KINAMA !!

20 Eylül 2011

1965 Boluspor taraftarlar derneği yaptıkları yazılı açıklama ile hafta sonu Sakaryaspor ile oynanan karşılaşma sonrası rahatsız oldukları bir köşe yazısını kınayarak dile...

1965 Boluspor taraftarlar derneği yaptıkları yazılı açıklama ile hafta sonu Sakaryaspor ile oynanan karşılaşma sonrası rahatsız oldukları bir köşe yazısını kınayarak dile getirdi.

 

Dernek tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

 

2011-2012 sezonun merhaba dediğimiz haftada ne yazık ki 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğinin ve derneğimiz ile her türlü organizasyonda ortak hareket eden Cadde 14 taraftar grubu olarak hafta sonu oynanan Boluspor Sakaryaspor karşılaşması sonrası Futbolumuz.com ve Bolu Spor Gazetesinde yer alan bir köşe yazısı bizleri üzmüştür.

 

Söz konusu gazetenin içeriğinde Spor Şiddet Yasası ile ilgili farklı bir haber paylaşılırken gazetenin köşe yazarı Sayın Aynur Cengiz hanım'ın bizleri hedef gösteren yazısına sessiz kalamayacağımız düşünülemezdi.

 

Aynur Cengiz hanım yazısında bizlerin sesinin çıkmadığı beyan ederek bizlere taraftarlık dersi vermeye kalkmış ve bu yetmemiş gibi bu konuya eşlerimizde alet ederek haddini aşan sözler kullanmıştır.

 

Sayın Aynur hanım Bir yazı yazmadan yada bir topluluğu karşınıza almadan önce kişi ve kurumları iyi analiz etmenizi ve iyi araştırma yapmanızı tavsiye deriz.

 

Sizin beğenmediğiniz bu topluluk bu güne kadar 1965 yılından beri yapılmayan bir çok konuda öncülük etmiş ve ülkemizde taktir edilen projelere imza atmıştır.

 

Sizin beğenmediğiniz bu topluluk bugüne kadar Boluspor kulübüne ve taraftarına ayrıca geleceğin taraftar portföyünü oluşturabilmek için isin Bİ HABER olduğunuz bir çok konuda öncülük etmiştir.

 

1965 Boluspor taraftarlar derneği ve Cadde 14 gurubu olarak başta çocuk tribünü olsun, bugüne kadar ülkemizde yapılmamış ve taraftar derneklerini ve gruplarını bir araya getiren Tribün kardeşliği pikniği gibi organizasyonlar ile ilimizi ve renklerine gönül verdiğimiz Boluspor'un ulusal anlamda reklamını yapmış bir topluluktur.

 

Son günlerde sık sık konuşulan sporda şiddet yasası ile ilgili bu grup TBMM davet edilmiş ve yapılan çalışmalar hakkında Komisyona bilgi vermiş bir topluluktur.

 

Sezonun ilk maçı olmasına rağmen derneğimize ve taraftar grubumuza ait değerli üyelerimizin bir çoğunun üniversite öğrencisi olması ve henüz ilimize iştirak etmemeleri sonucu azlığımızdan bahsederek , kırımızı beyaz renklere gönül veren bizlerin sayısını eleştirip sesimizin çıkmadığını dile getirmeniz yapmış olduğunuz tutumlar ile bağdaşmadığını bildiririz.

Bugüne kadar taraftar topluluklarının arasında yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına yapılan tüm adımları atmaya çalışırken hatta ortaklaşa proje ve organizasyonlar yapmaya çalışırken sizin grupları kıyaslayıcı tavrınız sizinde bakışınızı ve mantalitenizi ortaya koymuştur.

 

Oysaki sizin şikayetiniz olan tutum sadece bize ait tribünde değil stadyumumuzun kapasitesini ve yapısını düşünürsek her tribünün yaşadığını bilmenizi isteriz. Bolu'daki taraftar topluluklarının kapasiteleri zaten bilinmektedir.   

Sizin bu tavrınız la kendi reklamınızı ve rantınızı ön plana çıkarttığınızı görmekteyiz.

Unutmayın ki bu hedef aldığın topluluk elma armut toplamaz her türlü kanun çerçevesinde hukuk mücadelesini de verir !!!!

 

Siz ve sizin gibi köşe yazarlarının daha yapıcı , anlaşılır , ayırt etmeyen , karşılaştırma yapmayan , yol gösterici , adamcı olmayan , taraf olmayan bir tutum sergilemeniz sizi daha fazla yüceltir. Yoksa bu yükün altında ezilirsiniz.

 

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yönetimi olarak sizin yazdığınız son köşe yazınızı şiddetle kınadığımız bildiririz. 

 

 

 

Saygılarımızla

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu

2447 kez okundu.

5 yorum yapılmış
  • özgür doğanay
    20 Eylül 2011 • 14:03
    evet derneğin yaptıklarına saygı duymak lazım.Çalışıyorlar çaba harcıyorlar sakarya maçında sayının azlığıda mutlaka söylendiği nedenlerdedir.Ancak zaten bağıran taraftarın az olduğu insanların tiyatro seyreder gibi maç seyrettikleri bir ortamda,tatangalar gibi çok sayıda taraftar geldiğinde kendi sahamızda eziklik hissederken nasıl oluyorda hala trübünde birleşilmiyor.Tek Boluspor varken neden gruplar bu çercevede tek tribün yapamıyor.İşte bizlerde rakip taraftarın sesini kesecek,futbolcularımıza güç verecek,hakemi ve rakibi baskı altına alacak güçlü SES, TEK TRİBÜN görmek istiyoruz,Aynur hanımda bu konuda haklıdır.
  • erol toskar
    20 Eylül 2011 • 17:56
    amına çaktımının garısı elinin hamuruyla erkek işine garışma....
  • ismail Altınışık
    21 Eylül 2011 • 06:54
    Aynur hanım,Anlaşılan dergi yada gazete çıkaracaksın ki reklam yapmaya çalışmışsın.Ama reklam böyle yapılmaz sanatçıların taktiği dene.Ne yani bağırmayan insanların Bolusporu sevme hakkı yok mu?Bana göre o stada gelen herkes kutsaldır.
  • Hakan Yıldız
    21 Eylül 2011 • 07:31
    Başkan ve enstremanları na sormak lazım. Taraftarı paraya değişen bir politika izlersen Kıyıya Köşeye atarsan taraftar da küser.TVde maçı canlı verince buna rağmen ben maça geliyorsam teşekkür edilmeli Bolusporun gerçek taraftarı Bu Maça Gelen Taraftardır
  • EMRE
    21 Eylül 2011 • 17:48
    elinin hamuruyla futbol yorumu yaparsa olacağı bu

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.37831592559814