KENDİ SİLAHIMIZ İLE VURULDUK 2-0

30 Eylül 2012

Boluspor zorlu Kartalspor deplasmanın da beklenmedik bir yenilgi alarak haftayı puansız kapattı. Boluspor yaklaşık 500 kadar taraftarının desteği ile...

Boluspor zorlu Kartalspor deplasmanın da beklenmedik bir yenilgi alarak haftayı puansız kapattı.

Boluspor yaklaşık 500 kadar taraftarının desteği ile deplasmanda Kartalspor karşında ortaya koyduğu futbol ile hayal kırıklığı yaratan Boluspor ilk yarıda nerdeyse hiç pozisyon bulmadı.

Boluspor Seymen Radyo Kartal Stadyumunda oynadığı karşılaşmada Serdar , Engin , Abdulaziz , Cafercan , Serge Djıehoua , Mesut , Cihan , Emre , Volkan , Gencer ve Alp on biri ile yer alırken karşılaşma öncesi orta alanda galibiyet yemini ettiler.

Karşılaşmaya Boluspor başlarken ilk 10 dakikada ortada bir oyun vardı. Boluspor daha kontrollü bir yapıda gözükürken ev sahibi Kartalspor maçın ilk 10 dakikasında sağ kanattan pozisyon bulmaya çalıştı. Kartalspor ilerleyen dakikalarda daha çok pozisyona girmeye başladığı anda Kartalspor serbest atış kazandı. Kullanılan atış sonrası Boluspor defansı topu uzaklaştırmaya çalıştı. Boluspor'dan Mesut fazla uzaklaştıramayınca topun devamında Kartalspro'dan Erman'ın ününe düştü. Erman Ergin topa gelişine vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Boluspor golden sonra toparlanmaya çalışsa da pozisyon bulmakta güçlük çekti. Boluspor karşılaşmanın başından beri en etkili atağını 33'üncü dakika da kornerden gelen topa Alp'in vuruşu sonrası genç Emre'nin tamamlaması ile gelişti. Emre Kılınç'ın akılcı hareketi sonrası top az farklı dışarı çıkarken Boluspor bu pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda Kartalspor Boluspro'a göre sahada daha etkili olan taraf olurken özellikle eski Boluspor'lu futbolcular Fatih , Erman  ve Burak'ın hırslı oldukları gözlendi.

İkinci yarıda Boluspor karşılaşmanın başında pozisyon bulmak için Kartalspor sahasına yüklenirken 47. Dakikada Cafercan'ın kullandığı köşe atışı direk kaleye yöneldi. Havada yön değiştiren meşin yuvarlak üst direkten dışarıya çıktı. İkinci yarıda Boluspor mutlak bir golden oldu.  Boluspor sağ açıktan kullandığı serbest atış öncesi topsuz alanda Deijeua ve Etem Ercan birbirine girince karşılaşmanın hakemi ikinci oyuncuya da 60. Dakikada sarı kart gösterdi.  Kartalspor Boluspro kalesinde baskı oluştururken Boluspor defansı topu uzaklaştıramayınca karşılaşmanın  golü 60. dakikada geldi.  Kartalspor Boluspor kalesinde pozisyon ararken eski Boluspro'lu futbolcu Fatih Gül topa sert vurunca takımın ikinci golünü kaydetti.  Serhat Güller son gol bulmak için Kingsley ve İskender Alın'ı oyunu aldı. Boluspor karşılaşmanın sonlarına doğru Kartalspor kalesinde pozisyon arasa da fırsatları değerlendiremeyince ve  eski oyuncularının golleri ile Kartal deplasmanından puansız döndü. 2-0

 

2292 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077460050582886