“İKİNCİ YARI İTİBARİYLE DAHA İYİ BİR TUGAY İZLEYECEKLER”

16 Ocak 2021

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beypiliç Boluspor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların ilk yarıda göze batan, çalışkan oyuncuları...

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beypiliç Boluspor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların ilk yarıda göze batan, çalışkan oyuncuları arasında yer alan Tugay Kaçar özel açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor’un başarılı oyuncusu ikinci yarı çok farklı bir Tugay izleteceğinin sinyallerini vererek; Kötü günler geçirdim. Allah’a şükür hepsi geride kaldı. Boluspor bana sahip çıktı. Ben de kalbim ile Boluspor’a sahip çıkıyorum. Her şeyimi vermeye çalışıyorum” dedi.

“Her şey yolunda”

İlk yarıya kötü başladıklarını ancak devre sonuna doğru toparladıklarını aktaran Kaçar; “Zorlu bir ilk yarı geçti bizim için. Hem mental olarak hem de fiziksel olarak kötü başladık. Baktığımız zaman bu kadar kötü bir başlangıca rağmen ligi iyi bitirdik. Bu kötü başlangıca göre 19 puan iyi bir puan. Şimdi önümüzde bir ikinci yarı var. Reha Hoca’mız ile güzel çalışıyoruz. Her şey yolunda. İkinci yarı daha güzel bir yol bizi bekliyor. Transferlere ve takıma katılması gereken oyuncularımız da var. Eksik mevkilerimiz var. İhtiyaçlarımız var” dedi.

“İkinci yarı itibariyle daha iyi bir Tugay izleyecekler”

27 yaşındaki tecrübeli oyuncu kötü günler geçirdiğini ve Boluspor’un kendisine sahip çıktığının altını çizerek şunları dile getirdi; “Kötü günler geçirdim. Allah’a şükür hepsi geride kaldı. Boluspor bana sahip çıktı. Ben de kalbim ile Boluspor’a sahip çıkıyorum. Her şeyimi vermeye çalışıyorum. Eksiklerim var fiziksel olarak. Takımım için çok daha iyisini yapabilirdim. Ama ikinci yarı itibariyle daha iyi bir Tugay izleyecekler. Merak etmesinler. Taraftarlarımız bundan şüphe duymasın. Bu takım için her şeyimi vereceğim. Bu takım bana sahip çıktı. Vefa var bende. Bu kulübün iyi olması adına her şeyimi vereceğim” şeklinde konuştu.

2565 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.19088387489319