Her biri yıldız futbolcu Olur

26 Haziran 2012

Tunahan İnal : Düzce de oynana gurup maçlarında Tunahan a  arkadaşları fazla top gelmemesi için iyi mücadele etti.tehlikeli pozisyonlarda da...

Tunahan İnal : Düzce de oynana gurup maçlarında Tunahan a  arkadaşları fazla top gelmemesi için iyi mücadele etti.tehlikeli pozisyonlarda da kendisine güvenilmesini gösteren Tunahan kalesinde zor toplarda galibiyetlere imza atarak şampiyonluğun mimarlarından oldu .

 

Oğuzhan  Taşkın:  Sağ bek  de çabuk bir görüntü verdi oynadığı maçlarda sadece işini yaptı zaman zaman ileriye çıkarak ataklara katıldı mücadeleci bir yapıya sahip bir oyuncu.

Enes Aktaş: Tipik bir sol bek görüntüsü verdi sol taraftaki ataklara katılarak ortaları ile tehlikeli oldu. Rakibin sert müdahaleleri sonrası yerde kalsa da hiç umursamadı formasının hakkını sonuna kadar veren oyuncular arasına girdi.

Yasin İlhan: Haddini bilerek oynadı tipik bir stoper hava hakimiyeti var fazla riske girmeyip tehlikeli olacak atakları çabuk uzaklaştırdı. Kalitesi de takımın az gol yemesinden belli takip edilip bakılırsa onunda boluspor a gelecek de faydası ola bilir.

Özay Bayrak : U 13 ler de Özay da çok öne çıkan bir oyuncu idi stoper mevkiinde üç karşılaşmada da hatasız oynadı hırsı mücadelesi alkış aldı.

Onur Zengin:  Yılmaz hocanın takımında adeta joker ikinci maçta yedek deydi maçın sonlarında girerek mücadele eti final maçında da ilk 11 de sahaya çıktı tekniği  sürati ile dikkat çeken bir oyuncu topu aldığı anlarda arkadaşlarını kontrollü bir şekilde atağa çıkardı.

Samet Yalçın: Bir yıldız yetişiyor diye biliriz sakin futbolu performansını yükseltiyor sahada topla akıllı işler yaparak büyük bir katkı sağladı şampiyon kadronun yıldızlarından isminden çok söz ettirecek

Muhammet Şura: Boluspor da Türk futboluna bir ön libora yetiştiriliyor o kadar tecrübeli ki kaptanlık bandını en iyi şekilde taşıyor akıllı nerelerde hareket edeceğini ve arkadaşlarını nasıl kontrol edeceğini biliyor. Topu oyuna sokuşları bir harika alkışı da hak etti  izlenmesi gereken bir oyuncu

Emre Çolak:   Çok küvetli bir oyuncu sahada olduğu sürece rakibi korkutuyor gülcü fiziği ile kazandığı tüm topları rakip alanda iyi kulandı eksiği varmı tabii ki öğrenecek o da ileride kendisini çok izlettirir

 Özgür Kazar : Özgür'ü anlatmaya gerek yok sadece izlemek gerekir tekniği akıllı futbolu ile göz doldurdu U 13 takımının olmazsa olmazlarından

Hakan Özkan: Uzun boyu ile boluspor U 13 fizik gücünü artıran oyuncularından çok çabuk kuvvetli yerinde paslar akıl dolu oyunu ile vazgeçilmezler arasından .

Hüseyin Alp Eker: Belki de Hüseyin bu takımın en etkili silahı kalitesi tartışılmaz topla iyi oynuyor nokta paslarında rakip zor anlar yaşıyor fizik gücü biraz düşük oldugu için bazı maçlarda rakibe göre kenarda bekledi ikinci yarılarda oyuna girerek büyük bir kakı sağladı   

 

Caner Arslan : Çok suratlı topla birlik de rakip alana kadar girip etkili oluyor iki maçta Yılmaz hocanın şans verdiği oyuncuydu. Maça göre oyuncu değerlendirmesin de başarılı olan Yılmaz hoca iki maçta çok mücadele eden Caner'in yerine Onur ile başladı kenarda bekleyen oyuncularda ilk 11 de oynayan oyuncular ayarında olduğu için forma kapış kapış gidiyordu. Caner de bu takımda yıldızlaşacak oyuncu.

Emrecan Çelik: Kadro yapısı çok kaliteli olduğundan ikinci yarılarda hocası tarafından şans buluyor. Karşılaşmaya girdiği maçlarda çok katkı yaptı gurubun ikinci maçında son anda çizgiden çıkardığı topla takım arkadaşlarını finale çıkardı diye biliriz.

Ali Burak Dursun: Ali Burak da U 13 kaliteli oyuncularından ikinci maçta oyuna sonradan girip ikinci golün asistini yaptı.Çok çalışıyor bu takımın iyi oyuncularından.

Harun Acar : Tunahan kalede olduğu için sırasını bekliyor yılmaz hoca onu da çok sevdiği için her zaman ihtiyacım var her an kaleye gece bilir mesajını da verdi.

 

 

 


3032 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059339046478271