Korukır Nasıl Değerlendirdi

2 Mart 2014

Boluspor’un yeni teknik patronu Engin Korukır maç sonu değerlendirmesinde alınan bir puanın değerini ilerleyen haftalarda göreceğiz dedi. Korıkır’ın basın toplantısında...

Boluspor’un yeni teknik patronu Engin Korukır maç sonu değerlendirmesinde alınan bir puanın değerini ilerleyen haftalarda göreceğiz dedi.

Korıkır’ın basın toplantısında verdiği demeçte şu sözlere yer verdi.  Korukır “ Zevkli güzel ve çok pozisyonu olan bir müsabaka izledik. Tabi ilk yarıdaki lehimize olan pozisyonları değerlendirseydik herhalde geçen haftaki Ankaraspor maçındaki gibi soyunma odasına çok rahat gidebilirdik. Futbolda bunların hepsi var. Gol kaçırırsınız. Eğer oraya kadar gelip de gol kaçırıyorsanız futbolcularımızın bir emeği var. Şansızlık diyelim. Beceriksizlikse o benim beceriksizliğim olsun. Ben yaklaşık 8-9 gün oldu çalışmaya başlayalı. Takımımdan çok memnunum, futbolcu grubundan çok memnunum, Bolu’daki her şeyden memnunum, destekleyen desteklemeyen herkesten memnunum. Desteklemeyenlerin eleştirilerinden muhakkak dersler çıkartmam lazım. İki maçta alınan 4 puanda belki içeride aldığımız bir puan bazılarını mutlu etmeyebilir ama puan cetveline baktığımız zaman her hafta üst üste altımıza takım alıyorsak o bizi mutlu ediyor.  Gönül üç puanı çok arzu ediyordu. Böyle maçlarda stratejiyi iyi çizmek lazım. Bu bir puanın değerini ilerleyen haftalarda dahada hissederiz diye düşünüyorum.

ALT YAPIDAKİ ANTRENÖRLERE SİTEM

Göreve geldiği günden bu yana kırgın olduğu bir olayı da açıklayan Korukır, “Ben göreve geldiğimde Ali Beykoz’a, Besim Durmuş’a ve Yılmaz hocaya teşekkür ettim. Tanju Çolak’ın programda söyledikleri hoş şeyler değil. Kendisiyle yıllardır görüşmem. Ancak ben nasıl teşekkür ettiysem, altyapı hocalarımın da ekibime hayırlı olsun demesini isterdim. Sadece Çetiner Erdoğan’ın demesiyle olmaz. Biz büyüklerimizden böyle gördük. Yeni göreve başlayan ekibe altyapı hocaları hayırlı olsun demedi” ifadelerini kullandı.

 

2559 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.087271928787231