Kafalarındaki Düşünce Ne

27 Mart 2011

Orduspor karşılaşmasında alınacak 3 puana sevinmek isteyen yöneticilerimiz karşılaşmadan bir gün önce maça gidip Boluspor'lu oyuncuların yanında olduklarını gösterdiler.     Zorlu...

Orduspor karşılaşmasında alınacak 3 puana sevinmek isteyen yöneticilerimiz karşılaşmadan bir gün önce maça gidip Boluspor'lu oyuncuların yanında olduklarını gösterdiler.

 

 

Zorlu Orduspor karşılaşmasında Kırmızı Beyazlı oyuncularımızın geliştirdikleri ataklarda heyecanla ayağa kalkıp pozisyonları izlerlerken maç sonunda da alınan beraberliğe ne üzüldüler nede sevindiler. Maç bitmesinin ardından objektiflerimize böyle yakalanan yöneticilerimizden Nejat Öztürk,Metin Kumaş,Murat Gürol.,Nevzat Güler,eski yöneticimiz Erdal Gören ile Adil Semercioğlu bir taraftan hem boş sahaya bakıyorlardı hem de  bir taraftan da kafalarında geride kalan maçların hesaplarını yapıyor gibiydiler.

 

 

Maç Sonunda Taraftara Gittiler  


Boluspor'lu oyuncular zorlu bir 90 dakika oynayıp Orduspor dan bir puan alırken kaçan galibiyete de üzüldüler. Tribünde Boluspor taraftarlar 90 dakika hiç susmadan oyuncularını desteklerlerken maç sonunda da yapılan mücadeleden dolayı alkışladılar. Kırmızı beyazlı oyuncuları soyunma odasına gitmeden yanlarına çağırıp alkış ve tezahüratlarla onlara moral verirken geride yapılacak maçlarla ilgilide moral verdiler.  

 

 

Rambo Arkadaşlarını Tebrik Etti  

Sarı kart cezası nedeniyle Orduspor maçında formasından uzak kalan Ramazan Sal Orduya gelerek karşılaşmayı izledi. Maç boyunca heyecan içinde arkadaşlarını izleyen tecrübeli krampon maç sonunda alınan beraberlik sonrası sahaya inerek tek tek arkadaşlarını tebrik etti.

 

 

Yönetici ve İş Adamlarından Yoğun İlgi   

Boluspor için Orduya gelen yönetici ve iş adamları maça yoğun ilgi gösterdi. Bu sezon süper lig şansını kaçırmak istemeyen yöneticilerimiz ve iş adamlarımız Boluspor'un yanında olurken Orduspor maçında destek verdiler. Karşılaşma için Boluspor eski başkanı ve maçın kafile başkanı Necip çarıkçı, Yöneticilerden ikinci başkanlardan Osman Kayışoğlu,Nejat Öztrük,Genel sekreter basın sözcüsü Ahmet Ufuk Güler, yönetici Nadi Okur, Dursun Kayman,Murat Gürol,Genel kaptan yardımcısı Metin Yaman, Metin Kumaş,Nevzat Güler,Erdal Bayrak,İş adamlarımızdan Erdal Gören,İlhami Kesen,Adnan Polatlı, Adil Semercioğlu,Seçkin Kavarna, Hakan Aydoğan,Nedim Çarıkçı, Tuncay Yılmaz, İsmail Kavarna, Orduya gelerek Boluspor'a destek oldular.

 

Semercioğlu Moral Verdi  

Karşılaşma öncesi maçın sonucu merakla beklenirken Başkan Emin Semercioğlu da hocası Levent Eriş'in yanına giderek başarılar diledi. İkili arasında maç öncesi değerlendirmeler yapılırken Başkan Emin Semercioğlu hocasına 'hocam ben güveniyorum buradan yenilmeden gideceğiz şimdiden size başarılar diliyorum diyerek' moral verdi.

 

Herkesin Merak Ettiği Adam   

 

Bolu basınında ismi sık sık kısaltılarak yazılan o meşhur kişi objektiflerimize böyle poz verdi. Boluspor alt yapısına gelen oyuncularla ilgili ismi hiç gündemden düşmeyen Murat Beyazıt medarı iftarı Oltan Karakullukçu ile objektifimize poz verdi.

 

Adeta Karadeniz de Boluspor'un bir ayağı olan Murat Beyazıt  bulduğu bütün boş vakitleri Karadeniz bölgesinde maç izleyerek geçiriyor. A2 takımına kazandırılan bir çok oyuncu ile ilgili çalışmalar yapıp Bolu ile irtibata gecen Murat Beyazıt  Bolu'da da merak konusuydu kim bu adam diye. Kimi zaman eleştirildi kimi zaman da takdir edildi. Sezon başında transferin son günlerinde Boluspor'a kazandırılan Oltan Karakullukçu bugün A takım da forma giyerken gelecek için Boluspor yıldız oyuncuları arasında gösteriliyor. Orduspor maçı sonrasında Oltan ile bir araya gelen Murat Beyazıt'ın genç oyuncu ile fotoğrafını görüntülerken yaptığı kısa değerlendirme de şunları ifade etti. ' Benim işim bu bölgede nerde maç varsa izlemek boş vakitlerimi buralarda değerlendiriyorum. Doğu Karadeniz de nerde maç olursa giderim beğendiğim genç yetenekleri tanıdıklarım vasıtasıyla takımlara söylerim. Bunu da genellikle Boluspor'a yapıyorum. Çok iyi dostluklarım var tabiî ki bu oyuncuları söylerken oradaki hocalarda görüp izliyorlar sonra takımlara kazandırıyorlar ve değerlendirmeleri yapıyorlar. Bende iki sezondur Boluspor'a oyuncular söylüyorum. Beğenirlerse kadrosuna katıyorlar bu sezon Oltan olmak üzere Üzeyir , Tolga, Metin'i Boluspor'a kazandırdım. İleride bunlardan Boluspor ekmek yerse tabiî ki bende mutlu olurum. Zaman zaman bulduğum genç oyuncuları Boluspor'a söylemeye devam edeceğim' dedi.

 

 

Ömer Formasına Kavuştu Göngören'de Yok !  

 

Aylardır formasından uzak kalan Ömer Ateş Orduspor karşılaşmasında formasına kavuştu 90 dakika sahada kalarak formasını terleten Ömer Ateş oynadığı futbolla göz doldururken maç eksikliğini de hissettirmezken  defans da kritik  hamlelerle dikkat çekti. Uzun bir aradan sonra 90 dakika maç oynayan Ömer Ateş gördüğü kart sonrası Güngören maçında cezalı duruma düşerken maç sonunda da bir hayli üzgün olduğu gördündü.

 

Hakan Aydoğan'dan Destek

 


İş hayatını Kastamonu da sürdüren Boluspor eski yöneticilerinden Hakan Aydoğan Orduspor maçına gelerek Boluspor'a destek oldu. Çok yakın arkadaşı ikinci başkanlardan Nejat Öztürk ,yöneticilerden Metin Kumaş,Nevzat Güler ile Ordu ya gelerek maçı izlerken Hakan Aydoğan ' Ben deplasman karşılaşmalarına geliyorum. Boluspor'a uğur getiriyor. İmkan buldukça maçları izliyorum ve inanıyorum takımız sezon sonunda şampiyon olacaktır' dedi.

 

    

 

Ferhat'tan Taraftarımıza Mesaj

 

Boluspor'un file bekçisi Ferhat Odabaşı maç sonu basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra K.Erciyesspor maçı sonrası yaşanan olaylara değinerek tatsız olaylara açıklık getirdi.

 

Ferhat ' Öncelikle ligin son haftalarına gelindiğinde biz oyuncular anlamında bunu sadece kendi takımımız adına söylemiyorum, her iki takım adına söylüyorum. Stres derecesi çok yüksek maçlar oynuyoruz. Sizlerinde taktir ettiği gibi şehirlerin kaderleri sahadaki biz oyuncuların ellerinde. Bu da ister istemez takımlardaki özellikle genç oyunculara gerçek anlamda bir stres yüklüyor. Orduspor'la bugün stresi çok yüksek bir maça çıktık. Sahada arkadaşlarımızla beraber hocamızın bize söylemiş olduklarını yerine getirmeye çalıştık. Bundan önceki maçlarda bir hata yapıyorduk. Yenemiyorsak yenilmemeyi başaramıyorduk. Pozisyon anlamında pozisyon üretkenliği anlamında ilk yarıda hocamızın da dediği gibi 4 net gol pozisyonumuz var. Bugün geçtiğimiz haftalarda başaramadığımız bir şeyi başardık. Ordu gibi bir deplasmandan stresi yüksek bir maçtan 1 puanla dönüyoruz. Orduspor'un da haftaya bay olduğunu biliyorduk. En azından rakibimiz olan Orduspor ile arayı açma fırsatına sahip olduk.

 

Buradan Boluspor taraftarına seslenmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Ben Boluspor taraftarının %99'una bir şey söylemiyorum. Bolu şehri benim şehrim değil. Ben buraya sadece ekmek paramı kazanmaya geldim. Ben gelmek istedim, Boluspor yönetimi taktir etti, hocası taktir etti, beni aldı transfer etti. Bende Boluspor'a burada göstermiş olduğum mücadele ile terimin son damlasına kadar elimden geleni yapıyorum. benim 5 gün sonra maçım varken bana, takım arkadaşıma yada hocama küfür ediyorsa bu şehrin gerçek sahibi o taraftar değildir. ben hiçbir zaman şurada gördüğünüz, bizim bile işkence çekerek geldiğimiz 9 saatlik deplasmana gelen taraftarın emeğini göremeyecek kadar kişiliksiz ve karaktersiz değilim. Ben maçın her anını yaşarak formasını giydiğim takımın kazanması için elimden geleni yapan bir oyuncuyum. takım arkadaşlarımda öle. Boluspor taraftarına buradan bir mesajım var. Eğer Boluspor 20 yıllık özlemini gidermek istiyorsa, aralarında birkaç tane 3-5-10 tane arkadaşı aralarından temizlesinler. Ben sahada top oynamayı düşüneceğim. Ben dışarı da kendini bilmez beklide art niyetli insanlarla uğraşmayacağım. Ben sahada mücadelemi göstereceğim. Sonuna kadar da göstereceğim. Buradan Bolu halkına şunu söylüyorum. Biz elimizden geleni ama olur, ama olmaz, terimizin son damlasına kadar döküp bu takımın şampiyon yapmak için her şeyi yapıyoruz, yapacağız da. O bir iki tanesini aldırış etmiyorum, sadece geneli bunu farklı algılamasın. Ben Boluspor seyircini seviyorum. Hiç kimsenin emeğine saygısızlık yapamam. Denizlispor deplasmanına 10 saatlik yola o kadar seyirci geliyorsa, onların alın terine, emeğine, ceplerinde harcadıkları paralara haksızlık yapamam. Onlarda bizi taktir etsinler ki görüyorsunuz konuşamıyorum, sahada arkadaşlarımla konuşmaktan sesim kısıldı. Geçtiğimiz senelerle bu seneyi karıştırmasınlar.' dedi.                    

 

Ferhat Odabaşı'nın maç sonu değerlendirmesi

 

4192 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    27 Mart 2011 • 21:19
    Bir futbolcu basın ile bazı yerlere mesaj iletmek gibi bir görevi yoktur. Kulubün ilgili birimi basına bilgi verir, seyirciden rahatsızlıklarını kulubün ilgili birim yöneticisi verir. Futbolcu basına demeç verirse bunun sonu gelmez. Sayın Ferhat Odabaşı sen zamanını bu demeçlerle harcama, ilk devre sakat olmandan ötürü bu takıma yararlı olamadın, şimdi bu takıma borçunu öde. Seni biz Boluspor futbolseverler yerel basına verdiğin demeçlerle değil, maçlardaki takıma katkılarınla analım, hatırlayalım ve seni süper lige çıkan Boluspor kalecisi olarak görmek istiyoruz.
  • ali14
    28 Mart 2011 • 10:59
    ferhat kardeşim,kendini bilmezlere herzaman engel olmaya çalışıyoruz ama o birkaç kişiyide biz temizleriz o kolayda sizde vediğiniz sözü tutarmısınız,diyar maçından sonra Caner, şimdi sen aile içi olayları yansıttınız,hiç oldu mu???

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06279993057251