İlk Yarı ve İkinci Yarı Boluspor

4 Mart 2014

Maça başlandığı zaman gördük ki Boluspor’ un 3 maçtır aynı oyun anlayışıyla maçlara başlaması ve devam etmesiydi. Son Şanlıurfaspor maçının...

Maça başlandığı zaman gördük ki Boluspor’ un 3 maçtır aynı oyun anlayışıyla maçlara başlaması ve devam etmesiydi. Son Şanlıurfaspor maçının son çeyreğine kadar bu böyle devam etti.  Takımımız Şanlıurfaspor maçında da  orta sahayı çabuk geçen hareketli oyuncularla sonuç almaya çalışan ve arka arkaya bulduğu pozisyonlarla golleri kaçırdık diyebiliriz.

Rakip Şanlıurfaspor ise Reha Kapsal’dan kalan oyun anlayışıyla birlikte 3’lü defansif orta saha daha çok içeride kalarak markaja girmeyen bir Yusuef ve her zaman bu tip pozisyonlardan rakibe uzak oynayan bir Adem 1461 Trabzon  maçında Barış Memiş’den yaşadığı sıkıntı ve  uzak oynamıştı bu defada İyi oynamasına rağmen Urfa maçında da bunu yaşadık defansın arkasına koşan Zenke ve yakaladıkları 2 net pozisyon takımımız pozisyon üretirken pozisyon veren bir Boluspor gördük.

Diğer bir sebep ise bu kez Alican’ın maç içinde fazla dağılması sonucu Alp’in orta sahada tek kalması ve direk defansın üzerine gelinmesi sıkıntıydı.

İlk yarıda istediği golü bulamayan Boluspor da ikinci yarı hoca ne yapacak derken Hocamız kontrollü oyundan vaz geçip önde baskıya başlayınca bu kez 10 dakika baskılı gözüküp fakat üretemeyen bir görüntü verdik takım olarak.

Bu baskıdan çıkan Şanlıurfaspor bizimde önde fazla oyuncu ile kalmamızdan dolayı Alican’ında yorulması sakatlığı öndeki 4’lünün de dönememesi sonucu orta sahayı kaybetmemiz biraz sıkıntı yarattı son bölümlerde bizim acımızdan orta sahayı kaybedersen ya maçı kaybedersin yada rakibe boyun eğersin.

Hocamızın oyuncu değişikliklerinde karar veremediği göründü.Emrah’ı oyuna alarak çift forvete döndü. Arkasından Alican’ın çıkması Sercan oyuna alması yinede ben burayı tutuyorum görüntüsü verildi. Ama oraya oranın adamı oyuna dahil edilmedi Mustafa Kayabaşı oyuna alınsaydı 10-15 dakika savaşır geriye gele bilir daha da öne daha isabetli pas vere bilirdi.

Oynan oyunda ikinci yarı sahne alan bir Atacan unutmak mümkün değil. Karşılaşmayı şöyle son olarak özetlersek  ilk yarı maçı kazana bilirdik ikinci yarı  ise  kaybede bilirdik. Hocamızın özellikle 2 maçtır oyunu kontrolünü kaybettiğimiz bölümleri iyi analiz edip sebeplerini bulması lazım.

Alttaki takımlar kazanıyor savaş iyice kızıştı. Artık hocamız mesaisini daha da artırıp Adana maçına iyi hazırlanmamız lazım çok zor bir maç ola bilir çok kolayda kazana biliriz.

Oyuncularımıza Adanaspor maçında başarılar dileriz.

1606 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04588794708252