KANGREN

12 Kasım 2012

Adana maçının beraberliği ile gelen daha istekli, daha pozisyon fazlalığı yaşadığımız bir maçtan sonra geçen seneki hocalarımızdan biri Cihat Arslan'ın...

Adana maçının beraberliği ile gelen daha istekli, daha pozisyon fazlalığı yaşadığımız bir maçtan sonra geçen seneki hocalarımızdan biri Cihat Arslan'ın çalıştığı Karşıyaka takımı, klasik Cihat Arslan başlangıcı ve sistemi ile karşımızdaydı.

Biz ise, geçen haftaki takımdan ve şablondan farklı olarak Barbaros'un yerine Cafercan geçen hafta da farklı olarak 4.3.3 yerine 4.2.3.1'le oyuna başladık.
İlk yarı ile ilgili iki takımda kontrollü orta sahada birbirini oynatmamaya çalışan bir oyunla pozisyonsuz ilk yarıdan sonra, 2. yarını 10 dk. sonra orta sahada 3 oyuncumuzun kaybettiği paslarla rakip üzerimize gelmeye ve orta saha üstünlüğünü ele geçirdi. Daha fazla oyuncu ile çıkan Karşıyaka golün sinyallerini vermeye başladı.

Kesinlikle orta saha değişiklik istiyordu. Ama Serhat hoca bunu görmemekte direndi. Vedat formanın almanın hırsı ile çok daha dağınık oynarken, Cafercan zaten savunma yapmadığı için, yediğimiz golde ortayı oyuncu rakibin ön liberosu Fatih idi, Cihan zaten bir var, bir yok.

İskender'den faydalanmanın tek yolu stoperlerin arasına atılacak paslar ve ön değer kesilip tek vuruş yapabilecek bir oyuncu kavgayı sevmiyor, ısrarları anlamak mümkün değil ne inattır bunu anlayamıyoruz.

Defans daha dengeli ilk toplara müdahale eden, alan ve adam paylaşımı daha iyi yaparken ve hücuma çıkan özellikle Engin'in top benden gitsin şekildeki hedefsiz ortalarını da anlamak mümkün. Böyle orta yapacağına çıkma daha iyi.

Artık bunu hatırlatmakta fayda var, bizim için her zaman Boluspor çok önemlidir. Yönetim kurulumuzun, hocamızın iyi niyetinden, hiçbir şüphemiz yok, Takımımız eğer Manisa maçını da kaybederse, bizim hedefimiz değişir. Yani kısaca, küme düşmemeye oynarız. Bu ligde şu ana kadar altımızda gözüken takımlardan, Ankaragücü ve Tavşanlı dışındaki bütün takımlar sıçrama yapabilecek kadrolara sahipler.

Sıkıntı ne ise bir an önce bulunmalı, oyuncularla birebir görüşülmeli. Hocanın istediği radikal bir isteği varsa acil uygulamalı.

Yoksa istenmeyen gelişmeler olmadan çözüm üretilmeli. Kangren'in çözüm için kelle kopmadan parmak ve kol kesilecekse kesilmeli.


2250 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058581829071045