Hazırlıklar Tatangalar İçin

13 Eylül 2011

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor 1 günlük izin ardan dün akşam yaptığı çalışmayla Pazar günü sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.     Giresunspor...

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor 1 günlük izin ardan dün akşam yaptığı çalışmayla Pazar günü sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

 

Giresunspor maçının ardından verilen 1 günlük izin sona erdi. Lige Giresunspor deplasmanıyla başlayan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Boluspor, Giresunspor maçı sonrası verilen bir 1 günlük izinin ardından Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

 

Arslan'dan Sarı Kart Uyarısı

 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Teknik Direktör Cihat Arslan antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla 10 dakikalık konuşma yaptı. Giresunspor maçında görülen 5 sarı karttan dolayı oyuncularına uyarıda bulunan tecrübeli hoca 'Çok kolay sarı kart görüyoruz. Bundan sonraki müsabakalarda hakemlerin kararlarına saygı duyarak sizlerden itiraz etmemenizi istiyorum diyen Cihat Arslan konuşmasında oyuncularına gördüğünüz kart takımın faydasına olsun boş yere kart görerek bizleri yalnız bırakmayın bundan sonra itirazlarımız daha az olsun dediği gelen bilgiler arasında   Giresunspor maçını unutup Sakaryaspor maçına konsantre olmaları yönünde de uyarılarda bulundu

 

 

Doksan dakika oynayanlar kısa tuttu

 

 

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar daha sonraki bölümde ise açma germe hareketlerinden sonra iki grup halinde yaklaşık 30 dakika süren aerobik düz koşu yaptı. Antrenman'ın diğer bölümünde ise 5'e 2'i oyun oynayan kırmızı-beyazlılar, antrenman'ın son bölümünde ise Giresunspor maçında oynayanlar açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamlarken, oynamayanlar ise yarım saha çift kale maç yaptı.  

Antrenman'ı yöneticilerden Osman Gürsoy, Hüseyin Kayalıoğlu, Erdal Gören, Aydın Oskay'ın yanı sıra birçok taraftar ve basın mensubu takip etti.

 

Cihat Hoca Emre Toraman'la Özel Görüştü

 

Teknik direktör Cihat Arslan antrenmanın sonunda transferin son gününde kadroya dahil olan Emre Toraman ile kısa süreli bir görüşme yaptı. Hafta sonu oynanacak olan Sakaryaspor karşılaşmasında sahaya süreceği ilk 11 şimdiden düşünmeye başlayan Cihat Arslan'ın kafasındaki oyuncunun  Emre toraman olduğu düşünülürken Arslan'ın tecrübeli oyuncuyu Sakaryaspor karşılaşmasının ikinci yarısı içinde oynatması düşünülüyor.

 

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray' Antrenmana Geldi

 

Boluspor antrenmanının ziyaretçisi vardı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray' Kırmızı Beyazlı ekibimizin Sakaryaspor maçı hazırlıklarının ilk çalışmasına gelerek antrenmanı izlerken Boluspor hakkında da bilgi aldı. Başkan Necip Çarıkçı Boluspor hakkında bilgi verirken Selfet Giray' Bank Asya birinci ligini yakından takip ettiğini Boluspor unda buradan en kısa zamanda süper lige çıkmasını istediğini söylerken yeni sezonda Boluspor a başarılar diledi.

 

 

  

3607 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    14 Eylül 2011 • 10:15
    KALEDE ATACAN OYNARSA SAKARYA 1 TANE ATAR.AMA BOLU KAÇ TANE ATAR.KOF(ADAM)Fİ FORVET OYNARSA MECHUL?KADRODA DEĞİŞİKLİKLER OLMALI BU HAFTA?YOKSA SAKARYADA PUANI ALIP GİDER.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2844569683075