Göksu Üçtaş'dan Üzücü Haber

27 Haziran 2012

Türkiye''yi olimpiyatlarda temsil edecek ilk milli jimnastikçi unvanını kazanan 22 yaşındaki Göksu Üçtaş, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için antrenman yaptığı...

Türkiye''yi olimpiyatlarda temsil edecek ilk milli jimnastikçi unvanını kazanan 22 yaşındaki Göksu Üçtaş, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için antrenman yaptığı sırada, denge aletinden düşerek sakatlandı.

 

Jimnastik salonunda günde yaklaşık 4,5 saat antrenman yaparak 2012 Londra Olimpiyat Oyunları''na hazırlanan Üçtaş, antrenman sırasında denge aletinden kayarak düşerek sol kolundan sakatlandı. Antrenörü ve salon görevlileri tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''ne götürülen Üçtaş''ın çıkan kolunda çıkık olduğu belirtildi. Burada tedavi edilerek kolu alçıya alınan Üçtaş, antrenman sırasında küçük bir sakatlık yaşandığını ancak önemli bir şey olmadığını ifade ederek, gelecek hafta antrenmanlara başlayabileceğini kaydetti.

 

2012 Londra Olimpiyatları''na 4,5 hafta kaldığını hatırlatan Üçtaş, herhangi bir sorunun olmadığını ve moralini bozmadan olimpiyata hazırlanmaya devam edeceğini söyledi

 

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen de Üçtaş''ın, denge aletinde bitiriş hareketine girerken ayağının dengeden kayması sonucu düştüğünü belirterek, 'Düşmesinin ardından sol kolu dirseğinden çıkmış. Allah''tan kolunda kırık yok. Hemen gerekli müdahaleler yapıldı. Konuyla ilgili olarak gerekli yerlere bilgiler verildi. Federasyon Göksu''nun tedavisini Ankara''da yaptıracak. Şu an dua ediyoruz ki kolda kırık yok' dedi.

 

Çelen, Göksu Üçtaş''ın Londra Olimpiyatlarına yetişeceğine dair umutlu olduğunu dile getirdi.

Göksu Üçtaş''ın antrenörü Mergül Güler ise, Göksu Üçtaş''ın beklenmedik bir şekilde düştüğünü ve düştükten sonra kendisini toparladığın anlatarak, Üçtaş''a gereken müdahalenin yapıldığını ve Milli jimnastikçinin tedavilerin ardından normal antrenmanlara devam edebileceğini vurguladı.

 

>

1855 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054726123809814