İbrahim Kalpten Gidecekti.

25 Ekim 2011

Karşılaşmada son bölümlerde Kasımpaşa ataklarında heyecandan yerinde duramayan malzemeci İbrahim az kalsın kalpten gidecekti.   Boluspor'lu oyuncular sahada kıyasıya mücadele ederken kenarda...

Karşılaşmada son bölümlerde Kasımpaşa ataklarında heyecandan yerinde duramayan malzemeci İbrahim az kalsın kalpten gidecekti.

 

Boluspor'lu oyuncular sahada kıyasıya mücadele ederken kenarda da malzemeci İbrahim heyecandan yerinde duramıyordu. Karşımpaşa karşısında ikinci yarıyı son bölümlere kadar önde getiren Boluspor sahada iyi bir futbol ortaya koyarken son bölümlerde ise malzemeci İbrahim'in heyecanı görülmeye değerdi.

 

Kasımpaşa ataklarında kenardan bağırarak boş bırakmayın, kaçırmayın , şurası boş diyerek kendi kendine konuşurken ara arada mesaiyi arkadaşı diğer malzemeci Hayretin' e açıklamalar yaptı. Bazı bölümlerde ise duasını eden malzemeci İbrahim objektiflerimize böyle yansırken son bölümde yene gol sonrası adeta yıkıldı.  

 

  

Yönetim Yalnız Bırakmadı   

 

Deplasmanda zor bir maça çıkan Boluspor'a yöneticilerde yalnız bırakmadı. Çok sayıda yönetici Kasımpaşa maçına gelerek Boluspor'u desteklediler. 

Kırmızı beyazlı ekibin futbolu yüzleri güldürürken uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz şok gol sonrası adeta üzüntüden kahroldular.

 

 

Boluspor Sevdalısı Ayhan Ağabeyimiz Maçtaydı  

  

Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra işi gereği İstanbul'a tayin olan Boluspor sevdalısı Ayhan Özmen Boluspor'u izlemenin mutluluğunu yaşadı. Kasımpaşa maçının heyecanını anı anına yaşayan Boluspor sevdalısı Ayhan Özmen maç sonunda alınan beraberlik sonrası 'kısmet olmadı 3 puan. 1 puana da şükür' diyerek bir puanın sevincini yaşadı.

 

 

Özmen'in Gözlükleri Dikkat Çekti  

 

İlimizin genç iş damlarından Hakan Özmen Kasımpaşaspor maçına arkadaşları ile gelerek Boluspor'a destek verdi. Hemen hemen her deplasmanda yer alan  Hakan Özmen ile Murat Şen stadyuma gelerek maçı izleyen ikili stadyumun renkli siması oldu. Stadyuma girdikleri anda maç saatini beklerlerken  Hakan Özmen'in gözlükleri de dikkatlerden kaçmadı. Özmen gözlükleri takarak maçı 2-0 kazanacağız işareti yapsa da maç sonunda skoru bilemedik dedi.

 

Lokman , Zafer  Şakar Maça Geldiler

 

Boluspor'dan kiralık olarak Eyüpspor'a giden Lokman ile eski oyuncularımızdan Zafer Şakar maça gelerek Boluspor'u yakından izlediler. Lokman maç öncesi Yönetici Osman Gürsoy ile sohbet ederek hasret giderdi.

 

Bolusporluyuz.com

3471 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067218065261841