Hiç Yoktan İyidir!

29 Eylül 2011

Deplasmanda Gaziantep Belediyespor karşısında golle tanışamayan Boluspor zorlu deplasmandan bir puanla döndü. Karşılaşmanın ikinci yarısında atak oynayan kırmızı beyazlılar,  girdikleri...

Deplasmanda Gaziantep Belediyespor karşısında golle tanışamayan Boluspor zorlu deplasmandan bir puanla döndü. Karşılaşmanın ikinci yarısında atak oynayan kırmızı beyazlılar,  girdikleri pozisyonlarda Gaziantep Belediyespor kalesini geçemediler.

 

Bank Asya Birinci Ligi'nde 4'üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan ekibimiz, sahaya puan ve puanlar için çıkmıştı. İlk yarıda etkisiz bir futbol ortaya koyan Boluspor, geçtiğimiz hafta sakatlıktan dolayı oynayamayan Onur Bektaş formasını bu karşılaşmada tekrar giyerken, sol bekte oynayan Doğan'ın yerine Sercan oynaması dikkat çekti. Caner Ağca'nın da ilk kez yedek kaldığı göründü.

Maçtan önce saatlerce yağan yağmur oyun alanını etkilemezken, maç saatinde yağmurun dinmesi iki takımada nefes aldırdı.

Karşılaşmaya iki takımda kontrolü başlarken, etkili oyunlarını bir türlü gösteremediler. Ev sahibi Gaziantep Belediyespor ilk yarının en tehlikeli pozisyonu 25 dakikada Kenan'ın sert şutunda kaleci Atacan ters eliyle topu son anda kaleye girmek üzere kurtardığı pozisyon oldu. Ev sahibi ekibin ilk yarıda bir topuda direkten oyun alanına döndü.

İki takımda ilk 45 dakikada bir birlerine üstünlük kurmazken, ikinci yarıya Boluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Cihat Arslan Emre Toraman'ın yerine Caner Ağca'yı oyuna alarak, Boluspor'un ikinci yarıya etkili başlamasını sağladı. Orta sahada toparlanan kırmızı beyazlılar Gaziantep Belediyespor kalesine yüklenirken, ekibimizin ilk tehlikeli atağı da 47'inci dakikada geldi. Sol taraftan topla birlik de rakip alana giren Ferhat kale önüne pasını çıkardı. Bu pozisyonda Ümit geç kalınca Boluspor net bir gollük pozisyondan yararlanamadı.

Karşılaşmada ataklarını yoğunlaştıran kırmızı beyazlı ekibimiz, Ferhat Kiraz'ın kaleyi karşıdan gördüğü anda sert vuruşu az farkla auta çıkması televizyon başından maçı takip edenleri ayağa kaldırdı.

Zorlu karşılaşmada mutlak gol atmak isteyen Boluspor'da Cihat Arslan bir hamle daha yaparak, Ümit Tütüncü'nün yerine Veysel Cihan'ı alarak oyunun tüm hakimiyetini eline aldı. Ekibimizin ataklarında tüm hava toplarını alarak arkadaşlarına indiren Veysel etkili olurken, Boluspor tehlikeli atakları bir bir Gaziantep Belediye kalesin de pozisyonlar oluşturdu.

Gaziantep Belediyespor serbest vuruştan ikinci yarıdaki ilk tehlikesini oluşturdu. Eren'nin frikik atışını son anda kaleci Atacan çizgi üzerinden çıkardı.

Oyuna ikinci yarı girerek Boluspor'un etkili olmasını sağlayan Caner 75'inci dakikada iki kişinin arasından topu alarak çektiği sert şutu Kaleci Kazım son anda kornere gönderdi.

Arka arkaya sert şutlar çeken Caner, Belediye kalesinde tehlikeli oldu. Deplasman karşılaşmasında son anlarda bir gol bulmak isteyen Boluspor, Emrah Kol ile 86'inci dakikada tehlikeli geldi. Emrah topu kale önüne çıkardı. Veysel'den önce Belediye defansı topa müdahale ederken, kaleye gitmek de olan topu kaleci Kazım kornere gönderdi. Bu pozisyonda Boluspor mutlak bir golden olurken, ikinci yarıda oynadığı futbolla etkili olup Belediye kalesine yüklenen ekibimiz gol bulamadı. Ekibimiz zorlu deplasmanda hem bir puan aldı hem de yenilgisiz yoluna devam etti.

 

GAZİANTEP BŞB: 0 - BOLUSPOR: 0
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Ercan Hallaç, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar  
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kazım, Ferit Cömert, Cihan Can, Ali Sakal, Kenan, Ramazan, Ümit Can (Dk. 62 Abdullah), Ahmet Devret, Eren Özen (Dk. 78 Uğur), Serdar (Dk. 83 Mithat), Onur  
 
Boluspor: Atacan, Onur (Dk. 80 Emrah), Ferhat Kiraz, Fatih, Emre Toraman (Dk. 46 Caner Ağca), Onur, Veli Kızılkaya, Sercan, Gençer Cansev, Ümit Tütünci (Dk. 62 Veysel Cihan), Erkam Reşman 
 
Sarı kartlar: Dk. 45 Ali Sakal(Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk. 36 Onur, Dk. 69 Veysel Cihan, Dk. 88 Veli Kızılkaya(Boluspor)

 

 

 

1738 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • dursundemir
    29 Eylül 2011 • 07:29
    Sayin hocam ben cevap bekliyorum fatih gule negibi bir akrabaligin var bu adam bence bolusporda oynayamaz ancak 3 liklerde top oyna bolusporu eksik oynatiyorsun unun yuzunden onsuz oyna birde bakalim cok haha guzel olur takim saygilar

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.6068079471588