“İKİ TAKIM İÇİNDE 6 PUANLIK MAÇTI”

25 Şubat 2021

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 23.haftasında kendi sahasında Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve...

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 23.haftasında kendi sahasında Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Balıkesirspor teknik direktörü Yusuf Şimşek açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Balıkesirspor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini, bu yüzden de alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer sözlerine şöyle devam etti; “İki takım için de 6 puanlık bir maçtı. Baktığımızda Tuzla maçında çok iyi bir oyun oynamıştık. Benzer oyunu bu maçta da oynamak istiyorduk ama kötü bir oyun sergiledik. İlk yarıda rakibimizin kaçırdığı bir penaltı var. Bizim için o bir kırılma anı olabilirdi maçı çevirme adına. İkinci yarıda baskılı oynadık gibi gözüktü ama topa daha fazla sahiptik. Ama bunu da üçüncü bölgede etkinleştiremedik. Sonuçla bağlayamadık. O top hakimiyetini sonuca yansıtamadık ki bir tane de ciddi bir kontratak verdik. Baktığımızda 2 puan kaybettik. Ama bu ve bu tip maçlar ile kötü oynadığımızı bildiğimiz bu maçta alınan 1 puan da 1 puandır diyorum” diye konuştu.

Yusuf Şimşek: "Yenebilirdik ama puan puandır"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise; “Maçtan önce söylemiştim. Biz buraya puan ve puanlar almaya gelmiştik ve dediğimiz gibi iyi oyun çıkardık. Maçın geneline bakarsanız pozisyon bulan biziz. Penaltı kaçıran biziz. Yenebilirdik ama puan puandır. 4 maça 8 puan ve 2 deplasman maçında 2 puan almak bizi çok sevindirmese de puan puandır. Açıkçası yüzde yüz galip geleceğimiz bir maçtı. Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bizim artık ah vah diyecek halimiz yok. Bu maçtan sonra pazartesi günü Ankara maçı var. Bu maçı unutup Ankara maçına hazırlanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

5011 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.042810916900635