Herşeye Rağmen Güzel Olaylarda Vardı.

8 Nisan 2012

Boluspor Konyaspor karşılaşması daha çok olaylar ön plana çıksa da yaşanan bazı güzel olaylar da gözlerden kaçmadı. Boluspor kulübünün organize...

Boluspor Konyaspor karşılaşması daha çok olaylar ön plana çıksa da yaşanan bazı güzel olaylar da gözlerden kaçmadı. Boluspor kulübünün organize ettiği bazı güzel olaylar şu şekilde gelişti.

 

Başkan Türk Polis Teşkilatının 167. Yılını Kutladı.

Boluspor kulübü başkanı necip Çarıkçı karşılaşma öncesi Bolu Emniyet İl Müdürü Sabri Durmuşlar'a çiçek vererek teşkilatın 167. yılını kutladı. Durmuşlar başkan Necip Çarıkçı'ya teşekkür ederken camiamıza şampiyonluk yolunda başarı diledi.

Derneklerden Müdürümüze Çiçek

İlimizde bulunan 3 taraftar derneği Bolu Emniyet Müdürüne Türk Polis Teşkilatının 167. yılını çiçek vererek kutladı. 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği ve Boluspor Taraftarlar Derneği yöneticileri İl müdürümüz Sabri Durmuşlar'a çiçek armağan etti. Ayrıca Bolu il emniyet müdürlüğü polis kıyafeti giymiş çocukları Boluspor'lu futbolcular ile bir araya getirdi. 

Çocuklarımız Tribünde

Boluspor kulübü zaman zaman özel toplulukları karşılaşmaya davet ederken bu haftayı da boş geçmedi. Geçmiş olduğumuz haftalarda yaşlılarımızı davet ederken bu haftada Özel Ata Rehabilitasyon merkezi öğrencilerini davet etti. Özel Ata Rehabilitasyon merkezi Boluspor Konyaspor karşılaşmasına öğrencilerini getirerek onları mutlu etti. Doğuştan rahatsız olan ve özel olarak eğitim gören ve gelişiminde yardımcı olunan çocuklarımız Boluspor Konyaspor karşılaşmasını izledi. Özel Ata Rehabilitasyon merkezi yaptığı açıklamada " Bu çocuklarımız bugüne kadar bir futbol karşılaşması izleyememişti. Ara sıra imkan buldukta getirmeye çalışıyoruz. Bugün Boluspor kulübü bizleri davet etti ve bizlerde öğrencimizi getirerek onlara bu heyecanı yaşatmaya çalışıyoruz. Eğitim programımızın içersine onların mutluluğu ile ilgili bir çok aktivite mevcut. Buda onlardan birisi. Boluspor kulübüne bu çocuklarımızı düşündükleri için çok teşekkür ediyoruz." dediler.

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

2013 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.224524974823