Hamza Hamzaoğlu Özel Açıklama

5 Şubat 2012

Boluspor hafta sonu deplasmanda zorlu Akhisar Belediyespor karşılaşmasından 1 puan ile dönerken Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu sitemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akhisar...

Boluspor hafta sonu deplasmanda zorlu Akhisar Belediyespor karşılaşmasından 1 puan ile dönerken Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu sitemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akhisar deplasmanı dönüş yolculuğunca Susurluk'ta ailesi ile mola veren Hamza Hamzaoğlu sitemizin sorularını içtenlikle cevapladı. Kendisine yöneltmiş olduğumuz "Bolu şehrinde 7-2'lik galibiyetin ardından mutlak galibiyet havası vardı. Bugün Boluspor istenilen oyunu ortaya koyamadı. Sizce Boluspor'da neler bekliyordunuz neler buldunuz? sorusuna Hamzaoğlu " Boluspor'un bize karşı daha açık bir futbol oynamasını bekliyorduk. Boluspor'da bizim gibi savunma güvenliğini düşünüp disiplinli oynamayı tercih ettiler.  İleri uçtaki Veysel, Kenan, Ferhat, Caner gibi çok süratli oyuncular ile gol bulmaya çalıştılar. Ama bizde onları iyi analiz ettik ve iyi taraftarını kapattık 90 dakika sabırlı oynayıp gol bulmaya çalıştık. Ama çok fazla gol pozisyonuna giremedik." şeklinde cevapladı.

Hamzaoğluna " Kanatlarımızı yapmış olduğunuz analizler sonrası ilk 10'uncu dakikadan sonra durdurdunuz. Bu konuda da başarılı oldunuz" sorusuna kısa ve net bir cevap vererek " Evet olduk diyebiliriz" dedi.

Boluspor açıcından yapılan hamlelerin doğru zamanda yapılıp yapılmadığı konusundaki sorumuza ise Hamza Hamzaoğlu " Ona öncelikle hoca karar verir. Hamle yaparken birde risk alıyorsunuz. Onuda unutmamak lazım. Dolayısıyla 90 dakika boyunca gol gelebilir ve sabırlı olmak lazım. kontrollü oynamakta fayda var. Daha o risklerin alınacağı maçlarda olacak. "dedi.

Hamza Hamzaoğlu son olarak ligin zirvesi ile ilgili düşüncelerini aktarırken zirvede kopma olup olmayacağı şeklindeki sorumuza " Kopma olacağını sanmıyorum. Şuanda Elazığ koptu gibi görünüyor.Ama her an her şey olabilir. Bir mağlup olduktan sonra belki toparlayamayabilir. Nasıl bir galibiyet serisi yakalanılıyorsa mağlubiyet serileri de arka arkaya gelebilir. Bu lig böyle devam eder" dedi.

 

 


5039 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059523105621338