Komşudan Çelme 3-1

4 Eylül 2011

Boluspor önümüzdeki hafta deplasman oynayacağı Giresunspor deplasmanı öncesi son provasını Karabükspor karşısında yaptı.   K.Karabükspor'un sezon açılışına katılan kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, ilk...

Boluspor önümüzdeki hafta deplasman oynayacağı Giresunspor deplasmanı öncesi son provasını Karabükspor karşısında yaptı.

 

K.Karabükspor'un sezon açılışına katılan kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, ilk yarıda Ferhat Kiraz'la 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

 

Karşılaşmaya ekibimiz Boluspor, Kalede Atacan, defansta Erkam, Sercan, Veli, Sercan, orta sahada Sefa, Fatih, Landry, Caner ve Ferhat forvette Koffi ilk onbiriyle sahaya çıkarken rakip K.Karabükspor ise, Erdem, Muhammet, Rmand Deumi, Anthony Seric, M.Everton C.Da Silva, Birol, Mehmet, Florin Lucian Cernat, Erkan, Mehmet Battal ilk onbiriyle sahaya çıktı.

 

Müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk 10 dakika rakibi K.Karabükspor'a karşı üstün bir oyun sergileyen ekibimiz Boluspor, oyunun kontrolünü rakibine kaptırsa da oyundan düşmedi. İlk yarıda yarı sahayı geçmekte zorluk geçen kırmızı-beyazlılar 27.dakikada Ferhat Kiraz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ilk yarıda başka gol pozisyonu olmazken, ilk yarı ekibimiz Boluspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Teknik Direktör Cihat Arslan Koffi-Oltan değişikliği ile başladı. İlerleyen dakikalarda Erkam'ın yerine Emre, Hakan'ın yerine Doğan, Sefa'nın yerine Vedat, Fatih'in yerine Onur, Lanry'in yerine Erman, Ferhat'ın yerine Oltan, Caner'in yerine Emrah Kol girdi. İkinci yarıda oyundan düşen ekibimiz Boluspor, kalesinde gördüğü arka arkaya gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. K.Karabükspor 69.dakikada İlhan Parlak'ın penaltıdan attığı golle skora eşitliği getirdi. Moralmen oyundan düşen kırmızı-beyazlı ekibimiz 77 dakikada ve 80 dakika kalesinde gördüğü gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

 

K.Karabükspor: Orkun, Erdem, Muhammet, Rmand Deumi, Anthony Seric, M.Everton C.Da Silva, Birol, Mehmet, Florin Lucian Cernat, Erkan, Mehmet Battal

Yedekler: Oğuz, Hamza, Ahmet, Murat, Merter, Ali, Rıdvan, Bilal, İlhan, İsmail, Levent

Teknik Direktör: Yücel İldiz

 

Boluspor: Atacan(Dk 55 Burak), Erkam, Hakan Arslan(Dk 55 Doğan), Sercan, Veli, Sefa(Dk 55 Vedat), Fatih, Landry, Koffi, Caner, Ferhat Kiraz 

Yedekler: Burak, Doğan, Vedat, Alp, Erman, Onur, Emrah Kol, Emre Kılınç, Oltan

Teknik Direktör: Cihat Arslan

 

Karşılaşmadan Önemli Anlar

 

Dakika 2: Landry'in ara pasında topla buluşan Erkam sağ kanattan ceza sahasına ortaladı. Arka direkte kendini unutturan Ferhat gelişine vurdu. Top üsten auta gitti.

Dakika 19: Mehmet Battal''''ın ara pasında topla buluşan Cernat 18.çizgisi üzerinden vurduğu sert şut defansa çarparak yan direğin dibinden kornere gitti.

Dakika 27: Caner'in ara pasında topla buluşan Ferhat Kiraz kaleci Orkun'un üzerinde aşırttığı top K.Karabükspor ağlarına gitti. Ekibimiz Boluspor Ferhat Kiraz'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Dakika 39: Hakan Arslan, Cernat'dan aldığı topu sürerek K.Karabükspor ceza sahasına kadar gitti. Koffi ile duvar pası yapan Hakan, ceza sahasından gelişine vurdu. Top yandan auta çıktı.

Dakika 45: Ceza sahası dışından faul atışı kazanan K.Karabükspor, Mehmet Çakır'la kullandı. Mustafa direk kaleye gönderdi. Top yandan auta gitti.

İlk yarı ekibimiz Boluspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Dakika 69: Ceza sahasında Alp'in eline çarpan topu orta hakem penaltı olarak değerlendirdi. Topun gerisine geçen İlhan Parlak, kaleci Burak ile topu ayrı köşelere göndererek skoru eşitledi. K.Karabükspor İlhan Parlak'la penaltıdan attığı golle skoru 1-1 getirdi.

Dakika 77: K.Karabükspor İsmail İsa'nın attığı golle 2-1 öne geçti. Orta sahadan serbest vuruş kazanan K.Karabükspor, Bilal Kısa'nın ceza sahasına doldurduğu topu önünde bulan İsmail İsa gelişine vurdu. Top kaleci Burak'ın kaptığı köşeden ağlara gitti. (2-1)

Dakika 80: İlhan Parlak'ın ara pasında topla buluşan Rıdvan Şimşek ceza sahası dışından vurduğu sert şutla farkı ikiye çıkarttı. (3-1)

 

Karşılaşmadı diğer ayrıntılar yarın sitemizde olacak…..

 

 

2497 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • fatih 14
    5 Eylül 2011 • 01:31
    EDİTÖR: fatih14 isimli arkadaşın yorumunu kurallarımıza uymadığı için yayınlamıyoruz. Arkadaşımız ana sayfadaki Cihat Arslan resmi ile ilgili bizi yargılamış sitenin ismini cihatarslan.com olarak değiştirmemizi söylemiş. Bak arkadaşım ! Bolusporluyuz.com sitemizi iyi takip etmediğin belli. Geçmiş olduğumuz dönemdede Levent Eriş , futbolcu arkadaşlar hatta sağlık ekibi dahi bir çok kez farklı zamanlarda ana sayfada destek amaçlı Cihat Arslan'a yapmış olduğumuz gibi onlarıda onurlandırdık. Sen bir provekatör zihniyeti olan kişisin. Kulüp bilgileri içersindede kulüp başkanı takım bilgileri içersindede Emre Kılınç ın tam resmi vardı. Senin bakışınla onların adı ile mi yayın yapalım. Geçin kardeşim bunları . Sezon başlarken yine başlamayın. Sizin gibi zihniyetler yüzünden taraftar grupları, basını kulübü sıkıntı yaşıyor. Destek olmuyorsunuz madem köstekte olmayın. Orda Cihat Arslan'ın resminin yanndaki not herşeyi özetliyor. Çekin pis ellerinizi Boluspor'un üzerinden ve emek verenlerin üstünden.
  • 111
    5 Eylül 2011 • 11:21
    Bence çok güzel olmuş ama tesisler kısmınıda yenileyin arada mesele inşaatı devam eden tesisleri boydan boya çekmişsiniz bir daha çekip siteye ekleyebilirsiniz ama boydan boya. Öbür türlü ne olduğu belli olmuyor yoksa. EDİTÖR: İlginiz için çok tşk ederiz. Çok yakında çok farklı bir şekilde geliyoruz.... İstekleriniz yerine getirilecektir.
  • FATİH 14
    6 Eylül 2011 • 07:15
    DEMOGOJİ BIRAKIN.SATEN SİZİN HİÇ BİR ŞEY NEDENSE KURALLARINIZA UYMAYOR. BUNE KURALIYSA HANİ. DÜNYANIN NERESİNDE GÖRÜLMÜŞ BİR KİŞİ HOCA FUTBOLCU VS.GİBİ ÖNE ÇIKTIĞI HANGİ SİTEDE GÖRDÜN. BOLUSPOR'UN ŞAHISLARLA İŞİ OLMAZ HER ŞEYİN HER KESİN ÜZERİNDEDİR !
  • dogancan
    10 Eylül 2011 • 15:19
    mahallemizin abilerindendi hakan arslan,reno da iyi işler yaptı kaptanlığa kadar yükseldi aynı başarıyı boluspor da da devam ettirir inşallah Allah yardımcısı olsun boluspor un ve hakan abinin

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.28385305404663