Göynük İdmanyurdu Bolu’da güldü! 1-2

22 Aralık 2014

Bolu 1.Amatör Küme 7.hafta maçları hafta sonu oynanan maçlarla tamamladı. Günün dördüncü maçında Bolu Belediyespor ile Göynük İdmanyurdu karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle biterken, Göynük İdmanyurdu ikinci yarıda bulduğu tek golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Mengen Belediyespor galibiyeti ile bu hafta Bolu’ya moralli geçen Göynük İdmanyurdu, ligin 7.haftasında Bolu Belediyespor’a konuk oldu. Karaçayır Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Göynük İdmanyurdu rakibi Bolu Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligde 2.sıraya yükseldi. Karşılaşmaya Bolu Belediyespor hızlı ve etkili başladı. Maçın henüz 22.dakikasında Göynük İdmanyurdu aradığı golü buldu ve rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golün ardından maça iyi başlamasına rağmen kalesinde gördüğü golle şoke olan Bolu Belediyespor beraberlik golünü 35.dakika buldu ve skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. 

KAZANAN GÖYNÜK OLDU

İlk yarıyı galibiyetle kapatmayı hedeflese de kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle giden Göynük İdmanyurdu mücadelenin ikinci yarısına hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Bolu Belediyespor kalesine yüklenen Göynük İdmanyurdu bir türlü rakip defansı geçemedi. Uzaktan şutlar ve yan toplarla gol arayışlarını sürdüren Göynük, aradığı golü 73.dakika buldu. Kalesinde gördüğü golle rağmen maçı bırakmayan Bolu Belediyespor beraberlik golünü için yüklense de girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve 90 dakika sonunda sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. İki haftada 6 puan toplayan Göynük İdmanyurdu ise Karacasuspor ile zirve mücadelesini sürdürüyor.

BOLU BELEDİYESPOR: Fatih, Ömer, Oğuzhan, Semih, Mete, Anıl, Erdoğan, Bilal, Atakan, Tayfun, Muhammet

YEDEKLER: Volkan, Ercan
ANTRENÖR: Feridun Türedi

GÖYNÜK İDMANYURDU: Murat, Sezer, Mustafa, Ali, Ferhat, Fatih, Muhammet, Uğur, Mehmet, Ali Rıza, Mehmet Çetin

YEDEKLER: Ahmet, Ali Eren, Hayrettin, Burak, Mustafa, Enes
ANTRENÖR: Süha Yaman 

2277 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.68714308738708