GEREDESPOR’DA ŞOK GELİŞME

25 Ağustos 2023

Geçtiğimiz Bolu 1.Amatör Küme’de şampiyon olup baraj maçında da Yeniçağaspor’u mağlup ederek adını Bölgesel Amatör Lige yazdıran Geredespor FK’da Başkan...

Geçtiğimiz Bolu 1.Amatör Küme’de şampiyon olup baraj maçında da Yeniçağaspor’u mağlup ederek adını Bölgesel Amatör Lige yazdıran Geredespor FK’da Başkan Celal Uslu görevi bıraktığını duyurdu.

Başkan Uslu yaptığı açıklamada kendisine destek sözleri verildiğini ancak hiç birinin yerine getirilmemesi neticesinde başkanlık görevini bırakma kararı aldığını açıkladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Geçen sezonda 3 Milyon TL olarak bu ağır yükü çektim”

Geçtiğimiz yıl 3 milyon liralık bir harcama yaptıklarını aktaran Celal Uslu ; “Bildiğiniz gibi 2022’de Geredespor’a başkan seçildim. Büyük heves ve büyük hedeflerle bu ise giriştim. Bu yükün ağır olacağını biliyordum. Geçen sezonda 3 Milyon TL olarak bu ağır yükü çektim. İlk Sezonda namağlup, sadece tek bir beraberlikle, Ligi ve Play-Offlar’ı şampiyon olarak bitirdik ve baraj maçını yenerek BAL ligine katılmayı hak ettik. Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

“Kendi imkânlarımla peşinatlarını ödeyerek, başarılı bir takım kuruldu”

Takımın geçtiğimiz pazartesi günü kampa girdiğini ve peşinatların ödendiğini dile getiren Uslu; “Hedefimiz baştan olduğu gibi 3 Senede 3. Lig idi. Tabii ki bu hedefe ulaşmak ve BAL liginde başarılı olunması için güçlü bir takım kurulması gerekiyordu. Geçen sene yaptığımız gibi futbol şube, sportif direktör ve hocalarla istişare edilerek bazı itirazlara rağmen, kendi imkânlarımla peşinatlarını ödeyerek, başarılı bir takım kuruldu ve Pazartesi günü takımı Gerede’de başlattık. Maalesef buna da itirazlar şikâyetler durmadı” şeklinde konuştu.

“Şuana kadar hiçbir yerden maddi destek gelmedi”

Yaklaşık 2 aydır yaptığı çeşitli istişarelerden sonuç alamadığını belirten Celal Uslu, “Bu yükü kendi başıma çekemeyeceğimi toplantılarda 2 aydır hep anlattım ama maalesef ciddiye alınmadı ve bir çözüm ürütülemedi. Yeni sezon içinde çok destek sözleri verildi ama maalesef desteklerde gerçekleşmedi ve şuana kadar hiçbir yerden maddi destek gelmedi.

Gönül isterdi ki Belediye önderliğinde Gerede’de faaliyet gösteren sanayicilerle, iş adamları ve Gerede’de sözü geçen kişilerle güçlü bir organizasyona geçip bu sorunlar aşılabilirdi diye düşüyorum. Ama maalesef bunu da başaramadım” ifadelerini kullandı.

“Geredespor’dan başkan olarak geri çekilmeye karar verdim”

Geredespor’un önünü açmak için başkanlığı bırakma kararı aldığını vurgulayan Uslu; “Geredespor’un önünü açmak için, Geredespor’dan başkan olarak geri çekilmeye karar verdim. Bu karardan dolayı kampı bugün sonlandırdık. Yeni başkan ve/veya yeni yönetim nasıl uygun görürse o şekilde devam edebilecek. Oyunculara ve teknik heyete 1 Hafta izin verildi. İnşallah yeni bir başkan ve/veya yeni yönetim bu birlik ve beraberliği sağlar, benim kurabildiğimden daha güçlü bir takım kurar ve Geredespor’u layık olduğu liglere taşır” dedi.

“Hakkınızı helal edin”

Celal Uslu, kendisini sezon boyunca yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek; “Sayın Hemşerilerim ve yönetim kurulu üyeleri. Bu duruma gelindiğinden hem şehirlilerimden ve benim her zaman arkamda olan taraftar grubundan özür dilerim. Bana destek veren yönetim ve yönetim dışı arkadaşlara ve dostlara hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

Başkan Celal Uslu, Gerede FK’nin alt yapısında gençlere ve Gerede halkına hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

607 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048074007034302