Hala Ne Duruyorsunuz. İstifa Edin !

26 Şubat 2012

Boluspor'a geldiği günden bugüne tartışılan teknik direktör Özcan Kızıltan kırmızı beyazlı ekibi Göztepe AŞ karşısında alınan mağlubiyetin ardından adeta camiayı kaoso iterek...

Boluspor'a geldiği günden bugüne tartışılan teknik direktör Özcan Kızıltan kırmızı beyazlı ekibi Göztepe AŞ karşısında alınan mağlubiyetin ardından adeta camiayı kaoso iterek hale kendisi ve ekibi  istifa sinyalleri vermedi.

Kırmızı beyazlı camiada alınan 4 haftalık kötü sonuçların ardından büyük yaralara alarak şampiyonluk yolundan uzaklaşan ekibimizde Özcan Kızıltan ve ekibi  tartışılıyor. Göztepe karşısında alınan şok yenilgi sonrasından Yönetim kurulu verilen tepkilerin ardından istifa kararı alırken Özcan Kızıltan istifa söylemlerine hiç girmedi. Bank Asya birinci liginin güçlü takımları arasından olmasına rağmen gün gittikçe eriyen Boluspor futbol takımı eski günlerini arıyor.

Fizik kondisyon ve kuvvet olarak adeta sahada görünmeyen kırmızı beyazlı takım son haftalarda yaptığı antrenmanlarla da dikkat çekiyordu. Teknik direktör Özcan Kızıltan ve ekibi  yaptırdığı antrenmanlarla sadece takımını haftada üç gün çalıştırmasının ardından bugün alınan sonuçlar o günlerden gelen habercisi gibiydi.

Oyuncularını Salı ,Çarşamba,Perşembe çalıştırıp Cuma günleri takım yorgun diye izin verirken Boluspor futbol takımının bugünkü görüntüsü de sadece Özcan Kızıltan ve ekibinin  eseridir. Takım Antrenmanlara motive olmaya çalışırken yardımcılarının kendi zevkleri için çalışma temposunu farklı bir yere getirirken yapılan çift kale maçlarda yardımcısının duran topları kullanması da bu kötü günlerin bir diğer habercisi gibiydi

Kan kaybede kaybede taraftar hıncını yönetimden çıkarırken bu tepkilere kulak asmayan Özcan Kızıltan hale görevinin başında. Hocam Boluspor 4 haftadır gol atamıyor ayrıca 3 puanda alamıyor buradan size son sözümüz. Hala O görevde misin Özcan Hoca İstifa Et . Yönetimi yedin bari sende onurlu ol.


2407 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16289591789246