KIBRISCIKLILAR GECEDE BULUŞUYOR "DEV PROJE SÜRPRİZİ"

18 Aralık 2014

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kıbrıscıkspor gecesinde bu yıl, Kıbrıcıksporlu yöneticiler büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Kıbrıscıksporlu idareciler, 20 Aralık Cumartesi günü Köroğlu Kongre Merkezinde Kıbrıcıkspor ve Kıbrıscıklıklar gecesinin 7'incisini düzenlemeye hazırlanıyor.

Bu sen 7’incisi düzenlenecek gecenin diğer gecelerden farklı olacağını dile getiren Kıbrıscıkspor Başkanı Sabahattin Kocadağ, Bu gece de Bolu Belediyesi tarafından Kıbrıscıkspor’a tahsis edilen Karaçayırdaki spor tesislerinin aşağısındaki Büyük Su bölgesinde bulunan 5 bin metrekarelik arsa üzerine yapacakları iki tane halı saha, halı sahaların ortasında düğün salonu, düğün salonunun üst katında da 20 sporcunun konaklaya bileceği küçük bir restaurant'ın ve ofislerden oluşan spor tesisinin projesini açıklayacaklarını söyledi.

Kocadağ sözlerine şöyle devam etti: “20 Aralık Cumartesi akşamı Kıbrıscıkspor’un 7’inci geleneksel gecesini düzenleyeceğiz. Bakıldığında bu geceleri düzenlemek pek de kolay değil. Bu geceleri Mudurnu ve Kıbrıscık düzenliyor. Mudurnu dernek anlamında ama biz hem dernek anlamında hem de futbol kulübü olarak gerçekten çok büyük bir sorumluluk altındayız. Bu gece de bizim için son derece önemli. Hem 7’incisi olması sebebiyle hem de Kıbrıscıkspor kulübüne Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen arsamızın üzerine yağacağımız gelir getirici, projemiz şu anda çizildi. Gecemizde bu projeyi de açıklayacağız. Bu proje gerçekten yapıldığında Kıbrıscıkspor’u kurumsallaştıracak, Kıbrıscıkspor artık kimseden para istemeyecek şekilde yaşayabilir duruma gelecektir. Bu noktada bizim için son derece önemli bir proje.”

“BU PROJE ASLINDA KIBRISCIKSPOR’UN PROJESİ DEĞİL, BOLU’NUN PROJESİ”

Cumartesi günü 7’incisi düzenlenecek olan Kıbrıcıkspor ve Kıbrıscıklıklar gecesi öncesinde projenin detayları hakkında da ufak değerlendirmelerde bulunan Kıbrıscıkspor Başkanı Sabahattin Kocadağ şunları söyledi: “Projemizde 2 tane halı sahadan oluşan düğün salonu, düğün salonunun üzerinde futbolcularımızın kalabileceği 30-40 kişilik yatakhane, küçük restaurantımız, ofislerimiz olacak. Çok şık bir çizim oldu. Bu projemizi açıklayacağız. Kıbrıscıklıların bu geceye gelerek, bu projeyi görmesi ve gördükten sonra da projeye sahip çıkmasını ben Kıbrıscıklı hemşerilerimizden ve sporseverlerden bekliyorum. Bu proje aslında Kıbrıscıkspor’un projesi değil, Bolu’nun projesi. Çünkü biz spor imkanı tanıdığımız çocuklara baktığımızda büyük çoğunluk Bolumuzun çocukları. Bolu’nun köylerinden getirdiğimiz, taşıdığımız çocuklar. Öyle olunca aslında proje Bolu’nun projesi. Bu projeye herkes sahip çıkıp, hayata geçirdikten sonra Bolumuzun gençlerine hizmet verecek. Çocuklarımızı kahve köşelerinden kurtaracaktır. İnşallah bu projeyi hayata geçiririz. Bu vesileyle ben gecemize Kıbrıscıklıları, Kıbrıscıksporluları bekliyorum. Diğer sporsever halkımızı da bekliyoruz.”

“4-5 TAKVİYE YAPACAĞIZ”

Bölgesel Amatör Ligde Bolu’yu temsil ettiklerini dile getiren Kıbrıscıkspor Başkanı Sabahattin Kocadağ, Kıbrıscıkspor’un son durumunu da değerlendirerek şunları dile getirdi: “ Bu ligin acemisi olduğumuz ortaya çıktı. Pekte kavrayamadık. Biraz da işin aslı çok ta masraf etmek istemedik. Böyle bir imkanımızda yoktu zaten. Ama aslında biz girişte 15-20 Bin lira masraf edip, bu işe girmiş olsaydık, takımımız en az orta sıralarda 15 puanda olurdu. Ama şu anda devre arasında görüştüğümüz oyuncular var. Devre arasında 4-5 transfer yaparak, kesinlikle takımın ligde kalmasını sağlamak istiyoruz. Bu lig, hakikaten heyecanlı bir lig. Evet sıkıntıları var ama sonuçta bakıldığında BAL ligi kulüp başkanı olarak diğer kulüplerimizin müsabakalarını izlerken çok ta heyecan duymuyorum. BAL ligi çok farklı. İnşallah BAL liginde kalırız.”

 

 

2002 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055755138397217