Karşıyaka ilk galibiyetini aldı! 3-1

16 Eylül 2014

Bolu’da ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ikinci maçlar bugün 17 Temmuz Spor Salonunda oynandı. Günün ilk maçında Karşıyaka Spor Kulübü ile Partizan takımı karşı karşıya gelirken, salondan Karşıyaka Spor Kulübü 3-1 galip ayrıldı.

2014-2015 Sezonu öncesi Bolu’da ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ikinci maçlar oynandı. Günün ilk maçında Karşıyaka Spor Kulübü ile Partizan takımı karşı karşıya geldi.

KARŞIYAKA ZORLANMADI

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Karşıyaka güçsüz rakibi Partizan takımı karşısında ilk teknik molaya 8-3 öne girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren Karşıyaka Spor Kulübü ikinci teknik molaya 16-9 öne giren taraf oldu. Güçsüz rakibi Partizan takımı karşısında etkili oyunu sürdürmeye devam eden Karşıyaka zaman zaman hata yaparak rakibine sayılar verse de 1.seti 25-12 kazanarak skoru 1-0 yaptı.

KAF-KAF SONRADAN AÇILDI

Maçın ikinci setinde biraz olsun ilk sete nazaran kendine gelen Partizan takımı rakibi Karşıyaka Spor Kulübün hatalarını değerlendirerek sayılar alsa da ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Oyunun kontrolünü daha sonra eline alan ve istediği gibi yönlendirmeye devam eden Karşıyaka ikinci teknik molaya da 16-13 öne girdi. 2.setin son bölümlerinde yeniden kendine gelen Partizan takımı biraz olsun aradaki farkı aza indirse de yaptığı hatalar sonrası bu seti de 25-18 kaybetti ve Karşıyaka skoru 2-0 yaptı.

PARTİZAN KONTROLÜ ELDEN BIRAKMADI

Maçın son setinde ilk iki sete nazaran daha iyi başlangıç yapan Partizan takımı bu sette rakibi Karşıyaka Spor Kulübüne zor anlar yaşattı. Güçlü rakibi karşısında oyunu biraz olsun bırakmayan ve hatalarını en aza indiren Partizan takımı ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. İlk 8 sayıdaki güzel oyununu devam ettiren Partizan takımı bir an oyunun kontrolünü rakibine kaptırsa da oyunu bırakmadı ve bu sette oynadığı oyunla izleyenlerden büyük alkış aldı. İkinci teknik molaya da öne giren Partizan takımı oyunun son bölümünde adeta hatasız oynadı ve rakibi Karşıyaka’yı bu sette 25-21 mağlup ederek skoru 2-1 yaptı.

HATASIZ OYNADILAR

Maçın dördüncü setinde Karşıyaka oyuna iyice ağırlığını koydu ve üçüncü sette yaptığı hataları yapmadı. Karşıyaka Spor Kulübü bu sette hocalarının uyarılarını dinleyerek hatasız oynarken Partizan takımına sadece 9 sayı verdi. Bu settin başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Karşıyaka Spor Kulübü bu seti 25-9 kazanarak salondan 3-1 galip ayrıldı.

Arnavutluk temsilcisi Partizan bugün saat 15:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

1508 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089223861694336