“İKİNCİ YARIYA HAKİM BİR BOLUSPOR VARDI”

21 Eylül 2021

Boluspor, TFF 1.ligin 6.haftasında kendi sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve İstanbulspor...

Boluspor, TFF 1.ligin 6.haftasında kendi sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve İstanbulspor teknik direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig'in 6. haftasında ağırladığı İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, sürprizlere açık bir lig olduğunu, maçtan önce bu ligde favori diye bir şeyin olmadığını söyledi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili olarak farklı değerlendirmelerin olabileceğini, kazanılan 1 puan mı, kaybedilen 2 puan mı olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

Maça golle başlayabileceklerini aktaran Reha Erginer, “Kazanılan 1 puan var, kaybedilen 2 puan var. Maçın geneline bakarsak, maça golle başlayabilirdik. 15.saniyede bir gol pozisyonumuz oldu. İlk yarıda genellikle oyunun ortada geçtiği iki takımın da biraz daha kontrollü oynadığı bir ilk yarı oldu. İki takımında gol pozisyonları oldu. Ama ikinci yarıya tamamen hakim bir Boluspor vardı. Çok kötü bir gol yedik. Yemememiz gereken kesinlikle yemememiz gereken bir gol yedik. Bu maçlar çok zor maçlar. Rakipte iyi bir takım geçen seneden beraber oynama alışkanlığı olan bir takım. Geçen seneden oynayan oyuncularla kurlu bir takım. Geriye düşmek maçı 0-0 götürmekle 1-0 geride oynamak çok farklı. Ama biz çok istedik geri dönmeyi. Çok iyi pozisyonlarda bulduk. Galipte gelebilirdik. Bakıldığında mağlupta olabilirdik. Baktığınızda 88’de golü bulduk. Ben ama 1 puan aldık ama 2 puanda kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu tip maçları bu şekilde kaybetmek biraz daha üzücü.” diye konuştu.

Herkesin herkesi yenebildiği bir ligin olduğuna dikkati çeken Erginer, “Sürprizlere açık bir lig. Maçtan önce bu ligde favori diye bir şey yok. Maçlar sahada kazanılıyor. Her maç zor." ifadelerini kullandı.

Erginer, 8 günde 3 maça çıktıklarını dile getirerek, “Üçüncü maçı da aynı 11 ile oynadık. Sıkışık bir periyot ama bunların hepsine hazırlıklı olmak lazım. Bunların hepsiyle başa çıkmak lazım." şeklinde konuştu.

Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Yediğimiz golde kesinlikle ofsayt olduğunu düşünüyoruz”

İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç ise şunları dile getirdi: “Yediğimiz golde kesinlikle ofsayt olduğunu düşünüyoruz. Defalarca izledik. Bir de oyun 1-0 iken Kağan Miray'a yapılan bir hamle var. Onun da penaltı olduğunu kesinlikle burada herkes söylüyor. Herhalde Yasin Kol hoca göremedi penaltıyı. Bundan sonraki maçlarda hakem arkadaşlarımız daha dikkatli olabilirler. Oyunun güzelliği gidiyor. Burada emek veriliyor. Herkes için konuşuyoruz kendimiz için konuşmuyoruz. Herkes için bu eşit şartlar olsun. Baskı altına girilmesin.”

804 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.53641200065613