Kimse Leke Atamaz

25 Ocak 2012

Çarıkçı; 'Kimse para aldı, iş yaptı diyemez Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı son zamanların en sert açıklamasını yaptı. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlan Necip...

Çarıkçı; 'Kimse para aldı, iş yaptı diyemez

 

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı son zamanların en sert açıklamasını yaptı. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlan Necip Çarıkçı, Aydın Çetin transferinde menfaat sağladığı yönündeki iddialara, 'Bolu'da kimse bana Boluspor'u kullandı iş yaptı menfaat sağladı diyemez. Diyen biri varsa da alnını karışlarım. Bu haber yalandır ve yapanları da Allah'a havale ediyorum' dedi.

Boluspor Yönetim Kurulu son transferlerden Aydın konusunda ne kadar açıklama yaparsa yapsın, kentin her köşesinde Aydın transferi üzerinden dedikodular devam ediyor. Yapılan dedikodulara sinirlenen Çarıkçı,'Hala Bolu'da aynı konu konuşuluyor . Tabiî ki bazı kesimler benden hala cevap bekliyor. Tekrar söylüyorum, Boluspor başkanlığı döneminde kulübün tek kuruşunun hesabını yaptım' dedi.

 

Güç, kuvvet versin diye bu oyuncuları kadromuza kattık.

 Aydın transferi nedeniyle Bolu kamuoyunda Necip Çarıkçı'nın ticari ilişkilerinin gündeme gelmesine sinirlenen Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 'Kendi işimden fazla Boluspor'un hesaplarına değer verdim. Bugünde dahil yönetim kuruluyla beraber borçlarımızı ödemenin çabası içindeyiz. Ayrıca  takımımızı şampiyonluğa getirmek içinde, çok büyük bir çaba içersindeyiz. Çoğu kesimde konuşulan laflarda Boluspor Şampiyon olmak istemiyormuş diye söyleniyor. Yapılan bu iki transfer Omar Wade, Aydın Çetin, son olarak da Kenan Özer'i kadromuza katarak amacımız belli oldu . Omar Wadw ve Kenan Özer transferleri maliyeti yüksek olan transferler. Niye biz altı aylığına oyuncu alıyoruz. Şampiyonluk yolunda bize güç, kuvvet versin diye bu oyuncuları kadromuza kattık. Yoksa bu transferleri yapmanın anlamı yok' dedi. 

 

 Ne araba sattım, ne araba aldım

Yerel basında çıkan bazı yazıları  değerlendiren Çarıkçı, 'Bir takım yerel gazetelerde benim Aydın Çetin transferinde ticari faaliyetlerim dile getirildi. Aydın transferinde ne araba sattım, ne araba aldım, ne de parça sattım, nede verdim. Aydın'ın babasını da tanımuyorum. Hiç bugüne kadar Aydın Çetin ile ilgili olsun hiçbir ticari ilişkim olmamıştır' ifadelerini kullandı.

 

 Varsa böyle bir olay, çıksınlar ortaya konuşsunlar

Yapılan olumsuz haberlerin futbolcuların psikolojisini bozduğunu belirten Çarıkçı, 'Herkes tıklanma rekoru kırmak için, yalan yanlış haber yapıyor. Amaçları tiraj artsın. Aydın konusunda yazılanları futbolcumuz okuyor. Kafasını yoruyor, üzülüyor. Futbolcumuzun aldığı güç kuvvet futbolcunun piskolojik yapısı bozuluyor. Çünkü ortada yalan bir haber var. Sonuçta bundan Boluspor kulübü zarar görüyor. Zaman içinde Boluspor kulübü de zarar görürse, bende bu zararı bu haberi yapan basına yüklerim. Futbolcum verimsiz hale düşerse de, bunun vebalini yanlış haber yapan kişilere yüklerim. Varsa böyle bir olay, çıksınlar ortaya konuşsunlar. Tekrar söylüyorum; ne babasını tanırım, ne araba aldım nede sattım' dedi.


 

1891 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • EROL TOSKAR
    25 Ocak 2012 • 19:10
    aydın çetinin kayınçosuna ait tırı vardır ve düzce koperatifinden almıştır bu iftirayı kim atıyorsa domuz grbi olur inşallah??????

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.35307192802429