Kiraz'ın Krallık Yarışı

6 Şubat 2011

Boluspor golcü oyuncusu Ferhat Kiraz attıkça takım kazanıyor. Ferhat Kiraz'da gol krallığında iddialı duruma yavaş yavaş geliyor. Pazar günü Adanaspor...

Boluspor golcü oyuncusu Ferhat Kiraz attıkça takım kazanıyor. Ferhat Kiraz'da gol krallığında iddialı duruma yavaş yavaş geliyor. Pazar günü Adanaspor karşısında Boluspor gol yollarında en büyük silahı olan Ferhat Kiraz hem gollerine devam etti hem de Hocası Levent Eriş'in yüzünü kara çıkarmadı. Karşılaşmada ekibimiz 1-0 önde olduğu anlarda oyuncu değişikliğinde kim oyundan çıkar diye konuştuğu anlarda tabeladan herkes Ferhat Kiraz'ın numarasını beklerken, tecrübeli hoca oyuncusuna o kadar güvendiğini gösterdiği golcü oyuncuyu oyundan almayıp oyuna devam etmesini sağladı. Bolusporlu oyuncu Ferhat Kiraz gol atmayı o kadar istiyordu ki adeta topun her anını takip edip bu maçta gol atacağım diyordu. Karşılaşmada önce 78'de sonra 82'de Adanaspor filelerini iki defa havalandırırken, gol krallığında da iddialı duruma geldi.

 

Gökhan golle tanıştı, maçın adamı oldu!

 

 

Boluspor sempatik oyuncularından biri olan Gökhan Güney golle tanıştı. Geldiğinden buyana forma yarışı içinde olan Gökhan Güney Bank Asya'da ikinci yarının başlamasıyla iyi bir form grafiği yakalayıp formasını da kapmasını bildi. Son iki maçta oynadığı futbolla dikkat çeken Gökhan Adanaspor karşılaşmasında golle tanışırken, devrenin bitmesine birkaç dakika kala takipçiliğini yapıp topu Adanaspor filelerine gönderdi. Zorlu Adanaspor maçında hem golü atıp hem de kritik anlarda topa müdahale yapıp galibiyetin mimarlarından olan Gökhan, orta sahadaki mücadele gücüyle maçında adamı olmaya hak kazandı. 

 

Kaptandan Fedakarlık

 

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin takım kaptanı Burak Akdiş, Pazar günü oynanan zorlu karşılaşmada fedakarlık yaparak sahaya çıktı. Hafta başından beri hastalığından dolayı antrenmanlara çıkamayan Kaptan Burak, maç öncesi iyim oynamak istiyorum deyince Levent Eriş kaptana maçta görev verdi. Burak 64 dakika oyunda kalırken, takımı için elinden geleni yaparak alkışlarla oyun dışına çıktı. Kaptanın bu duyarlı davranışı sonrası Bs Fan Club üyeleri maç öncesi kaptana çiçek armağan ederek başarılar dilediler.

 

 

Taraftar Susmadı

 

Bolu Atatürk Stadyumunu zorlu karşılaşma öncesi tamamen dolduran kırmızı beyazlı taraftarlar takımlarının galibiyeti sonrası adeta coştular. Son yılarda ki en kalabalık taraftar topluluğunun stadyumdaki yerlerini aldığı belirtilirken, Atatürk stadyumunda görünmeye değer görüntüler vardı. Maç başından sonuna kadar tüm tribünler susmadan şarkılar ve tezahüratlarla takımlarını desteklerlerken Meksika dalgasında da biz şimdiden şampiyonluğa hazırız siz yeter ki maçları alın dercesine oyuncularına mesaj gönderiyorlardı. Alınan farklı galibiyet sonrası kırmızı beyazlı oyuncular tek tek tribünleri dolaşarak galibiyet sevincini taraftarlarla yaşadılar.

 

Eriş çıldırdı

 

 

Boluspor Teknik Direktörü levent Eriş goller geldikçe, ondan mutlusu yoktu. Şampiyonluğa o kadar inanmış ki adeta maç da yerinden duramıyordu. Zorlu karşılaşmada oyuncuları golleri atarken kendinden geçen Levent Eriş, oyuncusu Ferhat Kiraz'ın attığı üçüncü golden sonra adeta kendinden geçerken, birden sahanın içine girip gol sevincini Ferhat kirazla birlik de yaşadı.

  

 

Boluspor Taktı 4'e

 

Boluspor korku vermeye devam ediyor. Ligde son 4 karşılaşmasını kayıpsız kapatan kırmızı şimşekler yavaş yavaş liderlik koltuğuna hazırlanıyor. Her karşılaşmayı bir final olarak nitelendiren ekibimiz Pazar günü Adanaspor'u da 3-0 gibi bir farklı yenerken yoluna devam etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz Bank Asya Liginin ilk yarısının son iki karşılaşmasında önce Mersin İdmanyurduspor'u, ardından deplasmanda Kartalspor'u, Giresunspor'u ve son olarak da güney temsilcisi Adanaspor'u aynı tarife ile 3-0 yenmesini bildi. Bank Asya liginin en golcü ekibi olan Boluspor bu sezon ilk defa arka arkaya 4 galibiyet alarak yeni bir seri yakalamış oldu.

 

 

 

 

 

3519 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • hakan
    6 Şubat 2011 • 22:28
    bize bu mutluluğu yaşattığınız için,hepinize teşekkürler,hocam ve futbolcu kardeşlerim......

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11015915870667