirdiği birkaç atak sonuç bulmadı. İkinci yarı Boluspor Adanaspor kalesine yüklense de istediği pozisyonları bulamıyor.  Boluspor gol bulmak için forvet hattına 74'üncü dakikada Emrah'ı alırken oyundan Abdulkadir alındı. Kazanılan serbest şutu fatih orta şut karışımı içeriye yaptığı vuruş sonrası ceza sahası içerisinde topa son vuruşu yapan İskender defanstan Veli Kızılkaya'ya çarpınca top ağlarla buluştu.  Golden sonra ard arda pozisyon bulan Boluspor yakaladığı kontra atak sonucu Adanaspor'dan Tiago Fatih Şen'i çekince ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu pozisyona sinirlenen Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş saha kenarına kadar gelerek şiddetli itirazları sonrasında orta hakem tarafından tribüne gönderildi. Son dakikalarda Boluspor gol bulmak için Adanaspor kalesine yüklenirken son dakikalarda girdiği pozisyonlardan gol sesi çıkmayınca haftayı 1 puanla kapattı.

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Erkan Engin, Muhammet Yumak, Serkan Olguncan

Boluspor: Atacan, Abdülkadir (Dk 74 Emrah), Zlatkov, Fatih Şen, Cemil, Çağrı (Dk. 46 Orhun), İskender, Hakan, Emre, Alp, Fatih Gül (Dk. 37 Dimitrov)

Adanaspor: Tolgahan, Talha (Dk. 68 İzzet), Ergin (Dk. 82 Ümit) , Tiago, Rahman, Marko, Merthan, Ayhan, İlkem, Veli, Ahmet (Dk.54 Mustafa)

Goller:  Dk. 79 İskender (Boluspor), Dk. 8 Talha (Adanasor)

Sarı kartlar: Dk. 59 Fatih Şen, Dk. 70 Cemil (Boluspor), Dk. 25 Ergin, Dk. 54 Rahman, Dk. 80 Ayhan, Dk 82 İzzet (Adanaspor)

Kımızı kartlar: Dk. 88 Tiago, (Adanaspor)

2163 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088490962982178