Karacasuspor’dan rakibine 5’lik tarife! 5-0

25 Kasım 2014

Bolu 1. Amatör Küme Liginin 4.haftası hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubunda mücadele eden Karacasuspor ile Aşağısokuspor ligin 4.haftasında karşı karşıya gelirken, 90 dakika sonunda sahadan Karacasuspor 5-0 galip ayrıldı.

Bolu 1.Amatör Küme Liginin 4.haftasında A Grubunda Karacasuspor ile Aşağısokuspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlasa da maçın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi ile geçti. Maçın 10’uncu dakikasından sonra oyunun kontrolünü eline geçiren ve oyunu istediği gibi yönlendirmeye başlayan Karacasuspor maçın 22.dakikasında Fikri’nin attığı golle rakibi Aşağısokuspor karşısında 1-0 öne geçti. Karacasuspor’un bu golünden sonra oyundan bir anda düşen ve Aşağısokuspor 5 dakika sonra kalesinde ikinci golü gördü. Karacasuspor Fikri’nin attığı golle farkı 2’ye çıkarttı. Geri kalan dakikalarda kontra ataklarla gol aramaya çalışan Aşağısokuspor, girdiği nadir gol pozisyonlarında Karacasuspor kalecisi Sezer’i geçemedi ve maçın ilk yarını Karacasuspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

KARACASUSPOR’DAN 3 GOL DAHA

Mücadelenin ikinci yarısına Aşağısokuspor oyuncu değişiklikleriyle başladı. 2-0 geride olmasına rağmen ikinci yarıda skoru eşitlemek için tüm hamlelerini yapan Aşağısokuspor yaptığı hamlelere rağmen güçlü rakibi Karacasuspor karşısında etkili olamadı ve Karacasuspor sağ kanattan Yusuf’la geliştirdiği atakta ceza sahasında bomboş pozisyonda bulunan Ufuk’a topu çıkartı, Ufuk topu gelişine Aşağısokuspor ağlarına göndererek aradaki farkı 3’e çıkartan golü Aşağısokuspor ağlarına gönderdi. Kalesinde gördüğü üçüncü golden sonra oyundan iyice kopmaya başlayan Aşağısokuspor top yapmakta ve kendi sahasından çıkmakta zorlanınca Karacasuspor Erkan ile 4’üncü golü buldu. İzleyenler maç böyle bitecek diye beklerken, ev sahibi ekibi Karacasuspor maçın 86.dakikasında Mete ile bulduğu golle aradaki farkı 5’e çıkarttı ve bu golde Karacasuspor-Aşağısokuspor maçının skorunu tayin etti.

 

KARACASUSPOR: Sezer, Ahmet, Hakan, Tolga, Ufuk, Oğuzhan, Erkan, Arda, Yusuf (Fikri), Yılmaz, Metehan

YEDEKLER: Yunus, Emre, Hasan, Hasan Yılmaz, Bünyamin, Mertcan

ANTRENÖR: Şener Çakar

 

AŞAĞISOKUSPOR: Furkan, Orhan, Zafer, Ümit, Yakup, Serdar, Muhammed, Salih, İbrahim, Levent, Emre

YEDEKLER: Samet, Hüseyin, Süleyman, İlker, Resul, Serkan, Oğuzhan

ANTRENÖR: İsmail Benli

Karacasuspor’dan rakibine 5’lik tarife! 5-0
Karacasuspor’dan rakibine 5’lik tarife! 5-0
Karacasuspor’dan rakibine 5’lik tarife! 5-0

1968 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079614162445068