Katkı Yapan Herkese Teşekkür Ediyorum

27 Mart 2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya,  haftanın ilk çalışmasından önce  yaptığı açıklamada  ''Biz bundan önceki son maçta yaşadığımız ciddi oyun disiplini...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya,  haftanın ilk çalışmasından önce  yaptığı açıklamada  ''Biz bundan önceki son maçta yaşadığımız ciddi oyun disiplini bozmadan her rakibi dikkate ve ciddiye alarak  Bucaspor maçına hazırlanacağız'' dedi.takımda rekabet ortamının da artığını ifade eden Bahri Kaya önümüz açık dedi.

Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına tesislerinde başladı. Teknik Direktör Kaya yönetiminde çalışan oyuncular, ısınma ve yenileme  çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Antrenmanın öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Bahri Kaya, bundan sonra her şey zor. Öncelikle son 7-8 gündeki oluşan pozitif ortama katkı sunan her kese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir pozitif ortam yarattık. Fakat bu işin başlangıç bölümüydü. Bu durumun devam etmesi için mutlaka son bir hafta ne yaptıysak aynısını yapmaya devam etmeliyiz.

Beşiktaş Maçı Bizi Çok Yordu

Bu bizim için de böyle başkaları içinde böyle. Zor olacağını söylüyordum ben Beşiktaş maçından sonra o maçın bizi çok yorduğunu gördüm. En fazla iki oyuncu değiştirebildim. Tavşanlı Linyitspor ile yapacağımız maçın zor geçeceğini biliyordum. Ancak zor geçmiş gibi gözüken müsabaka aslında bizim için çok akıllıca geçti. Rakibe fazla pozisyon vermeden oyunun kontrolünü elimizde tutarak son 15 dakika karşı rakip baskılı gözükmesine rağmen fazla pozisyon vermeden maçı sürdürerek 1-0'lık skoru koruduk.

Buca Maçını düşünüyoruz

Bu skoru ve geçmişi unutmalıyız. Deplasmanda Bucaspor ile yapacağımız maç çok önemli. Tavşanlı Linyitspor maçından sonra Pazartesi iyi dinlendik. Bugün idman yapacağız. Yarından itibaren de Bucaspor maçı ile ilgili tüm taktiksel ve kuvvet idmanları yapacağız.

Tabi ki kolay değil biz zor olan bölümün bir bölümünü mesafe kat ederek geçtik. Bundan sonra bizim için önümüz daha aydınlık.

 Rekabet Ortamı Oluştu

Teknik direktör Bahri Kaya açıklamasına rekabet ortamının çoğaldığını ve sakat oyuncuların ve cezaların bitmesi bizi sevindiriyor derken sözlerine şöyle devam etti.   Sakatlar dönmeye başladı. Emre  ve Fatih idmanlara katılıyor. Omar Wade sakatlık dan çıktı oda kendine geliyor Gencer'in tedavisine başladık. Ve antrenmanları iyi gidiyor. Orhan Ak'ında Tavşanlı Linyitspor maçında bir sıkıntısı olmuştu. Bucaspor maçına kadar iyi olacağını umuyorum. Beşiktaş maçında sakatlanan kaleci Eser ise yapılan kontroller sonucunda  bir ay içerisinde antrenmanlara başlayacağını söyledi doktoru. Sezonu kapatmış bir oyuncu olmayacak. Son haftalarda aramızda inşallah bizimle beraber olur. Şuanda bakacaksak takımımızda rekabet ortamı oluştu buda bizi sevindiriyor

Cezalı oyuncumuz yok. İlk defa cezalı oyuncu olmadan bir maça çıkacağız. Bucaspor geçen hafta ağır bir yenilgi aldı. Takımın iyi oyuncusu Giresunspor'a karşı oynamadı. Abdulkadir ve Emre bize karşı oynayacaklar. Biz bundan önceki son maçta yaşadığımız ciddi oyun disiplini bozmadan her rakibi dikkate ve ciddiye alarak  Bucaspor maçına hazırlanacağız. Önemli iki oyuncuyu durdurabilirsek mutlaka Bucaspor maçından puanlarla dönebiliriz.

Kupaya Kadar Her şey Dört Dörtlük Olacak

İki haftaya daha ihtiyacım var. bugün hava soğudu ama antrenman yapacak ortam var. önümüzdeki haftada iyi antrenman yapacağız. Konyaspor maçından sonra hafta içi kupa maçı var. 15 günde hem iyi çalışacağız hem de Karabükspor ile maç yapacağız. Kupa maçına kadar her şey dört dörtlük olmasa da bugünden biraz daha ileride olacağız. ilk altıda yerimizi korursak bu bizim için çok büyük bir başarı olacaktır.


1689 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057772874832153