Kısa Kısa

31 Ekim 2010

BS Fan Club Balon Gösterisi Yaptı   Bs Fan Clup Tribünler karşılaşma öncesi tribünlere 800 adet kırmızı beyaz balon dağıtarak görsel şov...

BS Fan Club Balon Gösterisi Yaptı

 

Bs Fan Clup Tribünler karşılaşma öncesi tribünlere 800 adet kırmızı beyaz balon dağıtarak görsel şov yaptılar. Aynı zamanda 1965 Çocuk Tribününde de balon dağıtan Bs Fan Club her hafta değişik organizasyonlarla çalışmalarına devam ediyor.

 

Turnikelerde Yine Arıza Var

 

Boluspor taraftarları yine turnikelerdeki arıza sebebi ile karşılaşmaya geç girdi. Kapalı C tribün girişi kombine turnikesinde oluşan arıza sebebi ile kuyruk yola kadar uzarken taraftarlar maça geç girmelerinden dolayı tepki gösterdi.

 

Yılmaz Hoca Karşılaşmadaydı.

 

Boluspor alt yapı hocalarından Yılmaz Özer Boluspor Orduspor karşılaşmasında öğrencileri ile birlikte yer aldı. Hafta içersinde babasını kaybeden Yılmaz hoca sıkıntılı günlerinde Boluspor'u yalnız bırakmadı.

 

Bilal Türkgüler Hasret Giderdi.

 

Geçmiş olduğumuz sezonlara Boluspor forması giyen Bilal Türkgüler karşılaşma öncesi eski takım arkadaşları ile hasret giderdi. Boluspor taraftarları da aynı zamanda Bilal'e sevigi gösterisinde bulunurken Bilal tüm Boluspor taraftarlarına teşekkür etti

 

Akıncılar ve Fidangör'den Alkış

 

Orduspor taraftar grupları Fidangör ve Akıncılar grubu Boluspro Orduspor karşılaşması sonrası Boluspor'u alkışladı. Toplu halde tezahürat yaparak Boluspor'a bundan sonraki maçlarda başarı diledi.

 

 

Çocuk Tribünü Alkış Aldı

 

1965 Çocuk Tribünü hızını kesmiyor her maç gittikçe büyüyor. Yaklaşık 3 yıldır her iç saha maçında Boluspor'a destek veren Çocuk Tribünü bu karşılaşmada da elinden geldiğince destek verdi. 90 dakika boyunca tezahüratlar yapan Çocuk Tribünü zaman zaman Maraton Tribün ile ortaklaşa yaptıkları tezahüratlarla ilgi odağı oldu.

 

Protokol'de Yüzler Asık

 

Boluspor Orduspor karşılaşması sonrası alınan mağlübiyet yüzleri astı. Maç öncesi her kes tarafında kesin galibiyet üzerine odaklanan yöneticiler maç sonu moralleri bozuldu. Başkan Emin Semercioğlu üzgünlüğünü gizleyemezken sessiz kalmayı yeğledi.

 

Tribünde Evlenme Teklifi

 

Boluspor Orduspor karşılaşmasında Maraton Tribünde açılan bir pankart dikkat çekti.  Pankartta ' Derya Seni Çok Seviyorum. Benimle Evlenirmisin' yazarken bu pankartı Hakan isminde bir taraftarımızın kız arkadaşına açtığı iletildi.

 

 


Levent Eriş Basın Açıklaması
Bolusporluyuz

 

 

Kısa Kısa
Kısa Kısa
Kısa Kısa
Kısa Kısa
Kısa Kısa
Kısa Kısa
Kısa Kısa

2908 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10420608520508