Kafacı Cemil

13 Kasım 2011

Boluspor'un defans oyuncusu Cemil Vatansever maç bittiği dendiği  anlarda karşılaşmanın son bölümlerinde kafa ile beraberlik golünü atarak adeta Boluspor'u ipten...

Boluspor'un defans oyuncusu Cemil Vatansever maç bittiği dendiği  anlarda karşılaşmanın son bölümlerinde kafa ile beraberlik golünü atarak adeta Boluspor'u ipten aldı.

 

Yeni sezona talihsiz bir sakatlık geçirerek başlayan Cemil Vatansever uzun bir ara formasını giyememişti. 2011-2012 sezonunda Göztepe AŞ maçı ile sahalara dönen Cemil Vatansever bu sezon 3'üncü karşılaşmasını Tavşanlı Linyitspor'a karşı oynadı.

 

Deplasmanda oynana maçta sahada beklide Boluspor adına hatasız oyuncular arasında birinci sırayı alan Cemil Vatansever son bölümlerde ise takipcilgini gösterip Boluspor' un beraberlik golünü kazandırdı.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimizin tecrübeli oyuncusu Cemil bundan önceki golünü de  24.10.2010 tarihinde oynanan Boluspor Çaykur Rizespor karşılaşmasında 70. dakikada kafa ile topu ağlara göndererek golünü atmıştı. Kafa toplarının usta oyuncusu olan Cemil Vatansever Tavşanlı Linyitspor karşısında da bir gol atarak zorlu deplasmandan takımının puansız dönmemesini sağlamış oldu.

 

 

 

Toraman Kızardı

 

Tavşanlı Linyitspor maçında çift sarı kartla oyun dışı kalan Emre Toraman son 6 dakikada arkadaşlarını yalnız bıraktı.

 

Sinirlerine hakim olamayan Emre Toraman Tavşanlı'da kırmızı kart görerek oyun dışı kalmak zorunda kaldı . Maçın başından sonuna gergin geçen karşılaşmada sinirlerine hakim olamayıp yaptığı faul sonrası   ikinci  sarı kartı görerek kırmızı kartla cezalandırılan Emre Toraman arkadaşlarının son 6 dakika eksik oynamalarını sağladı. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Bucaspor maçında cezası nedeniyle formasını giyemeyecek.

 

 

Koffi Son Anlarda Forma Giydi

 

Haftalar sonra formasını giyen Koffi güçlü fiziği ile son dakikalarda etkili olmaya çalıştı

 

Boluspor'a transfer olduğu günden bugüne her kesim tarafından yargısızca eleştirilen Kofi Tavşanlı Linyitspor maçında formasına kavuştu. 1-0 geride olduğumuz anlarda oyuna girerek uzun bir aradan sonra forma giyen siyahi oyuncu son 5 dakikada ve uzatma anlarında görevini yapması gözlerden kaçmadı. Topu ayağına aldığı anlarda fazla tekniği olmasa da vücut hatları ile rakibin oyununu bozarak Boluspor'a katkı yapan Kofi şans verilirse görevimi yaparım mesajını iletti. 

 

2317 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • İsmail Aycan
    13 Kasım 2011 • 18:13
    Bolusporluyuz.com sitesini tebrik ederim. Her deplasmana giderek bizleri bilgilendirdikleri için.. Saygılar...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26536893844604