Her şey Burada!

17 Ekim 2011

Bolusporluyuz.com farkıyla Göztepe karşılaşmasında objektiflerimize yansıyanlar.   Kiraz Eşine Gönderdi   Kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu Ferhat Kiraz Göztepe karşısında 13. dakikada akıl dolusu...

Bolusporluyuz.com farkıyla Göztepe karşılaşmasında objektiflerimize yansıyanlar.

 

Kiraz Eşine Gönderdi

 

Kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu Ferhat Kiraz Göztepe karşısında 13. dakikada akıl dolusu bir gol atarak üç puanı getiren oyuncu olurken genç yıldız gol sevinci sonrasından TRT kameralarına giderek golü eşine gönderdi.

 

Ferhat Kiraz denince akla gol geliyor. Sahada ne zaman ne yapacağı belli olmayan genç oyuncu İzmir de yine sahneye çıkan oyuncu oldu.Karşılaşmada dakikalar 13 gösterdiği anda Onur Türk'ün ortasını takip edip birden kale önünde biten Ferhat şık bir gol atarken galibiyeti getiren oyuncu oldu . Gol sonrası TRT kameralarına giderek eşine golü armağan eden yıldız oyuncu zaman zaman Bolu da oynana maçlarda attığı gollerin ardından eşine koşarak sevincini paylaşmıştı.

 

 

Veysel'in Kalitesi Belli Olmaya Başladı

 

Boluspor da Göztepe karşısında 55. dakikada oyuna giren Veysel Cihan giderek kalitesini göstermeye başladı Göztepe AŞ karşısında 35 dakika oyunda kalarak forma giyen Veysel Cihan topu aldığı anlarda ne kadar usta bir oyuncu olduğunu gösterdi.Top saklayıp rakibi oyundan düşüren tecrübeli golcü oyuncu eksilterek de hücum gücünü güçlendirdi. Boluspor son dakikalarda arka arkaya bulduğu posizyonlar da çok katkı sağlayan Veysel cihan gelecek haftalar için Boluspor 'un etkili silahlarından olacağa benziyor.

 

Cemil Varsa Sorun Yok !

 

Bank Asya birinci liginde bu sezon ilk defa Göztepe aş maçında sahaya çıkan Cemil Vatansever formasına kavuştu. Hiç eksikligi görünmeyen genç tecrübeli stoper Göztepe ataklarında adeta şavaşcı gibi mücadele etti Gencer kırmızı kart görmesiyle eksilen oyuncu sayınsı aratmayan Cemil defans da Onur Bektaş gelmesiyle iyi bir ikili oluşturdu.

 

Altın Değerinde Bir Asis

 

Karşılaşmada dakikalar 13 gösterirken Boluspor'un onurlu oyuncusu Türk öyle bir orta yaptı ki alda at dedi. Ferhat Kiraz'a topu ayağına aldığı anlarda yaptığı koşularla adeta rakibi yıpratan Onur Türk karşılaşmanın 13 dakikasında golü hazırlayan oyuncu oldu. Altın değerindeki asisti ile golü getiren oyuncu geride kalan 6 hafta içerisinde performansını da giderek artırdığı gözlendi.

 

Şavaşcı Sercan

 

Boluspor'un jokeri görünümündeki oyuncusu Muhammet Sercan Türkeri Göztepe Aş maçında savaşçı gibi mücadele etti. Bun dan önceki haftalarda yaptığı hataları yapmayan Sercan Türkeri Göztepe karşısında göze hoş bir futbol ortaya koyarken oynadığı mevkide kendisine güvenen hocasını bu maçta da mahcup etmedi.

 

 

Vedat'da Boluspor'lu Oldu

 

İlk defa Boluspor da ilk 18 kadroya girip Göztepe maçına giden Vedat Budak karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna dahil oldu. Kırmızı kartın gelmesinin ardından hemen oyun alanında taktiksel değişikliğe giden Cihat Arslan Onur Türk'ü  oyundan alıp yerine Vedat Budak'ı dahil etti.75 dakikadan sonra orta sahada mücadele eden Vedat hiç yabancılık çekmezken 15 dakika saha kalarak formayı giyip Boluspor' lu oldu.

 

Dizman Kuzenim Maçın Skorunu Bildi

 

Boluspor' un çiçeği burnundaki yöneticisi Hakan Dizman Göztepe maçı sonrası çok mutlu iki gün önceden İzmir'e giderek maçın havasına giren Hakan Dizman hem akrabalarını ziyaret etti hem de Boluspor da ki görevini yerine getirdi. Canlı yayınlarda flaş röportaj görevlisi olan Hakan Dizman Boluspor'lu oyuncuların gözlemciler ve TRT kameramanları arasında iletişimi kuran Dizman maç sonunda tatlı bir mutluluk yaşadı.

 

İzmir de yaşayan Kuzeninin de İzmir de olmasında dolayı Boluspor'a ev sahipliği yaparken maç öncesi Hakan Dizman' a  maçı Boluspor 1-0 alır burandan da lider olarak Bolu ya döner demesi de galibiyete başka bir hava getirdi. 

 

Müdavinler Ordaydı

 

Boluspor' un hemen hemen tüm deplasman karşılaşmalarına giderek Boluspor'u izleyen yöneticilerimizden İzmir de yalnız bırakmadılar. Başkan Necip Çarıkçı, Osman Gürsoy ,Seçkin Kavarna,Adnan Pulatlı,Nadi Okur,Hakkı Fidan, Hakan Dizman, Erdal Gören 3 puanı canlı izleyenler arasındalar dı. Alına üç puanın ardından bir hayli sevinen yöneticilerimiz 'iyi bir karşılaşma oldu oyuncularımıza başarılar diliyoruz' dediler

 

3147 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085632801055908