Her Biri "100" Akımız !

29 Şubat 2012

Boluspor Basketbol Takımı kendi evinde karşılaştığı ligin iddialı takımlarından Söğütsen Seramik'i 100-60 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarırken spor severlere heyecanlı...

Boluspor Basketbol Takımı kendi evinde karşılaştığı ligin iddialı takımlarından Söğütsen Seramik'i 100-60 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarırken spor severlere heyecanlı anlar da yaşattı.

 

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve kolay kolay bileği bükülmeyen Boluspor basketbol takımı bu hafta ligin iddialı takımlarından Söğütsen Seramik'i ağırladı. Kendi seyircisinin önünde adete rakibini ezen ekibimiz 100 sayı kaydederek çıkışını sürdürdü.  Maçın başından sonuna kadar önde götürdüğü zorlu karşılaşmayı 40 sayı farkla kazandı. Karşılaşma öncesi grupta namaglup lider olarak bulunan Söğütsen Seramik takımı karşısında zorlu bir mücadele olması beklenirken ekibimiz  maç başı sayı ortalaması 101,4 olan Söğütsen'e 100 sayı atarak gücünü gösterdi. Kırmızı beyazlılar grupta maç eksiğiyle ikinci sıraya oturdu. Son periyotta galibiyetin kesinleşmesinden sonra sakin bir oyun oynayan Bolu'nun 12 Dev Yareni karşılaşmayı 100-60 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi.

Alınan galibiyet sonrası oyuncular ve yönetim büyük sevinç yaşarken Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, yönetici Osman Gürsoy, Hüseyin Kayalıoğlu ve Ömer Konuk'un yanı sıra birçok taraftar takip etti. Oyun sonrası oyuncular tarafından koç Cengiz Karadağ havaya atılarak galibiyet kutladı.

 

Yamaner " Bilekleri ile değil Yürekleri İle Oynadılar"

 

Boluspor kulübü Basketbol şubesi başkanı Fatih Yamaner karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Onlar bilekleri ile değil yürekleri ile Arma için Bolu için oynadılar" dedi.

Yamaner açıklamasında "Boluspor basketbol takımımız ile ne kadar gurur duysak az kalır. Oyuncularımızdan bu maçı almalarını değil tarih yazmalarını istedik . Belki bütçeleri bizden çok fazla olabilir.Fakat yürekleri asla! Basta Cengiz hocamı olmak onun ekibi olan Yaser hocamı ,Ahmet hocamı ,Yönetici kardeşlerimi ,Başkanımızı ,oyuncularımızın hepsini ve tabiî ki cefakar masörümüzü bu mutluluğu bize yaşattıkları için gönülden tebrik ediyorum.Manevi Babamız İzzet Baysal'ın aramızdan ayrılısının on ikinci yılında bize bu zaferi yaşatan 12 dev adamımızın ilimize armağanı olsun. Saygıyla şükranlarımızı sunuyoruz!
"dedi.

 


2804 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.4782178401947