Kendileri İçin Futbolcunun Önünü Tıkıyorlar

12 Haziran 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan Hakan Arslan ile yapılan sözleşmenin ardından adeta içini döktü. 'Biz bizimle olmak isteyen oyuncularla anlaşıyoruz. Birde bizimle olmak isteyip...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan Hakan Arslan ile yapılan sözleşmenin ardından adeta içini döktü. 'Biz bizimle olmak isteyen oyuncularla anlaşıyoruz. Birde bizimle olmak isteyip oyuncularımızın önünü tıkayan kişiler var. Bunlar her iki tarafa da zarar veriyor' deyip bazı menajerlere göndermede bulundu.

Ali Güzaldal, Hakan, Cemil, Alp gibi oyuncularımız Türkiye'de piyasaları olan oyuncular. Tabi bu arkadaşlarımızın kafalarını karıştıranlar vardı .  Bir çok takımdan teklif aldılar. Biz ise bu işe girerken önce takımımızın omurgasını korumaktı iskeleti koruyup lige devam etmekti.

Onu 3 yıl önce herkes takip ediyordu

Başarıda ekip çalışmasından gelir bizim ekibimizde Hakan'ın çok önemli yeri vardı. Bu gün beni en çok üzen ve sevindiren Hakan'dır hem sevindik hem üzüldük bu ara bende tatbiki onları üzdüm diye bilirim diyen Başkan Mehmet İnceayan 3 yıl önce Boluspor a kendisinin kazandırdığı yönünde sorulan sorunun ardından sözlerine devam etti.

Hakan Bolu ya ilk defa gelirken ismi beliydi buraya yıldız olarak gelmişti o zaman Türkiye de onu bütün herkes takip ediyordu bugün olduğu gibi biz aracı olduk o gün Hakan Boluspor a kazandırdık diye bilirim kırmızı beyazlı forma ile iki maç oynadı ve futbolu ile de tamamen yıldız oldu. Biz Hakan'ın geleceğinin daha yukarılar olduğunu biliyoruz aslında Hakan lig topçusu bu ligde kolay değil burada bir yıl daha oynayıp seneye önünü açmak istiyoruz diyen Başkan İnceayan sözlerine şöyle devam etti.

İki gündür şoktayım

Bugün biz sevinç den üzüldük diye bilirim birde gerçekten üzüldüğümüz anlar oluyor. Bazı arkadaşlarımız kendi çıkarları için oyuncuların yolunu tıkıyorlar pazarlıkları bozan arkadaşlar var biz oyuncuyu çok istiyoruz her şey bitmiş derken birden anlaşma bozuluyor bunlar bizi çok üzüyor diyen Başkan Mehmet İnceayan Fatih Gül için yapılan görüşmelere de açıklık getirdi.

Ben Fatih ile anlaşamadık diye çok üzüldüm iş bitmişti bozuldu hala onun şokunu yaşıyorum iki gündür çok üzgünüm. Fatih Gül bura ile anlaşmayınca çok şey kaybetti bizde verdiğimiz sözden geri dönmeyiz bu saat den sonrada Fatih Gül bu takımda olamaz diye bilirim bu çocuğun önünü tıkayanlar oldu çok yazık kendi çıkarları için bu takımda oynayacak oyuncuları caydırmaları burada en çok oyuncu kaybediyor biz Fatih Gül e çok güveniyorduk futbolcu mutlu olacağı yerde oynasın diye düşünüyoruz.

Menajeri getirme dedim

Yine bir görüşmemiz olacak bu görüşmede de Menajer sıkıntısı var diye bilirim futbolcu kardeşime menajeri getirme dedim bunu da kendisi için söyledim inşallah menajerini getirmez olacak iş bozula bilir bakalım yarın ola hayrola.

 

2581 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06629204750061