Güzel Prova ( 3-1 )

13 Temmuz 2013

2013-2014 yeni sezon hazırlıklarına devam eden Boluspor ikinci hazırlık karşılaşmasında Atatürk Stadı'nda Süper Lige bu sene yükselen Çaykur Rizespor ile karşı karşıya...

2013-2014 yeni sezon hazırlıklarına devam eden Boluspor ikinci hazırlık karşılaşmasında Atatürk Stadı'nda Süper Lige bu sene yükselen Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmayı ikinci yarıda da Emrah Metoğlu'nun attığı iki golle maçı 3-1 kazanmasını bildi.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, as takım oyuncularına bu karşılaşmada forma şansı verdi.

Kırmızı beyazlılar Çaykur Rizespor karşısına; Atacan, Sercan, Cemil, Zlatkov, Hakan, Gökhan, Dmitrov, Alp, Fatih, Ali ve İskender on biri ile çıktı.

Çaykur Rizespor ise; Pawelek, Orhan, Koray, Sezer, Eren, Kıvanç, Ludo,Serran, Cenk, Uche, Tevfik on biri ile çıktı.   

Boluspor karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Ç.Rizespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. İskender, Ali, Gökhan Emreciksin ve Dmitrov ile pozisyonlar bulan kırmızı beyazlılar aradığı golü bulamadı.

Karşılaşmanın 25'inci dakikasında Boluspor maçtaki en ciddi atağını gerçekleştirdi. Gökhan Emreciksin yaklaşık 25 metreden vurdu top kalecide kaldı. İlk yarıda her iki takımda kontrollü bir oyun anlayışıyla mücadele etti.

Karşılaşmanın 39'uncu dakikasında Boluspor'un gölü geldi. Ali Güzeldal, ceza sahası önünden kullandığı frikik atışını 90 diye tabir edilen yerden filelerle buluşturdu. Boluspor bu golle 1-0 öne geçti. Golü atan kaptan Ali Güzeldal oyundan alınarak, yerini genç Tolga'ya bıraktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda çok sayıda değişiklik yaparak başladı. Boluspor ikinci yarıya hızlı başlayan takım oldu. Boluspor 55'inci dakikada ikinci golü buldu. Kırmızı beyazlıların yeni transferi Emrah Metoğlu ile farkı ikiye çıkardı. Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ikinci kez Ç.Rizespor fileleri ile buluşturdu. Bu golle Boluspor, 2-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra genç oyuncular, teknik direktör Ali Beykoz tarafından oyuna alındı. Genç oyunculardan Mehmet Can, Orhun, Tolga ve yeni transfer Emrah Metoğlu oynadıkları oyunla karşılaşmayı izlemeye gelen taraflardan büyük alkış aldı.

Çaykur Rizespor aradığı golü penaltıdan buldu. 70'inci dakikada Atacan rakibnini ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Florin Cernat topu filelerle buluşturdu. Ç.Rizespor bu golle farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında Boluspor,  Emrah Metoğlu ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Durum 3-1 oldu.

Bu dakikadan sonra kontrollü oyununu sürdüren kırmızı beyazlılar ikinci hazırlık karşılaşmasından 3-1'lilk galibiyetle ayrıldı.    

2916 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056020021438599