Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız

18 Nisan 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin 30’uncu haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda beraberliğe razı oldu. Boluspor, İzmir deplasmanından aldığı beraberlikle puanını 36’ya çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, Göztepe karşısına; Soner, Luiz Henrique, Hasan, Özgür, Fatih Turan, Alican, Yusuf Emre, Emre Kılınç, Anco Jansen, Tevfik Köse, Ivanovski on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi Yokuşlu, Cumali Bişi, Emrullah, Sebastian Mejia, Alvin Fortes, Arif Şahin, Özgür Can Özcan yer alan isimler oldu.

Ev sahibi takım Göztepe ise Boluspor karşısına, Atacan, Cemil, Hakan, Gençer Cansev, Serkan Kurtuluş, Salim İyik, Jean Jacques Gosso, Mehmet Erdem, Maah, Leroy George, Lamine Diarra on biri ile çıktı.

 

SONER KALEYİ DEVRALDI

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke deplasmanda oynanan karşılaşmada Adem Alkaşi’nin yerine Fatih Turan’ı, Cumali Bişi’nin yerine de Emre Kılınç’ı ilk on bire aldı. Öte yandan geçtiğimiz hafta Adanaspor maçından önce sakatlanan Soner Şahin’de 1 haftalık aranın ardından formasına kavuştu.

BOLUSPOR POZİSYONLA BAŞLADI

Karşılaşmaya Gzötepe’nin vuruşu ile başlandı. Boluspor, ev sahibi takım Göztepe’ye göre daha istekli başladı. Boluspor, ilk tehlikeli atağı maçın 2’inci dakikasında yakaladı. Jansen, sol kanattan ortaladı, Emre kafasıyla topu Tevfik’ e indirdi. Tevfik istediği vuruşu yapamayınca top auta çıktı. Boluspor oyunun başında mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Boluspor, 12’inci dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. Özgür’ün ortasını kafayla ağalara göndermek isteyen Emre’den önce topu yumruklayan Atacan mutlak bir golü önledi. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

KARŞILIKLI POZİSYONLAR

Maçın 23’üncü dakikasında bu kez Göztepe gole çok yaklaştı. Fatih Turan’ın ters kafa vuruşu üst direkten oyuna alanına geri döndü. Bu pozisyon Göztepe’nin oyunun başından bu yana yakaladığı en net pozisyondu. Maçın 31’inci dakikasında Göztepe bir kez daha tehlikeli geldi. Kullanılan köşe vuruşunda Diarra’nın röveşatası üstten auta çıktı. Boluspor, 33’üncü dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. Oluşan karambolde Alcan topu kafasıyla ceza sahasına doldurdu, Jansen istediği gibi vuramayınca Boluspor mutlak bir golden oldu. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

GÖZTEPE’NİN TOPU DİREKTEN DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. İkinci yarıda her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. Maçın 57’inci dakikasında Boluspor’dan Emre Kılınç sarı kart gördü. Bu kez 60’ıncı dakikada Boluspor’dan Özgür Özkaya rakibine yaptığı sert hareket sebebiyle sarı kart gördü. Maçın 61’inci dakikasında Göztepe gole çok yaklaştı. Ceza sahası üzerinden Diarra sert vurdu, bu oyuncunun vuruşu direkten oyuna alanına geri döndü.

SARI KARTLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Boluspor maçın 65’inci dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Tevfik oyundan çıktı, Cumali oyuna dahil oldu. Oyunun son bölümlerinde ev sahibi takım Göztepe, Boluspor’u kendi sahasına haps etti. Göztepe özellikle duran toplardan ve kontrataklardan Boluspor kalesinde gol aradı. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ikinci oyuncu değişikliğini 82’inci dakikada yaptı. Emrullah oyuna dahil oldu, Fatih Turan oyundan çıktı. Oyuna 1 dakika önce giren Emrullah sarı kart gördü'. 83’üncü dakikada Göztepe gole çok yaklaştı. Leroy’un ortasına kafayı vuran Vleminckx’in vuruşu yandan auta çıktı. 85’inci dakikada Boluspor’dan Hasan sarı kart gördü.

İKİ TAKIMIN ÇABASI GOL GETİRMEDİ

Boluspor son oyuncu değişikliğini 87’inci dakikada yaptı. Emre Kılınç oyundan çıktı, Fortes oyuna dahil oldu. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda her iki takımında gol çabası sonuç vermeyince Boluspor, deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşamada her iki takımda 1 puana razı oldu. Boluspor, aldığı beraberlikle puanını 36’ya çıkardı. Boluspor, ligin 31’inci haftasında kendi sahasında Giresunspor ile karşılaşacak.

Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız
Her Şeye Rağmen Buna ’da Razıyız

1847 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06139612197876