Kongre'nin Ardından

31 Mayıs 2011

Boluspor'da kongreye tek liste ile gidilirken başkan Necip Çarıkçı 45 kişilik ekibi ile göreve ikinci kez geldi. Eski yönetimde görev...

Boluspor'da kongreye tek liste ile gidilirken başkan Necip Çarıkçı 45 kişilik ekibi ile göreve ikinci kez geldi. Eski yönetimde görev alan bazı yöneticilerinde yer aldığı listeye girip girmeyeceği son ana kadar belli olmayan Osman Gürsoy ismi yazılırken, Recep Aydoğanlı ve Nedret Yıldız listede yer almadılar.

 

 

Boluspor halı saha tesislerinde yapılan kongreye Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fatih Metin ve Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, iş adamları ve delegeler katıldı.

 

Kongrede veda konuşması yapan Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor'u tüm Bolu'nun en büyük ortak değeri olarak kabul ettiklerini belirterek, ''Üstlendiğimiz bu sorumluluğun bilincinde hareket etmeye çalıştık. Çalışmalarımıza koşulsuz destek verenler oldu. Ama bu destekten çok daha fazla, hatta acımasızca eleştirildik. Sahanın içinde verdiğimiz mücadelenin çok daha büyüğünü sahanın dışında vermek zorunda kaldık. Son derece güdümlü ve sistemli olduğu her açıdan belli olan saldırılara maruz kaldık. desteğin yerini köstek aldı. Boluspor'un bu anlamlı ve önemli mücadelesi içeriden ve dışarıdan nüfuz eden güç odaklarının kişisel çıkar ve kaynağına kurban edilmiştir'' dedi.

Semercioğlu, liderlik koltuğuna oturduklarını ancak daha sonra rakiplerimizin gerisine düşerek Süper Lig özlemini gerçekleştiremediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: ''Kazanan köstek olanlar oldu, kaybeden ise kulübümüz oldu. Ancak bahsettiğim gibi bu başarısızlığın gerisinde birlikte bir şeyler başarabileceğine inanmayan, şahsi düşünen, kişisel amaç ve çıkarları için Boluspor'u kullanan, karanlık bir düşünce tarzı vardır. Lütfen bunu görünüz. Bu düşünce tarzı bir çok farklı kesimde kendisine tesciller üretmiştir. Herkes bu adresleri iyi bilmektedir. Boluspor'umuzun geleceği için 'biz' diyemeyen birlik ve beraberliği baltalayan, düzen ve dayanışmadan ziyade kaostan nemalanan bu düşünce tarzının tescillerini Allah'a havale ediyorum. Herkes hakkını helal etsin'' dedi.  

 

Konuşmanın ardından yapılan seçime Boluspor'un eski başkanlarından Necip Çarıkçı tek listeyle girdi. Çarıkçı, 259 delegenin katıldığı açık oylamada başkanlığa seçildi.

Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Semercioğlu, Boluspor'un Kulüp Başkanı olan Necip Çarıkçı'yı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

 

Çarıkçı da 6 yıl kulüp başkanlığı yaptığını, yarım kalan işlerinin olduğunu, hep beraber bu eksik kalan işleri yapacaklarını, kendisini tekrar kulüp başkanı olarak seçtikleri için herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

Bolusporluyzu.com

 

 

2338 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    31 Mayıs 2011 • 19:35
    bolusporu şampiyon yaparsan İKİNCİ KEZ KAHRAMAN OLURSUN.AMA YAPAMAZSANDA İKİNCİ KEZ TARAFTARIN İSTEMEDİĞİ ADAM OLURSUN.ÇALIŞMALARINI ONA GÖRE YAP ÇARIKÇI
  • zeki gökçe
    1 Haziran 2011 • 08:10
    Necip başkan 2.kez göreve geldiği için sevindim dersem yeridir ancak önümüzdeki sene süper lige yükseleceğimizden şüpheliyim ne zaman iyi kadro kurulsa hep direkten dönüyoruz bir Bolu lu olaraktan 2.lig de olmaktan utanıyorum dersem yeridir.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070101022720337