Geredespor’dan harika oyun

24 Aralık 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Geredespor yoluna doludizgin devam ediyor. Geredespor, deplasmanda lider Eskişehirspor'a taraftarı...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Geredespor yoluna doludizgin devam ediyor. Geredespor, deplasmanda lider Eskişehirspor'a taraftarı önünde mağlubiyeti yaşatarak 3 puanı almasını bildi. Şampiyonluk yolunda rakibine ağır bir mağlubiyet tattıran Geredespor puanını 23 yaparak ‘şampiyonluk da bizde varız’ dedi.

BAL liginde ilimizi başarı ile temsil eden Geredespor 11.haftada deplasmanda Eskişehirspor’a konuk oldu. 15 bin Eskişehirspor taraftarı önüne çıkan Geredespor karşılaşmanın başında 9.dakikada Kayhan Ardunç ile 1-0 öne geçti. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Geredespor takım savunması ile oyunu tutmaya çalıştı. Eskişehirspor 34. dakikada Ercan ile beraberlik golünü kazandı. Skor bu golle 1-1’e geldi.

Beraberliğin ardından oyundan düşmeyen Geredespor ilk yarı biterken 45.dakikada Zafer’in 40 metreden çektigi sert şut Eskişehirspor fileleri ile buluşurken Geredespor soyunma odasına 2-1 önd gitti.

İkinci yarıda Eskişehirspor taraftarının ve oyuncularının etkisini kırmak isteyen Geredespor takım halinde akıllı bir oyun ortaya koydu. Takım savunmasını iyi yapan Geredespor kalecisi Berkay kalesinde devleşerek Eskişehirspor oyuncularına gol izni vermedi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde hatasız bir oyun ortaya koyan Geredespor defansı gole izin vermedi. Geredespor, Eskişehir deplasmanında lidere ağır bir yenilgi tattırıp galibiyetle puanını 23 yaptı. Lider ile puan farkını 2 farka indiren Geredespor, deplasmandan altın değerinde 3 puan çıkarttı.

“Galibiyeti tüm Gerede halkına armağan ediyoruz”

Karşılaşmada Geredespor’un Eskişehirspor’u mağlup etmesi sonrası deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Başkan Celal Uslu maç sonu şunları ifade etti: “Çok zor bir deplasman. Eskişehir’de 15 bin kişiye karşı oyuncularımız mücadele ettiler. Çok cesaretli oynadılar. Lider Eskişehirspor’u mağlup ettik. Oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Helal olsun onlara. Galibiyeti tüm Gerede halkına armağan ediyoruz, bizi desteklemeye devam etsinler.”

886 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.45009803771973