Kazanmış olsaydık .

8 Mayıs 2017

32. haftada oynanan müsabakalarda görüyoruz ki alttaki takımlar puan alırken Göztepe dışındaki takımlar puan kaybetti. Tff 1.Lig bu sezon diğer sezonlara göre oldukça karışık bir puan durumuna sahip. Düşmekle çıkmak arasında ince bir çizginin olduğu sezondayız. Düştüğü kesinleşen Mersin İ.Y ve çıkmaya yada düşmeye iddiası olmayan Balıkesirspor dışındaki takımların durumu belirsizliğini koruyor. Bu maçı kazanmış olsaydık ilk 6 kesinleşecekken işleri yokuşa sürdük.

 

İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. Pozisyon açısından zengin bir maçtı fakat girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Yusuf’un olmayışı orta sahayı etkili kullanamamıza sebep oldu. Orta sahadaki boşluktan dolayı rakip takımın sahasına uzun paslarla çıkmak zorunda kaldık. Kanatları çok etkili kullandığımız bir maç değildi. 30. Dakikada Furkan’ın sakatlanması sonucu değişiklik yapmak zorunda kaldık. Yerine gelen Abdulkadir, Furkan’ı arattı. 2. Yarı Fuat hocanın Alim’e Mancini gibi taktiksel bir kağıt uzatması dikkatlerden kaçmadı.

 

Daha ilginç olanı taktik maktik yok bam bam bam. Fuat hoca bu maç diğer maçlara göre daha sakin bir görüntü sergiledi. 2. Yarının sonlarına doğru Ş.urfaspor’un elle oynadıkları pozisyona oyuncuların ve Fuat hocanın itiraz etmemesi gözlerden kaçmadı. Melih’in şansı bu maç tutmadı. Melih’in toyluğu yediğimiz 2 golde de bariz ortadaydı. Melih’in yeteneği göz ardı edilemez fakat Melih’i defansın anahtarının Rambo’da kurtardı. İkinci yarı takıma alınan Bentley en az uyum sorunu yaşayan oyunculardan oldu ve gelecek sezon için büyük umutlar vaat etti. Boluspor’un 12  Yıl önceki kaptanı Sercan Özçelik  Adana Demirspor ve Ş.Urfaspor maçlarında  izleyiciler  arasındaydı. Boluspor’da geçmiş yıllarda oynamış olan Sercan Türkeri’de tribündeydi. 


Maçta galibiyete kitlenmiş, tribünde mağlup olsak dahi takımına sahip çıkan, alkışlamayı bilen, moral motivasyonla soyunma odasına uğurlayan gerçek taraftar vardı. Önümüzde 2 maç var biri şampiyonluk mücadelesi veren  E. Yeni Malatya, diğeri düşme potasından kurtulmaya çalışan Manisaspor  bir de ilk 6’da kalmaya çalışan bir Boluspor var. Garantileyemediğimiz bir play-off ve hala umudumuz var.

 

1954 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
2.9022028446198