'KATKI SAĞLAYACAK OYUNCULARI TAKIMA DAHİL EDECEĞİZ'

24 Haziran 2013

Boluspor, kamp çalışmalarına Bolu'nun Karacasu Beldesinde bulunan Hamam çayırındaki futbol sahasında başladı.   Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Karacasu beldesinde bulunan Hamam çayırı'ndaki futbol sahasında kampın...

Boluspor, kamp çalışmalarına Bolu'nun Karacasu Beldesinde bulunan Hamam çayırındaki futbol sahasında başladı.

 

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Karacasu beldesinde bulunan Hamam çayırı'ndaki futbol sahasında kampın ilk antrenmanına çıkan futbolcular, teknik direktör Ali Beykoz gözetiminde kondisyon çalışması yaptı.

 

Antrenmana takıma yeni transfer olan ve diğer kulüplerde kiralık forma giyen futbolcular da katıldı.

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz basın mensuplarına yaptığı açıklamada yeni sezonda kadroyu 24 kişi ile sınırlamak istediğini söyledi.

Beykoz Boluspor'un yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi vererek, gerçekleştirmeye devam ettikleri ön kamp ile altyapıdan, dışarıdan ve yurtdışından gelen oyuncuları değerlendireceklerini belirtti. Beykoz genç isimlere şans vereceklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: 'Transfer çalışmalarımız çok sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Ayağımızı yere sağlam basmak istiyoruz. Yapacağımız 1-2 nokta transferle yeni sezona gireceğiz. Yeni sezona kalabalık bir kadro ile değil 24 kişilik bir kadro ile girmek istiyoruz. Bu sayı en fazla 26 olabilir ve kadronun içinde 5-6 genç isim bulunacak.'

 

Beykoz, yaptığı açıklamada, kampa ön çalışmayla başladıklarını söyledi. Kamp döneminde birçok oyuncuyu deneyeceklerini ifade eden Beykoz, "Yurt dışından denemek için gelen oyuncular olacak, yarından itibaren kampa dahil olacaklar. Daha çok Almanya'dan gelecek oyuncular var. Onlar hakkında karar verirken de hızlı hareket edeceğiz. Bu ön kampta onlar da bizimle olacak. Ay sonunda ise bunlarla ilgili değerlendirme yapacağız" şeklinde konuştu.

 

İç ve dış transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini vurgulayan Beykoz, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu an yüzlerce oyuncu, bir şekilde Boluspor'u tercih etmek istiyor. Zaten takımımız bu ligin önemli bir markası ama biz oyuncu almak için değil, gerçekten iyi futbolcu ile anlaşmak için çalışma yapıyoruz.  Birinci etap çalışmalarında oyuncularımızın durumuna bakacağız. Muhtemelen geçtiğimiz senelerdeki gibi olacağını düşünmüyorum. İçimizde genç oyuncular olacak.  Bunun haricinde bu ligi taşıyacak, bu ligde var olması gerekecek ve takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza dahil edeceğiz."

 

'BOLUSPOR BENİM İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİDİR'

 

1665 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
2.3051469326019