'Heyecanlı ve mutluyum'

1 Temmuz 2013

Boluspor'a1 yıl aradan sonra geri dönen tecrübeli eldiven Atacan Öztürk yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli eldiven gazetemize yaptığı açıklamada 'Yuvama...

Boluspor'a1 yıl aradan sonra geri dönen tecrübeli eldiven Atacan Öztürk yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli eldiven gazetemize yaptığı açıklamada 'Yuvama döndüğüm için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Boluspor'un hedefleri bitmez. Yeni sezonda inşallah hedefimize ulaşırız' dedi.

 

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve 1 yıllık aradan sonra Boluspor'a geri dönen tecrübeli kaleci Atacan Öztürk, Boluspor'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

TARAFTARIMIZ BANA SAHİP ÇIKTI 

1 yıl kiralık gittim geldim diyebilirim diyen tecrübeli file bekçisi Atacan Öztürk, '1 yıl ayrı kaldım Boluspor'dan. 5 yılımız geçmişti daha önce. Geçen sene şartlar oluşmadı ayrılmak gerekti. 1 yıl kiralık gittim geldim diyebilirim. Yeni yönetimimiz bir teklifte bulundu. Bizde değerlendirdik. Bolu zaten saydığımız, sevdiğimiz bir yer. Şanlıurfaspor ile Bolu'ya maça geldiğimizde taraftarlarımız bana sahip çıktılar. Teşekkür ediyorum onlara. Tekrar geldim tabi, Boluspor'un hedefi hiç bir zaman bitmez. Başkanımız bu seneki hedeflerden bahsetti. Boluspor her sene şampiyonluğa oynayan bir takım. Teklifi değerlendirdim. Tekrar yuvama döndüm. Hedeflerimiz doğrultusunda bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz' dedi.

 

ÇOK HEYECANLI VE… 

Boluspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Öztürk 'Çok heyecanlı ve mutluyum. Sanki bir takıma yeni gelmiş gibiyim. Yeni tesislerimize gelmemiştim. Çok güzel olmuş. Antrenmanlarımıza bugün başlıyoruz. İyi bir sezon geçiririz inşallah. Hedefimiz olan şampiyonluğa da ulaşırız' dedi.

 

ELEŞTİRİLERİ OLUMLU KARŞILIYORUM 

Boluspor'da hem iyi hem kötü sezonlar geçirdiğini ifade eden tecrübeli eldiven Atacan Öztürk 'Amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmak. Boluspor'da hem iyi hem de kötü sezonlarım oldu. Ama sağ olsun taraftarlarımız her zaman bana sahip çıktı. Eleştirmek ve eleştirilmekte çok normal, sonuçta futbol oynuyoruz. Bir konfederasyon kupası izledik.  Dünyanın en iyi kalecileri dediğimiz Buffon ve Casillas bile eleştiriliyor. Eleştirilmek futbolun doğasında var. Eleştirilmeye açık bir meslek yapıyoruz. Eleştirileri olumlu karşılıyorum' diye konuştu.

1841 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078715085983276