Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.

21 Aralık 2014

Kıbrıscıkspor kulübünün 7’incisi düzenlenen geleneksel kaynaşma ve dayanışma gecesi Köroğlu Sofrası’nda yapıldı. Düzenlenen yemeğe Kıbrıscıkspor Başkanı Sabahattin Kocadağ, Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın, Kıbrıscıkspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kıbrıscıkspor’un yapmayı planladığı dev tesis projesi de gece de tanıtıldı.

“BOLU AMATÖR KÜMEDE OLMAYANI BAŞARDIK”

Düzenlenen yemekte ilk sözü alan Kıbrıscıkspor kulübü başkanı Sabahattin Kocadağ şunları dile getirdi: Geleneksel 7’inci gecemize gelerek bizleri onurlandırdığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına hoş geldiniz der hepinize saygılar sunarım. Değerli misafirlerimiz, kıymetli hemşerilerim. Bugün sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluluk ve onur duyuyoruz. Biliyoruz ki birlikten güç doğar. Biz de yönetim kurlu olarak bu gücü sizlerden almaktayız. 2006 yılında kurulan kulübümüz geçen 9 yıllık zamanda çok önemli başarılara imza atmıştır. Kulübümüz kurulduğu günden itibaren tek amacı Kıbrıscıklıları bir araya getirmek, ilçemizin adını duyurmak, hemşerilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak ve sportif anlamda başarılı olma düşüncesi olmuştur. Bakıldığında da sosyal ve kültürel anlamda ilk yıllarda gazete çıkartarak yoksul ailelerimizin çocuklarına destek olarak ve geceler düzenleyerek amacına fazlasıyla ulaşmıştır. Sportif anlamda ise son 4 yılda her kategoride müsabakalara katılarak çok sayıda şampiyonluklar kazanmıştır. Geçtiğimiz yıl ise amatör kümede her kategoride 5 şampiyonluk alarak Bolu amatör kümede olmayanı başarmıştır. Bununla birlikte amatörlerde de şampiyon olarak BAL ligi için Mudurnuspor ile oynanan baraj maçında 4-1 galip gelerek BAL ligine yükselmiştir. BAL liginde ise çok zor bir grup olan onuncu gruba düşmüştür. Bu gruba bakıldığında Kütahyaspor, Eskişehir Demirspor, Düzcespor, İstanbul Sultangazispor gibi çok kuvvetli rakiplerle oynamak durumunda kalmıştır. Her şeye rağmen genç sporcularımız ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. İkinci yarıda takımımıza takviye yaparak ligde daha başarılı olmaya çalışacağız. Bu anlatmaya çalıştığım düzenli disiplinli başarılı çalışmalar sonucu kulübümüz çok başarılı olmuştur ve şu anda Bolu’da imrenilen örnek alınan başarılı kulüp durumuna gelmiştir. Değerli konuklar değerli misafirlerimiz anlatmaya çalıştığım başarılı çalışmalardan dolayı Bolu Belediyesi’de kayıtsız kalmayıp kulübümüze 5 bin metre kare arsa tahsis etmiştir. Buradan Sayın Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a çok teşekkür ederken, tesisimizin yapım aşamasında da bize destek olacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu vesileyle kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Bu akşam adı geçen Kıbrıscık tesislerinin projesini tanıtmaktan son derece mutluluk ve onur duyuyoruz. Proje bu akşam tanıtılarak sizlerin beğenisine sunulacaktır. İnşallah ilkbaharda da temelini atarak Kıbrıscıklıların gurur duyacağı Kıbrıscık bayrağının dalgalanacağı ortak bir toplanma merkezi olacaktır. Burada her türlü toplantı, düğün, nişan gibi merasimlerinizi yapabileceksiniz. Değerli konuklar bu akşam kulübümüze destek olan sekiz firma sahibine de bizlere destek oldukları için plaket verilecektir. Onlara da buradan kulübümüz adına sonsuz teşekkür ediyoruz.”

“ARTIK KARAÇAYIRIMIZ PIRIL PIRIL”

Kocadağ’ın ardından söz alan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Zekeriya Gökmen şöyle konuştu: “Amatöre gönül vermiş insanlar, federasyonumuza bağlı 30 kulübümüz var. 30 kulübümüzün içinde yaklaşık 2000 sporcumuz var. 30 kulübümüzün içinde faal olarak 16-17 kulübümüz mevcut. Bu faal olan kulüplerimizin başında da Kıbrıscıkspor gelmektedir. Sizlere Kıbrıscıkspor’un yanında olduğunuz için şükranlarımızı sunuyoruz. Belki Kıbrıscıkspor gecesinde bunları söylemek ne kadar doğru ama ben kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum. Artık Karaçayırımız pırıl pırıl. Bakanlığımızın, Valimizin, Belediye Başkanımızın büyük destekleriyle oldu. Artık ışıl ışıl sahalara, ışıl ışıl Karaçayıra sahibiz.”

“BUGÜN BURADA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİSAFİRİMİZ YOK, HEPİMİZ EV SAHİBİYİZ”

Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın ise şöyle konuştu: “Bu akşam burada tahminen 600’den fazla ev sahibimiz var. Her ne kadar Kıbrıscıkspor adına düzenlenmiş olsa da ben bu geceyi Kıbrıscıklılar dayanışma gecesi olarak kabul ediyorum. Bugün burada çok şükür ki misafirimiz yok, hepimiz ev sahibiyiz. Bu küçük gibi gözüken başarı aslında bizim gibi küçük ilçeler için çok büyük başarı. Kıbrıscıkspor’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Sabahattin başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız yanımızdalar. Onlara söz almadan buradan bırakmamasını istiyorum. Bu akşam buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum.”

“STADYUMU DA YENİ YERİNE TAŞIYACAĞIZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise duygularını şöyle dile getirdi: “Önceden Düzcespor ve Boluspor vardı. Düzcespor buraya gelip hem yenerler hem de döverler giderlerdi. Şimdi Düzcespor’un rakibi Kıbrıscıkspor. Bir araya gelmek ve bir şey başarmak için gerçekten gayretli bir çabanın içine girerlerse neticesi bu olur.  Bolu’muz önümüzdeki süreçte spor kenti olacak, turizm kenti olacak ve üniversite kenti olacak. Bunu ben hep söylüyorum. Bununla ilgili sadece futbol için söylemek gerekirse, ben Belediye Başkanı olduğumda Boluspor’un bir tane bile antrenman sahası yoktu dersem bana inanmayabilirsiniz. Ama gerçekten yoktu. Şu anda Aladağlar’da 300 tane futbol sahası ve 7 tane golf sahası yapılabileceğini söylersem, nereye doğru gittiğimizi görürsünüz. Türkiye’de ilk defa bütün spor branşlarının, bir arada spor yapılabileceği bir alan Bolu’da yapılmıştır. Bolu spor kenti olacaktır. Yarın Başbakanımız gelecek. İnşallah stadyumun olduğu yeri yeşil alan yapacağız. Stadyumu da yeni yerine taşıyacağız. Bunu kendilerinden talep edeceğim. Kıbrıscıkspor kulübü yöneticileri gelip benden sportif amaçlı yer istediklerinde yer zaten hazır. Karaçayır’ın tamamı sportif amaçlı olarak 1300 dönümlük arazi olarak planlandı. Gelecekte Türkiye’de sporun her türlü branşının kamp merkezi Bolu olacaktır. Şu anda voleybol ve basketbol konusunda kamp merkezine dönüştü. Bolu’nun en büyük sorunu kapalı spor salonuydu. Şuanda görkemli bir spor salonunun bitmek üzere olduğunu görüyorsunuz. Yüzme havuzunun yerini verdik. Çalışmaları başlatıyoruz. Boluspor tesislerini görüyorsunuz, amatör takımlarımızın tesislerini görüyorsunuz. Her şey bitti mi, hayır devam edecek. Bolu’nun spor merkezi olması ve herkesin sağlıklı spor yapması için her şeyi yapacağız. Buradan Kıbrıscıkspor için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

“KIBRISCIKSPOR’A ŞU SÖZÜ VERİYORUZ, BU PROJENİN ARKASINDAYIZ”

Bolu Vali yardımcısı Necdet Özeroğlu, Kıbrıscığın, Bolu’nun en küçük ilçelerinden bir tanesi olduğunu ifade ederek şunları ifade etti: “Bugün burada bu küçük ilçenin büyük toplantısını yapıyoruz. Bunu sağlayan Kıbrıscıkspor kulübü başkanına gerçekten teşekkür ediyorum. Bugün burada cennet Bolu’nun neler yapabileceğini görüyoruz. Belediye Başkanımız, gerçekten buranın spor kenti olacağını, turizm kenti olacağını belirledi ve bana söyleyecek söz bırakmadı. Bolu, bir spor kenti olacak. Kendi nüfusuna göre, büyüklüğe göre spor kentlerinden bir tanesi. Kıbrıscıkspor ben geldiğimde BAL liginde mücadele etmek üzere Mudurnuspo ile bir maç yaptı. O maçı izlemeye gittim. Başkan o maçta, BAL ligine çıkmak istemediğini söylemişti. ‘Bunun maliyeti yüksek olacak hiçte istemiyorum.’ demişti. Maçı 4-1 kazanarak BAL ligine çıktılar. Ama iyi ki çıkmışlar. Başkan bugün bu kadar yoğun bir kalabalığı toplayarak b işte ne kadar ısrarcı olduğunu gösterdi. Şimdi Kıbrıscıkspor ile ilgili bizim bir projemiz vardı. Belediye Başkanımız bizi atlatarak Kıbrıscıkspor’a vermiş orayı. Ama olsun çok ta iyi etmiş. En azından Kıbrıscıkspor’a şu sözü veriyoruz. Bu projenin arkasındayız. Kulüplere daha önce yaptığımız malzeme yardımını nakdi yardıma çevireceğiz. Nakdi olarak yardım yapacağız. Buradan onu duyurmak istiyorum.”

Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.
Kıbrıscıkspor dev projeyi tanıttı.

2956 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048308134078979