GENÇ YILDIZI ALTINORDU KAPTI

18 Şubat 2019

Boluspor’un alt yapısındaki yıldız oyuncuyu Altınordu kaptı. Gençlik geliştirme alt gruplarına 2017 yılında büyük uğraşlar verilerek kadroya dahil edilen Okan...

Boluspor’un alt yapısındaki yıldız oyuncuyu Altınordu kaptı. Gençlik geliştirme alt gruplarına 2017 yılında büyük uğraşlar verilerek kadroya dahil edilen Okan Keşan, Altınordu ile çıktığı ilk maçta yıldızlaşarak dikkat çekti.

Derince Belediyespor alt yapısından büyük uğraşlar sonucu kırmızı beyazlı alt yapıya kazandırılan genç yıldız, artık Altınordu forması giyecek. Gelecekte isminden çok söz ettirecek olan Okan Keşan attığı iki gol ile yeni takımına merhaba dedi.

Boluspor alt yapısında geleceğin yıldızı olarak bilinen Okan Keşan, Türkiye’nin en kaliteli altyapı organizasyonunun sahibi Altınordu kulübü ile anlaşırken genç yıldız ilk maçında yıldızlaştı. Keşan, kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Boluspor bünyesine ve gençlik geliştirme takımlarına büyük uğraşlar verilerek 2017 yılında kazandırılan Okan Keşan günümüzün futbolu için geçerli olan süratli, tekniği ile göze çarpan bir oyuncu olurken, Boluspor formasıyla da U13-U14 takımlarında 12 gole imza atmıştı. Bu sezon bir yaş büyük üst grupta U16 takımıyla maçlara çıkan genç yıldız Boluspor U16 ile iyi bir sezon geçirmese de Okan kırmızı beyazlı formasıyla 8 gole imza atmıştı.

Hırslı, mücadeleci aynı zamanda süratinin yanı sıra tekniği ile isminden söz ettiren Okan Keşan’ın Türkiye’nin en kaliteli altyapı organizasyonunun sahibi Altınordu kulübü ile anlaşmaya vardı. Yetiştirdiği oyuncuları Türkiye futboluna sunduğu Cengiz, Çağlar, Berke, Barış ve Alican ile birlikte bir çok oyuncuyu Türk futboluna sunmaya hazırlanan Altınordu FK, Okan Keşan’ı renklerine bağlayıp lisansının çıkmasıyla birlikte ilk maçta şans verdi.

Okan Keşen ilk çıktığı sU15 maçında iki gol ile yeni takımıyla iyi bir başlangıç yaptı. Boluspor formasıyla hem kendi kategorisinde hem de kendinden büyük gruplarda oynadığı maçlarda attığı goller ile dikkat çeken Okan Keşan artık Altınordulu.

GENÇ YILDIZI ALTINORDU KAPTI

3530 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076839923858643