Hanımeli’den U14’e Yemek

3 Eylül 2012

Boluspor U-4 takımı moral yemeğinde bir araya geldi. U-14 takımında futbol oynayan Caner Arslan’ın babası Cevat Arslan tarafından verilen moral yemeğinde genç...

Boluspor U-4 takımı moral yemeğinde bir araya geldi. U-14 takımında futbol oynayan Caner Arslan’ın babası Cevat Arslan tarafından verilen moral yemeğinde genç oyuncular bir birleri ile kaynaştılar.

 

Bu sezon ilk defa akademi liglerde mücadele etmeye başlana U-14 Boluspor  takımı yemek de bir araya geldi. Genç futbolcu Caner Arslan’nın babasının işletmesi olan Hanım eli yemek salonunda verilen yemeğe Boluspor yönetim kurulundan alt yapı sorumlusu Murat Semercioğlu da  katıldı.

 

Yemek de kırmızı beyazlı oyuncular bir birinden çeşit ev yemeklerini ikram edildi. Kendileri ile yakından ilgilendiğini  gören genç oyuncular neşe içinde ikram edilenleri afiyetle yediler .

Hanım Eli yemek salonunun işletmeciliğini yapan Cevat Arslan kendi elleri ile genç oyunculara ikramlarda bulundu.

 

Boluspor yönetim kurulu ve alt yapı sorumlusu Murat Semercioğlu ise “Bugün bizleri çok memnun ettiniz. Bu ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bizde bu sezon yeni yönetimde yer aldık. Başkanımız Abdullah Abat ve ekibi olarak bundan sonraki dönem içinde alt yapımızda buluna tüm akademi takımlarımızla yakından ilgileneceğiz. Bunun size buradan haberini verebilirim bu farkı sizler ileriki zaman içinde göreceksiniz. Biz alt yapıda 4 yönetici arkadaş olarak istişare içinde çalışmalar yapıyoruz. Bizlerin yakın ilgisi sizlerinde bize vereceği moralle çocuklarımızı daha iyi yerlere getirebiliriz” dedi.

 

Murat Memercioğlu’nun ardından işletme sahibi Cevat Arslan yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Bugün burada çocuklarımıza moral olsun diye bir araya topladık. Aslında daha önceden bir araya gelmelerini istiyordum final maçlarının ardından ramazan ayı geldiğinden bir arada olamadık. Ben aslında size bazı serdedişlerimi söyleyecektim ama sizlerde bu göreve yeni geldiniz onun için sıkıntıların çoğunu biliyormuşsunuz gibi cevap verdiniz. Bundan önceki yıllarda bende Boluspor da yöneticilik yaptım. Kulübün ne şartlarda yürütüldüğünü bilirim ama bizim esas amacımız alt yapıdan çıkacak oyuncuları A takıma kazandırmak. Onun mücadelesini çok vermeliyiz biz gurup maçlarında Düzce’de birinci olduk. Ardından Bursa’da şampiyonaya katıldık en iyi şekilde çocuklarımız Boluspor formasını layığı ile tanıttılar.  Onun için biraz daha bu çocuklarımıza biraz daha destek olup kendi oyuncularımız çıkaralım” dedi.


2364 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15275311470032