Kazanan Dostluk Oldu

28 Eylül 2012

Bolu spor basını ile Boluspor yönetim kurulu ve teknik heyetle geçtiğimiz gün oynanan karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Bolu spor basını Basınspor ismi...

Bolu spor basını ile Boluspor yönetim kurulu ve teknik heyetle geçtiğimiz gün oynanan karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu.


Bolu spor basını Basınspor ismi ile bir takım kurmuş ve haftada 1 kez karşılarına gelen rakipler ile maçlar oynamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Basınspor’un rakibi bu kez Boluspor yönetim kurulu ve teknik kadroydu.

Sportmenliği ve Boluspor’a sevgisi ile futbolu yakından takip eden Bolu Valimiz Sayın İbrahim Özçimen’de Boluspor takım kadrosunda yerini aldı.


Maçtan Notlar…

İlk yarısını Basınspor’un önde kapattığı karşılaşmada Boluspor tarafı oldukça zorlanırken Basınspor kalecisi Koray Yılmazdemir adeta kalesinde devleşti. İlk yarıda Valimiz Sayın İbrahim Özçimenin’de penaltı atışını kurtaran Yılmazdemir ikinci yarı sakatlanarak oyundan çıktı.

İlk yarıda kendi kalelerine gol atan Boluspor kadrosu bir türlü eşitliği sağlayamazken Basınspor’dan Bolspor.com sitesi editörü ve Bolu Gündem Gazetesi Spor Müdürü Serkan Erkan attığı jeneriklik golle herkes tarafından alkış aldı.

Bolu Valimiz Sayın İbrahim Özçimen ise ilk yarıda kaçırdığı penaltının etkisinde kalmış olacak ki ikinci yarı kaçırdığı pozisyonlar Boluspor takımına farkı kaçırttı.

Basınspor’da orta sahada Bolu Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Erhan Beykoz attığı paslar ile forvet hattını beslerken Spor14 Gazetesi imtiyaz sahibi Vedat Özkan bir türlü şeytanın bacağını kıramadı.

Boluspor’da ise yıldızlaşan isimlerden Sacit Kilitçi orta sahadan aldığı toplar ile Basınspor defansına zor anlar yaşattı.

Boluspor teknik direktörü Serhat Güller ise adeta bir maestro görevi üstlenirken takımına oldukça fazla katkı sağlayan isim oldu.

Basınspor’da Burhan Sucu ise etkili oyunu ile forvet hattına da destek verirken çok fazla pozisyona girmesine rağmen bir türlü golle tanışamadı.

Boluspor takımında alt yapı hocalarımız Ali Beykoz ve Yılmaz Özden takımlarına katkı sağlarken ileri uçta Ali Beykoz attığı gol ve verdiği paslar ile beğeni toplarken Yılmaz Özden defansın solundan yaptığı bindirmeler ile Basınspor kanatlarını oldukça fazla zorladı. Yine Gençlik Geliştirme Koordinatörü Osman Nuri Işılar ise Boluspor takımında defansta yaptığı önemli hamleler ile takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

Bolu Spor gazetesi imtiyaz sahibi Adem Çelen ve yine Bolu Spor gazetesi Muhabiri Hasan Arslan Basınspor’da ikinci yarı görev alırken Adem Çelen’in ikinci yarıdaki oyunu göz doldurdu.

Basınspor’a yeni transfer olan Spor14 gazetesi muhabiri Tahir Çetin kendine gelen topları iyi kullanarak gelecek haftalarda oynanacak karşılaşmalara daha da iyi olacağının sinyalini verdi.

Boluspor’da forvet hattında oynayan Menajer Kazım Kırıcı ise attığı uzaktan şutlar ile kaleyi zorlarken bir türlü kaleciyi geçmeyi başaramadı.

Bolu Takip gazetesi Spor müdürü ve yine Bolusporluyuz.com sitesi editörü Fahri Gündüz ise Basınspor’da  Bolununsesi gazetesi spor müdürü İsmail Arman ile birlikte defansı toparlayan isim oldu.

Boluspor takımında defansta görev alan yardımcı hocalarımız Alper Şemsi Edis ve Metin İlhan sık sık ileri çıkarak takımlarına ileri uçta destek oldular.

Boluspor transfer komitesinde görev alan Sefa Meral ise ilk yarının ortalarında oyundan çıkarken hava çok sıcak çok fazla kendimizi yormamamız lazım dedi.

Boluspor takım kadrosuna yer alan ve orta sahada iyi bir oyun sergileyen yönetim kurulu üyesi İlkay Yanardağ çektiği sert şutlar ile takımına önemli katkılar sağladı.

Basınspor’da ikinci yarının başında sakatlanan kaleci Koray Yılmazdemir kanatlarda iyi görev yapan Köroğlu Televizyonu kameramanı Burhan Yeşiltaş’a eldivenleri teslim etti. Yeşiltaş kanatlarda olduğu kadar kalede de üstün bir oyun sergiledi.

Basınspor’da ilkkez sahaya çıkan ve kanatlara da destek veren Abdülhamit Hoşbaş ise gelecek haftalarda takımda vazgeçilmezler arasında olacağının sinyalini verdi.

Maçta Sakatlanan Koray Yılmazdemir’in ise bugün çekilen MR’ında yırtık tespit edilirken en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor bir an önce eldivenleri ellerinde görmek istediğimizi bildiririz…

Karşılaşma 7-4  Boluspor takımının üstünlüğü ile sonuçlansa da asıl kazanan Dostluk oldu…


1826 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.08448600769043