HakkI Öztabag Atla Deve Degil

19 Haziran 2013

BOLUSPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ HAKKI ÖZTABAĞ:“KOŞAN, BASAN, MÜCADELE EDEN BOLUSPOR YARATMAK İSTİYORUZ”“İSKENDER %99 BOLUSPOR’DA KALACAK” Boluspor’da yeni başkan ve yönetim kurulunun seçilmesinin ardından,...

BOLUSPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ HAKKI ÖZTABAĞ:

“KOŞAN, BASAN, MÜCADELE EDEN BOLUSPOR YARATMAK İSTİYORUZ”

“İSKENDER %99 BOLUSPOR’DA KALACAK”

 

Boluspor’da yeni başkan ve yönetim kurulunun seçilmesinin ardından, Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz’un yardımcılık görevine getirilen Hakkı Öztabağ açıklamalarda bulundu. Boluspor’un yardımcı antrenörü Hakkı Öztabağ; “Öncelikle benim Ali hocayla çalışmışlığım var. Onu çok iyi tanıyorum. Onla çalışmaktan onur duyuyorum ve antrenörlüğüne inanıyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

“ALİ HOCA’YI ÇOK İYİ TANIYORUM”

Öztabağ şöyle devam etti:“Yaklaşık 10 senedir olması gereken bir şeydi. Aslında biz antrenör olarak bunu bekliyorduk. Mehmet başkanın dirayetli duruşu sayesinde yeni bir yapılanma oldu. İnşallah Bolumuz için hayırlı olur. Bazı insanların bizle alakalı tepkileri oldu. Her yerde bu var. Öncelikle benim Ali hocayla çalışmışlığım var. Onu çok iyi tanıyorum. Onla çalışmaktan onur duyuyorum ve antrenörlüğüne inanıyorum. Bunu laf olsun diye söylemiyorum kendisini bildiğim ve tanıdığım için söylüyorum. Daha önceki yıllarda Bank Asya’da Boluspor ve Ç.Rizespor’da çalıştığım dönemlerde olsun, bu atla deve değil. Az çok liglerin ne olduğunu ve oyuncuların takımlarında neler yaptığını çok iyi biliyoruz.”

“KOŞAN, BASAN, MÜCADELE EDEN BOLUSPOR YARATMAK İSTİYORUZ”

İyi bir yapılan süreci geçirdiklerini anlatan Boluspor’un yardımcı antrenörü Hakkı Öztabağ; “Bolumuza yakışır seyircimize ve göze hoş gelen bir takım yaratmak istiyoruz.” dedi.

Öztabağ şunları aktardı: “İyi bir yapılanmayla ve şuanda öyle bir süreçten geçiyoruz. Şuanda gidişat hemen hemen iyi. Eğer bu yapılanmayı iyi yaparsak, alt yapımızdaki gençleri iyi değerlendirirsek, onların performansları ve çalışmaları çok önemli. Eğer bu oyuncularımız bizlere katkı sağlarlarsa zevkle izlenebilecek bir takım olgusu içersindeyiz. Kısaca söylemek gerekirse, koşan, basan, mücadele eden, bu lige yakışır, Bolumuza yakışır seyircimize ve göze hoş gelen bir takım yaratmak istiyoruz. Tabi bu süreçte önemli olan transferlerin yapılıp, bide onların yerli yerine oturması. Daha önceki yıllardaki en büyük sıkıntımız, bu transfer yapılanmasındaki sorunlarda. Bu sene o hataları en asgariye indirirsek, çok güzel bir Boluspor izlettireceğimize inanıyoruz.”


“ALİ GÜZELDAL VE İSKENDER ALIN’DAN ÇOK İYİ ŞEYLER BEKLİYORUM”

İç transferde kalması gereken oyuncuların takımda kaldığının altını çizen Öztabağ şöyle devam etti: “İç transferde olması gerekenler oldu. Kalması gerekenler kaldı. Bence kalanlarda geçen sene performansları iyi olan oyunculardı. 1-2oyuncumuz sezona kötü başladı ama daha sonra toparlanma sürecine girdi. Ben bu sene özellikle Ali Güzeldal ve İskender Alın’dan çok iyi şeyler bekliyorum. Onların futboldan 1 sene ayrı kalma nedenleri vardı. Futbolcuda 10 gün bile oynamasa eski durumuna geliyor. Bu oyuncularımız aşağı yukarı 1 sene oynamadılar. Bu oyuncularımızın bu sene performanslarının daha iyi olacağına inanıyorum.”

“GEÇEN SENEKİ OYUNCULARIN HEPSİ İMPARATOR OYUNCULARDI”

Geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlılarda birçok oyuncunun kendi başına hareket ettiğini söyleyen Öztabağ; “Gençlerle tecrübelileri bir karma yapıp, hem Boluspor’un geleceğini kurtarma adına, hem de iyi bir takım yaratma adına biz teknik heyet olarak istiyoruz.” dedi. 
Öztabağ şunları aktardı: “Bir takım yapmaya çalışıyorsanız eğer, komple hepsinin yeni olmasına gerek yok. Geçen sene bazı sıkıntılar yaşadık. Herkes kendi başına bir takımdı ve hepsi imparator oyunculardı. Kimseye laf söylenmiyordu. Gençlerle tecrübelileri bir karma yapıp, hem Boluspor’un geleceğini kurtarma adına, hem de iyi bir takım yaratma adına biz teknik heyet olarak istiyoruz. Biz ekip olarak böyle güzel bir tabloyla her şeyin çok güzel olacağına inanıyoruz.”

“İSKENDER %99 BOLUSPOR’DA KALACAK”

Boluspor’un yardımcı antrenörü Hakkı Öztabağ, İskender Alın’ın takımda kalıp kalmayacağı soru üzerine de; “Kendisiyle tatilde olduğu için birebir görüşmemiz olmadı ama %99 yeni sezonda bizimle birlikte olacak.” ifadelerine yer verdi.

İskender büyük ihtimalle yeni sezonda bizimle birlikte olacak. Geçtiğimiz günlerde kendisi gelmedi ama avukatı Bolu’ya geldi. Transfer komitesiyle bir görüşme yaptı. Kendisini de biz bu sene takımımızda tutmak istiyoruz. Kendisiyle tatilde olduğu için birebir görüşmemiz olmadı ama %99 yeni sezonda bizimle birlikte olacak. 

“BOLU HALKININ, BOLUSPOR TARAFTARININ BİZE DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ”

Son olarak Bolu halkından ve Boluspor taraftarından destek isteyen Öztabağ şunları aktardı:
“Bolu halkının, Boluspor taraftarının bize destek olmasını umut ediyoruz. Biz her şeyin güzel olacağına inanıyoruz. Dışardan gelen hocalara tahammül gösteriliyor. Bize de belli bir zaman tahammül gösterilirse çok seviniriz. Bu yeniden bir yapılanma. Bu yeniden yapılanmada da süreç bazen uzaya biliyor. Ama bizim yapmak istediğimiz, Bucaspor örneğinde olduğu gibi, gençlerle tecrübelileri kaynaştırıp, hem ilerde futbolcu satabilecek, hem de Boluspor’a uzun yıllar hizmet etmesi. İnşallah ileriki yıllarda da Boluspor yeni yağıyla kendisi kavrulur.”

2786 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.31809401512146