Kim Nasıldı !

10 Ocak 2011

Bolusporluyuz.com olarak Boluspor'un Antalya Belek kampını takip ettik ve izlenimlerimizi siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Boluspor futbol takımı oyuncularının kamp...

Bolusporluyuz.com olarak Boluspor'un Antalya Belek kampını takip ettik ve izlenimlerimizi siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Boluspor futbol takımı oyuncularının kamp döneminde kim nasıldı !

 

 

Atacan :   Boluspor da ikinci yarı kalede büyük bir yarış olacağa benziyor. Ferhat Odabaşı'nın da iyeleşmesi sonrası kaleye geçmek için tatlı bir rekabete giren Atacan  Belek kampında sıkı bir çalışmaya girerken kaleyi bırakmam diye mesajlar verdi.

 

Ferhat Odabaşı: Kamp boyunca bu kadar dinlenmek yeter der gibiydi. Tartışmalı devre arası tatili sonrası  sakatlığını da tam olarak atlatan tecrübeli kaleci artık kale benim der gibi adeta kalede devleşiyordu. Hazırlık karşılaşmalarında da maç eksikliğinin gideren Ferhat kale için sinyali Belek de vermiş oldu.

 

Erdem:  Tecrübeli oyuncu performansının üzerine artı koymuş hazırlık maçlarında adeta ben maçlara hazırım mesajını verdi. Kaptan Burak'ın yokluğunda kaptan olarak sahaya çıkan Erdem kaptanlık görevini de layıkıyla yaparken tamamen konsantresini lige vermiş.

 

Alp:  Öyle hırslı ki zaman zaman hırsının kurbanı oluyor. Boluspor'un biyonik adamı zaman geliyor antrenmanda acılar içinde yerde kalıyor sakat deniyor zaman geliyor maçta sakatlanıyor korkutuyor ama yılmıyor. Forma için savaşıyor Belek kampında ilk on bir de bende varım diyerek mesaj gönderen Alp formayı kaparsa şaşırmayalım.

 

Özgür : Yeni yerini kabullendi. Defansın solunda hatasız oynuyor.  Belek kampının çalışkanlarından tam bir profesyonel işini iyi yapıyor ikinci yarı için şimdiden banko diyebiliriz.

 

Ramazan : Boluspor da şampiyonluk için gizli bir lider durumunda antrenmanlardaki performansı maçlara da yansıdı. İkinci yarı için olumlu sinyaller verdi. Kaptan Burak ile birlik de tüm takım arkadaşları ile şampiyonluk için sık sık bir araya gelerek 'sonu iyi olsun biz buranın en iyisiyiz' diyen Rambo hırsıyla şimdiden maçları beklemeye başlamış.

 

Cemil:  Defansın garanticilerinden devre arasını iyi değerlendirmiş. Hırsıyla dikkat çekerken kampın son günlerinde sakatlanarak  korkuttu şimdiden ikinci yarıya hazır diye biliriz .

 

Gencer: Kampta forma kapmak için mücadelesini sürdüren oyunculardan bir tanesi. Her an forma giyebilir hazırlık maçlarında oynadığı futbolla bende varım dedi. Lige konsantre olmuş diye biliriz .

 

Sefa Aksoy : Levent hocanın jokeri ne zaman nerede oynayacağı belli olmuyor kampın çalışkan oyuncularındandı

 

Lndry : İkinci yarının da hamalı olmaya aday oyuncularından antrenmanlarda çok çalışıyor tamamen orta sahanın sahibi oldu diyebiliriz. Kamp performansı alkışlanacak durumda.

 

Caner :  Boluspor 'un adeta yeni transferi gibi kampta çok çalışmış ve kampa gelirken iyi konsantre olmuş. Kampın en formda oyuncusu maçlardaki çektiği şutlarla çabukluğu ile rakiplerin korkulu riyası olacağa benziyor. Belek kampında   performansı ile  ayak da alkışlandı .

 

Oliver Peev Boluspor'un yeni transferi uyum sorunu yavaş yavaş atlatıyor. Arkadaşları da kendisini kabul etmişler topu ayağına aldığı zaman olumlu paslar atıyor. Biraz daha performansını üst seviyelere çıkarırsa Boluspor için yararlı olur.

 

Gökhan Güney:  ikinci yarı için forma aslanın ağzında olduğunu biliyor. Kamptaki çalışmalarında ve maçlarda isteği arzusu hırsıyla bu yarış da bende varım diyen Gökhan  forma için iyi sinyal verdi diyebiliriz.

 

 

Ferhat Kiraz :  Levent hocanın en büyük silahı kampta da arkadaşları gibi çok çalıştı hazırlık maçlarında performansı ilk yarıda olduğu gibi göründü. İkinci yarı için rakiplerin korkulu rüyası olacağa benziyor. 

 

Yaser Yıldız:  Şimdiden ikinci yarının Yıldızı ben olurum diyor. Sahada basmadık koşmadık yer bırakmıyor. Kampta yapılan antrenmanlarda da isteği arzusu gözle görünür şekilde. İkinci yarı için Boluspor en formda oyuncusu hazırlık maçlarında attığı bir birinden güzel goller ayak da alkışlanırken Levent Eriş de oyun kurgusunu onun üzerine kurduğu görünüyor. Eski günlerini anımsatan Yaser Boluspor en formda oyuncusu diyebiliriz.

 

Burak : Kaptan Burak yine ikinci yarıda kendinden çok söz ettireceğ  benziyor. Kampta  çok çalışmış formunun üzerine birde ekleme yapan kaptan Burak hazırlık maçlarında iyi bir performans sergiledi.

 

Edim Demir: Edim son hazırlık karşılaşmasında oynadı. Tam olarak hazır olmasa da elinden gelen gayreti gösteriyor. Sözleşmesinin tekrar uzatması  sonrası  biraz daha moral bulan Edim konsantresini lige vereceğe benziyor.

 

Fatih Gül : Belek kampının yıldızlarından performansını maçlara yaya bilirse isminden çok söz ettirir. Boluspor'a da katkısı çok olur diye düşünüyoruz. 

 

Oltan :  Genç oyuncu giderek formaya ısınıyor A2 takımı ile attığı goller ve performansı ile Levent Erişin dikkatini çekmişti. Son Mersin maçında oyuna giren Oltan hazırlık kampında da formunu üst seviyelere çıkardı. Boluspor da ikinci yarı sık sık forma giyerse kimse şaşırmasın.

 

Serkan :Boluspor zor şartlarda kazanılan Serkan Çevik hocasının prenslerinden  kampta da tam form tutmuş. Oynanan hazırlık karşılaşmalarında joker görevi yaparak değişik mevkilerde oynadı sol bek de oynadığı karşılaşmada alkış aldı. Serkan Boluspor'u Boluspor Serkan'ı kazandı.

 

Rüstem:  A2 takımında alınarak kampa getirildi. Efendi kişiliği ile Boluspor forması çok yakışıyor. Hazırlık maçlarında sık sık forma şansı buldu. Son hazırlık maçında  performansı sonrası Levent Eriş'in yüzünü güldürürken Rüstem ligin ikinci yarısında Bank Asya liginde forma giyerse kimse şaşırmasın

 

Emre : Boluspor kendisinden çok şey beklediği bir oyuncu. İyi bir kamp devresi geçirdi. Kamp sonrası da Bolu da iyi çalışırsa eski formunu yakalar son maçta klas hareketleri ile dikkat çekti.

 

Tunahan: Boluspor yeni bir yıldız kazanıyor. Oda Levent hocanın gözüne girenlerden A2 takımında başarılı maçların ardından kampa getirildi ve verilen şansı iyi değerlendiren Tunahan son maçta stoper de hatasız oynayarak alkış aldı.

 

Tolga : Kampa getirilen genç oyuncularımızdan elinden gelen gayreti gösterdi. Ağabeyleri tarafından da çok beğeniliyor. İyi bir kamp devresi geçirdi diyebiliriz verilen görevleri layıkıyla yaptı.

 

Nazif: Kampta çok çalıştı Ömer Ateş sakatlığı sonrası sol bek için iyi sinyal verdi. Arkadaşları gibi oda gelecek vaat eden oyuncularımızdan.

 

Cenk: Son karşılaşmada forma giydi başarılı oldu. Kamp antrenmanlarında da çok çalıştı ve yoruldu Cenk'i de ikinci yarıda zaman zaman sahada göre biliriz.

 

 

Sefa Demirses: İlk devrede uzun bir süre ikinci kalecilik yaptı. Kampta da çok çalışarak eksikliklerini giderdi. Ferhat iyeleşmesi sonrası A2 takımına gidecek olan Sefa ağabeylerinin yanında tecrübe kazandı

 

Kaan: 1994 doğumlu olan genç kaleci kampa getirilen oyuncularımızdandı. Atacan ,Ferhat ve Sefa ile birlide dördüncü kaleciydi. İyi bir kamp dönemi geçirdi.

 

 

 

 Bolusporluyuz.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3233 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • arifyetlikaya
    11 Ocak 2011 • 16:59
    slam bu sene şampiyon boluspor
  • adem
    11 Ocak 2011 • 21:57
    kaan 94 dogumludur herhalde hatalı yazıldı saygılarımla

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.081741094589233