Kaf-Kaf'ta isyan ve operasyon

8 Kasım 2012

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü Bolusporla karşılaşacak olan Karşıyaka'da oyuncular dün idmana çıkmadı. Sabah Menemen Çavuşlar Köy'ünde yapılması planlanan çalışma...

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü Bolusporla karşılaşacak olan Karşıyaka'da oyuncular dün idmana çıkmadı.

Sabah Menemen Çavuşlar Köy'ünde yapılması planlanan çalışma için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne gelen oyuncular dün beklenen ödemelerin yapılmaması üzerine idmana çıkmadı. Yakın çevrelerine maddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını belirten oyuncular, "Bizlere bir ay önce hiçbir alacağınız kalmayacak diye söz verildi. Ancak aradan geçen bir ay sonunda hala ödeme yapılmadı. Ne kesilen cezalar affedildi, ne de yarım yatan primler ödendi. Takımca böyle bir karar aldık" dedi.

NEDEN KADRO DIŞI

Karşıyaka'da bu şok gelişme yaşanırken yönetim de karşı atağa geçti. Boykatlarda isimleri ön plana çıkan Ahmet Burak Solakel, Taha Yalçıner ve Murat Akyüz'ün bugün yapılacak açıklama ile kadro dışı bırakılacağı açıklandı. Bu üç oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmayı düşündüğü ve geçen sezon Karşıyaka'nın başında görev yapan Teknik Direktör Mustafa Uğur ile prensip anlaşmasına varıp ligin 2. yarısında Adana Demir'de oynamak için el sıkıştığı duyumu üzerine yöneticiler bu futbolcuları gözden çıkardı.

Bugün idmana çıkacaklar mı?

Boluspor maçı hazırlıklarını sancılı bir şekilde sürdüren Karşıyaka'da 'tepki' olarak dün idmana çıkmayan futbolcuların bugün hazırlıklara devam edeceği öğrenildi. Başkan Cihan Büyükoral'ın bugün son gelişen olaylarla birlikte kadro dışı bırakılması gündemde olan futbolcularla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.

Karşıyaka'da üç haftadır sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı kalan Caner Ağca'nın 18 kişilik kadroya alınması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta kart cezası nedeni ile Samsunspor maçında oynamayan stoper Cemil de takımdaki yerini alacak. Cemil'in forma giymesi ile birlikte tecrübeli savunma oyuncusu Ersin Veli'nin yedek soyunması bekleniyor.

 

Kaynak : Yeni Asır Gazetesi

 


1729 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.53284788131714