İnceayan'a Mesaj

14 Kasım 2013

Son haftalarda herkes gibi bende izliyor ve gözlemliyorum. Tabi herkes Boluspor'un başarısını istiyor. Öyle gereksiz konuşmalar yapılıyor ve yakıştırmalar yapılıyor ki herkes...

Son haftalarda herkes gibi bende izliyor ve gözlemliyorum.
Tabi herkes Boluspor'un başarısını istiyor.
Öyle gereksiz konuşmalar yapılıyor ve yakıştırmalar yapılıyor ki herkes birbirine düşman , kimse kimsenin başarısını istemiyor bir görüntü ortaya çıkıyor.
Herkesi okuyor ve izliyorum !
Bu sezon takımla ilgili bir değerlendirme yapmadım. Yapanlar yapıyor zaten.
"Yazı Yorum" köşemizle haftalık analizlerimizle takımı zaten etüt ediyoruz.
Bu hafta Karşıyaka karşılaşması sonrası sitemizin editörü canlı telefon bağlantısı ile başkan Mehmet İnceayan'ın düşüncelerini bana aktarıyor bende not alıyorum.
O an belki yazarken fark edemedim ama tüm haberler bittikten sonra bir ohh çekip yaslandım ve rahat kafa ile maçın özetini izledim. İzlerken başkan İnceayan'ın sitemize vermiş olduğu demeç beynimden tekrar geçiyordu !
O ses tonu halen kulaklarımda zihnimde. Nasıl ifade de edeceğimi bilmiyorum ama bir üzüntü var, karamsarlık var.
Bu karamsarlık kötü anlamda değil tabi. Başkan üstüne basa basa ilk altı içinde olacağız derken o anki ses tonu aslında içinde büyük fırtınaların koptuğunun mesajıydı. Takım ilk altı içinde olur yada olmaz o başka bir konu.
İnceyaan bu yönetime gelirken başka bir kişide çıkmadı!
Kurduğu ekip ile ateşten bir gömlek giydi ve ne kadar olumsuz mesajlar iletilse de ben bu işin peşini bırakmayacağım dedi ve kongre ile bırakıp gitmeyeceğinin mesajını verdi.
Evet herşey doğrumu ?
Değil tabi yanlışlıklarda var.
Ama bu yanlışlıkları herkes yaptı. Önemli olan yanlışları tekrarlamamak ve ders almak.
Başta başkan olmak üzere o kulüp bünyesindeki herkes eleştirilebilir. Ancak Boluspor camiasına yakışacak şekilde olması şartıyla. Bugüne kadar vurduk kırdık geçirdik kimsenin eline bir şey geçmedi. Yönetimler değişti , başkanlar değişti , gelmeyen hoca kalmadı , gelmeyen yıldız oyuncu kalmadı ama olmadı.

Olması için ne yapmalı ?

Başkan her fırsatta maddi sıkıntıların mesajını verdi. Kongrede bir çok kişi konuştu herkesin ortak fikri Boluspor'u borç batağına sürüklemeden kaynakların yaratılması.
Şöyle geriye dönelim ve zihnimizi bir kurcalayalım.
Başkan Necip Çarıkçı döneminden bu güne kadarki yönetimlerin hep gündeminde olan ama ne yazık ki bir türlü faaliyete geçmeyen bir proje var.
Boluspor kredi kartı !
Bu kart geçen sene bir banka ile pos kart olarak imzalandı ama sebebini bilmediğim bir şekilde pek rağbet görmedi.
Geçmiş olduğumuz akşam bir telefon aldım. Bursaspor külündeki dostlarımızdan ' Boluspor taraftar kart çıkartıyormuş. Bu projeyi kim yönetiyor' şeklindeki soruyu duyunca şaşırdım. Geçen sene böyle bir şey vardı ama bu pos kart uygulamasıydı sözlerim sonrası kısa bir konuşma ile durumu anladım. Bursaspor'un bir özel banka ile kredi kartı anlaşması varmış ve dünyanın neresinde olursan ol VİSA anlaşmalı iş yerlerinden yapılan harcamalarla kulübe ek gelir sağlanıyormuş. Dostumun belirtmiş olduğu kart taraftar kart aslında başka bir konuymuş ama o akşam kısa bir araştırma yaptım.
Bizim yapmak isteyip de yapamadığımız kredi kartı uygulamasını bir çok süper lig kulübü ile bir çok ptt   1.lig kulübü uygulamaya başlamış.
Kulüplere baktığımda taraftar sayısına baktığımda Boluspor'un ne eksiği var ki diye düşündüm.
Evet soruyorum..!
Ne eksiğimiz var?
Dersimize iyi çalışmalı ve bu uygulamanın Boluspor içinde faaliyete geçmesi için buradan başkan Mehmet İnceayan'a sesleniyorum.

Başkanım Boluspor çok büyük kulüp ve çok değerli bir camiası var.
Ben inanıyorum ki basını, taraftarı, yöneticisi bu çalışmaya destek olacak. Bu ve buna benzer projelerle biraz olsun sıkıntıların aşılabileceğini düşünüyorum. 
Bolusporluyuz.com olarak bizlerde kart tanıtımları olsun yada kart alımları konusunda üzerimize düşeni yapacağımızın taahhüdünü veriyoruz…
 

Fatih GÜNDÜZ
Bolusporluyuz.com



2422 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.54890704154968