(HANNİ VE AYDIN)

20 Mart 2012

Korner köşesi yedi hafta sonra gelen 3 puanı artıları ve eksileri ile sizler için kale aldı . Fazla söze girmeden korner köşesinin...

Korner köşesi yedi hafta sonra gelen 3 puanı artıları ve eksileri ile sizler için kale aldı . Fazla söze girmeden korner köşesinin ince mesajlarını sizlerle baş başa bırakıyoruz.

Kayseri  Erciyes maçı bence ne kadar futbolda hep konuşulan matematiksel olarak şansımız var şöyledir böyledir denilse de ilk 6 için var olma maçı idi.

Karşılaşma öncesi durumu değerlendirirsek Bahri Kaya'nın geldiği ilk maçta yaşadığı kadro sıkıntısının aynısını Kemalettin Şentürk'ün de yaşadığını söyleyebiliriz .

Defans da Cemil ,orta sahada Waswa'sıyla forvet de Emrah Bozkurt , Serkan Çalık gibi kilit oyuncuların olmaması bizim için kader maçına gelmesi çok önemliydi.

Bu maçta kadromuza baktığımızda  Cemil defansın sağına Orhan stoper olarak defansımızdaki değişiklik göze çarpıyordu.

Karşılaşmanın başında penaltı pozisyonu ve kullanılan laubali penaltı bize verilen şans öpücüğü idi.Kontrollü oyunumuz orta sahada Onur'un  tek oynaması ile artan direnç ve Alp'in hem içeri ve dışarı giriş ve çıkışları orta sahada biraz daha topa olmamız önce Hakan destekli, Ferhat Kiraz'ın istekli oyunu ve bence artık iç sahada kendisine yapılacak baskıyı kaldırması  ve kamp boyunca bence terapiye alınmış olan Aydın'ın şansını iyi kullanması attığı iki 2 golle üzerindeki baskıyı atması önümüzdeki maçlar için takımımız için bir artı ve kazanç olmuştur.

Karşılaşmanın ilk yarısında en büyük eksik ise Hakan la birebir olan pozisyonlarda Orhan'ın kademelerde biraz geç kalması ve Serkan Atak'ın orta sahaya girdiğinde boş kalması bize biraz sıkıntı yarattı diyebiliriz.

Bahri hoca oyunun 2-0 olduk dan sonraki mecburi Aydın değişikliği anlayabiliriz ama Veysel ve Ferhat değişikliği ne kadar Beşiktaş maçı düşünüyoruz desede bence gereksiz değişikliklerdi.

İleride top tutmamızı sağlayan Veysel ve artık tüm riskleri alan Erciyes takımına arkada geniş alan bulabilecek olan ve aynı topları yakalayan Vedat'ı özelliği olmadığı için değerlendirilmesi ve Ferhat 'ın alınmasının yanlış olduğunu göstermektedir.

Oyunun son bölümlerindeki yine aynı hatalarımız olan biraz geride kalmamız ve rakibin en genç ve az oynayan Cenk'in önüne düşmesi futbol şansımızın bu maçta bizi yakalaması idi.

İnşallah bu maçta kazanılan 3 puanın Tavşanlı maçında alınacak galibiyetle beraber nefes almamızı sağlayacak

HAYDİ ÇOCUKLAR DURMAYALIM.


1964 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054739952087402